Jump to content

Τι ηχεία να πάρω με κόστος το πολύ 50-60€ ;

PetranEVO

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά.

Μιας που έφτιαξα τον καινούργιο υπολογιστή και θα πάρω και πληκτρολόγιο/ποντίκι/οθόνη κτλ.

Θέλω και ηχεία.

Έχω αριστερά και δεξιά απο το σημείο που θα είναι ο υπολογιστής σαν 2 σύνθετα οπότε πάνω τους μπορώ να άλω 2 ηχεία ,και κάτω το SUB :)

Άρα προτιμω 2.1 ,εκτός και αν ένα 5.1 βγαίνει στα ίδια λεφτά με καλύτερο ήχο.

Τι πρότεινετε;

Πάντα μιλάμε απο skroutz.gr :) :triniti:

τα εχω 1+ χρονο,αγορασμενα 69 ευρω. μια χαρα ειναι,πολυ δυνατα,ιδιαιτερα για το μπασο τους πολυ δυνατο

είναι καλά;

Τα ειχα και δεν ελεγαν και πολυ. Σε ταινιες, που ηταν ο κυριος λογος που τα πηρα, λιγα πραγματα.

δεν με καίει να ακούω και τέρμα μουσική.

Σε 20 τμ. δωμάτιο έχω , ντάξει είπαμε.

Απλά προσπαθώ να βάλω όσο πιο λίγα λεφτά μπορώ να πάρω κάτι νορμάλ και καλό.

Όχι αλλά άτομα που τα έχουνε λένε ότι για τα λεφτά τους είναι καρατούμπανα.

Επειδή και αυτά τα 20€ θέλω να τα γλυτώσω μάλλον θα κάνω και εγώ την απόπειρα.Αν και με χαλάει το κίτρινο.

Έχουν ενα σοβαρό "ελάττωμα" που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου.

Τα κουμπιά του νομίζω είναι πανό στο γουφερ με αποτέλεσμα

να είναι λίγο δύσχρηστα αλλά από ήχο είναι πολύ καλά.

Edifier P3060

Τα έχω στο 2ο pc.

Αν είχαν ένα control θα τα είχα σαν κύρια στάνταρ γιατί τα μουφο logitech g51 αν και 5.1 είναι πολύ υποδιέστερα σε ποιότητα ήχου. ακόμα και σε ένταση

τελικά παρήγγειλα κάτι άλλο,γιατί τα λεφτά ήταν περισσότερο περιορισμένα απο όσο νόμιζα ,μόλις τα παραλάβω θα γράψω εδώ :)

Με τόσο χαμηλό budget έχοντας δοκιμάσει αρκετά value ηχεία θα σου έλεγα ότι δεν αξίζει. Καλύτερα να αγοράσεις ακουστικά των 50-60€ όπου όντως θα δεις καλή απόδοση αλλίως αν οπωσδήποτε θες ηχεία αγόρασε ότι πιο φθηνό βρεις σε 2.1. Για καλά ηχεία θα πρέπει να σκάσεις πάνω από 100άρι και η διαφορά είναι μεγάλη από τα high end με τα value ηχεία ειδικά αν ακους μουσική και βλέπεις συχνα ταινίες.

Αν βάλω ταινία να δώ θα το συνδέσω στην τηλεόραση και είμαι μια χαρά υπερ-ευχαριστημένος με τέτοια τηλεόραση.

Ποιο πολύ για μουσική με ενδιαφέρει :) Να μην είναι σκέτα.Ακουστικά έχω. :fun:

Σε 2,1 θα σου πρότεινα και αυτά GENIUS SW-G2.1 GENIUS SW-G2.1 1250 4-PIECE GAMING SPEAKERS - -

Αν δεν έχεις θέμα να ρυθμίζεις την ένταση (που είναι το μόνο αρνητικό) από το sub τότε τα edifier.

Εγώ για το δωμάτιο που θέλω για ταινίες και μουσική είμαι ανάμεσα σ'αυτά

GENIUS SP-HF1800A 50W 3-WAY HI-FI WOOD SPEAKERS - - έχουν 4'' woofer

GENIUS SP-HF2020 V2 HI-FI DIGITAL WOODEN SPEAKERS - - 3'' αλλά έχουν χειριστήριο που με ενδιαφέρει.

Έχω δει κι'αυτά http://www.e-shop.gr/product?id=PER.501557 αλλά ξεφεύγουν σε τιμή και δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλά.

Σε 2,1 θα σου πρότεινα αυτά GENIUS SW-G2.1 GENIUS SW-G2.1 1250 4-PIECE GAMING SPEAKERS - -

Εγώ για το δωμάτιο που θέλω για ταινίες και μουσική είμαι ανάμεσα σ'αυτά

GENIUS SP-HF1800A 50W 3-WAY HI-FI WOOD SPEAKERS - - έχουν 4'' woofer

GENIUS SP-HF2020 V2 HI-FI DIGITAL WOODEN SPEAKERS - - 3'' αλλά έχουν χειριστήριο που με ενδιαφέρει.

Έχω δει κι'αυτά REEKIN ACTIVE-2-WAY-SPEAKERS SEAHORSE BLACK/CHERRY - - αλλά ξεφεύγουν σε τιμή και δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλά.

μέσα στο μυαλό μου είσαι ...

το 1ο παρήγγειλα...:fun:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.