MaZzzZ Φεβρουάριος 24, 2014 Author #21 Φεβρουάριος 24, 2014 Η καρτα γραφικων μου εχει αυτα εδω.Συνδέσεις DVI : 2Συνδέσεις HDMI : 1Συνδέσεις DisplayPort : 1Επειδη η οθονη μου ειναι παλια εχει μονο VGA οποτε την συνδεω με μετατροπεα απο DVI σε VGA.Δεν μπορω ομως να κανω και το δευτερο DVI σε VGA.Γιατι το ενα ειναι DVI-D και το αλλο ειναι DVI-I.Το ενα ειναι με την γραμμη και το αλλο με τιν σταυρο δηλαδη.Αγορασα μετατροπεα τετοιο αλλα δεν δουλευει.Και οπως μου ειπανε τα παιδια πανω δεν γινετε να δουλεψει γιατι δεν δινει εικονα η κατι τετοιο, δεν γνωριζω τι ακριβως δεν κανει και τι ακριβως κανει και γιατι δεν μπορω να το συνδεσω σε οθονη.Για αυτον τον λογο μετα πηρα απο HDMI σε VGA αλλα ουτε αυτο δουλευει απο οτι καταλαβα.Το γιατι δεν το καταλαβα, τωρα αν φταιει ο μετατροπεας τι να πω, τωρα τον αγορασα μολις παντως.
MaZzzZ Φεβρουάριος 24, 2014 Author #22 Φεβρουάριος 24, 2014 Αλλη ερωτηση για οποιον γνωριζει στο ιδιο θεμα.Αν παιζω ενα παιχνιδι και το παιζω σε Window Mode και παω δεξια το ποντικι πχ για να κοιταξω κατι δεξια στο παιχνιδι η να κανω κατι με πεταει στην διπλα οθονη.Σε Full Screen αυτο δεν γινεταει, αλλα αργει πολυ να κανεις Alt+Tab εννοειται.Και ξερω πως υπαρχει καποιο κολπο τωρα δεν ξερω αν γινεται μεσα απο τα Windows η ειναι καποιο αλλο προγραμα που παιζεις παλι σε Window Mode και οταν πας δεξια το ποντικι δεν σε πεταει στην διπλα οθονη δηλαδη δεν σε πεταει απο το παιχνιδι.Οπως αυτο που χρησιμοποιουνε οι Streamers ας πουμε.Γνωριζει κανεις πως γινεταει αυτο η τι πρεπει να κανω η τι να κατεβασω?Γιατι δεν μπορεσα να καταλαβω πως γινεται αυτο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.