Jump to content

Περισσότερες από 1000 γραμματοσειρες σε win98... παίζουν;

catgirl

Recommended Posts

Ένας από τους μεγαλύτερους ξαδέρφους μου που με πρίζουν (ψιλό άσχετος, ναι αυτός που δεν μπορεί να βρει server για CS:CZ) προσπαθεί να εγκαταστήσει πάνω από 1000 γραμματοσειρές στο άθλιο win98 Η/Υ που έχει... Του λέει πώς δεν γίνεται γιατί είναι πάρα πολλές κλπ... Υπάρχει κάποια ρύθμιση στη registry?

Δεν του λέει ότι δεν μπορεί. Του λέει ότι είναι καλό να μην εγκαταστήσει πάνω από 500 ή χίλιες γιατί το σύστημα θα αργεί να bootάρει. Στα δικά μου 98 SE έχω 1510 γραμματοσειρές χωρίς κανένα πρόβλημα.

χρησιμοποιησε το Adobe Type Manager

ειναι διαχειριστης γραμματοσειρων...

αρκετα καλος και ευκολος

ανα πασα στιγμη κλεινεις 'η ανοιγεις οποιαδηποτε γραμματοσειρα θελεις. επισης μπορεις να φτιαξεις σετακια με fonts ωστε να καλεις καθε φορα αυτες που θελεις

Μετά από ένα ψάξιμο στο google είδα ότι ο αριθμός των γραμματοσειρών στα 95/98 εξαρτάται από το μέγεθος τους αφού λέει καταχωρούνται όλες σε ένα κλειδί του μητρώου και αυτό δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από 64κ. Κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Ναι, κάπως έτσι είναι... Γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν εγκαθίστανται περισσότερες. Βγάζει προειδοποιηση και αρνείται να τις εγκαταστήσει...

’ρα λες ότι δεν γίνεται...

Πολύ κακό αυτό γιατί έχει λυσάξει.

Θα το ψάξω κι άλλο όμως...

Στην τελική μας βλέπω με ΑΤΜ, το έχω υπόψη αλλά δεν το συμπαθώ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.