catgirl Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2004 Ένας από τους μεγαλύτερους ξαδέρφους μου που με πρίζουν (ψιλό άσχετος, ναι αυτός που δεν μπορεί να βρει server για CS:CZ) προσπαθεί να εγκαταστήσει πάνω από 1000 γραμματοσειρές στο άθλιο win98 Η/Υ που έχει... Του λέει πώς δεν γίνεται γιατί είναι πάρα πολλές κλπ... Υπάρχει κάποια ρύθμιση στη registry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Δεν του λέει ότι δεν μπορεί. Του λέει ότι είναι καλό να μην εγκαταστήσει πάνω από 500 ή χίλιες γιατί το σύστημα θα αργεί να bootάρει. Στα δικά μου 98 SE έχω 1510 γραμματοσειρές χωρίς κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 χρησιμοποιησε το Adobe Type Managerειναι διαχειριστης γραμματοσειρων...αρκετα καλος και ευκολοςανα πασα στιγμη κλεινεις 'η ανοιγεις οποιαδηποτε γραμματοσειρα θελεις. επισης μπορεις να φτιαξεις σετακια με fonts ωστε να καλεις καθε φορα αυτες που θελεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Μετά από ένα ψάξιμο στο google είδα ότι ο αριθμός των γραμματοσειρών στα 95/98 εξαρτάται από το μέγεθος τους αφού λέει καταχωρούνται όλες σε ένα κλειδί του μητρώου και αυτό δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από 64κ. Κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catgirl Οκτώβριος 14, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Ναι, κάπως έτσι είναι... Γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν εγκαθίστανται περισσότερες. Βγάζει προειδοποιηση και αρνείται να τις εγκαταστήσει...’ρα λες ότι δεν γίνεται...Πολύ κακό αυτό γιατί έχει λυσάξει.Θα το ψάξω κι άλλο όμως...Στην τελική μας βλέπω με ΑΤΜ, το έχω υπόψη αλλά δεν το συμπαθώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 14, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 γιατι βρε...η abobe ειναι φιλη μας...σαν το κ. γουγλη ενα πραμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.