manos28684 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2014 Καλησπέρα σε όλους. αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.. καταρχάς να πω πως έχω έναν i7 920 με m/b foxconn flamingblade gti και επειδή χάλασε η original ψύχτρα πήρα την XIGMATEK Dark Knight II SD1283 και αφού την εγκατέστησα εκτος από τις πολύ καλές θερμοκρασίες.. έχω και έναν έντονο πονοκέφαλο από τον θόρυβο του cooler... δουλεύει στις 2200 στροφές ακατάπαυστα... στο bios έχω δοκιμάσει τα πάντα.. χαμηλώνω τις στροφές στις 1000 και μέσα στο βίος είναι μια χαρά.. με το που βγω πάλι τα ίδια.. μου έχει σπάσει τα νεύρα.. μπορείτε να βοηθήσετε σας παρακαλώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 15, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 Στο bios εκτός από τις στροφές επέλεξε και normal mode,αν δεν το έχεις κάνει.Το cpu τι load έχει όταν έχεις ανοικτό το pc;Μήπως τρέχει κάποια εφαρμογή;Τσέκαρε και για ιό με κάποιο antivirus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos28684 Ιανουάριος 15, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 Στο bios εκτός από τις στροφές επέλεξε και normal mode,αν δεν το έχεις κάνει.Το cpu τι load έχει όταν έχεις ανοικτό το pc;Μήπως τρέχει κάποια εφαρμογή;Τσέκαρε και για ιό με κάποιο antivirus.τα windows είναι περασμένα πρόσφατα. έχω κάνει όλες τις πιθανές επιλογές από το bios και όλα λειτουργούν μέσα στο βίος αλλα όταν βγω με save and quit τίποτε δεν πιάνει.και χωρίς να είναι στα windows δουλεύει στα full.. από την στιγμή που θα ανοίξω το pc.η τροφοδοσία είναι σωστά στην θέση για το cpuτώρα με το που μπω στα win τρέχω το speedfan και το βάζω στις 1000 στροφές και δουλεύει τέλεια.. το θέμα είναι γιατί να το κάνει αυτό και να μην δουλεύει ανάλογος την ζήτηση που θέλει από cpu; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 15, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 Πόσα fan έχεις;Μήπως το έχεις σε άλλη θέση στην μητρική και χαμηλώνεις κάποιο άλλο fan;Ξανά τσέκαρες αν έχεις τοποθετήσει καλά την ψήκτρα;Τι θερμοκρασίες έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos28684 Ιανουάριος 15, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 το έχω στην σωστή θέση δεν έχει κοντά άλλη θέση η m/b. +ότι δεν έχω συνδεμένο άλλο fan. έχω καλές θερμοκρασίες 40-70 βαθμούς full load και από ότι βλέπω στο internet είναι μια χαρά για τον επεξεργαστή μου.απλά υπάρχει πιθανότητα να μην είναι συμβατό το ανεμιστηράκι με το smart control των στροφών τις m/b? κάτι για pwm έχω divazei στο net και αυτό δεν το είδα να το λέει πουθενά στο cooler μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 15, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 Ίσως να είναι και θέμα του fan,δοκίμασε και με κάποιο άλλο.edit:Είχα το ίδιο fan στην Aegir,pwm είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos28684 Ιανουάριος 16, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 τελικά ήταν θέμα του fan.πήρα τελικά αυτό NOCTUA NF-S12A PWM FAN 120MM(λίγο ακριβό για ανεμιστηράκι) αλλα είναι απίστευτο...τρομερή και η συσκευασία του που έπαθα πλακα μόλις την είδα!NOCTUA NF-S12A PWM FAN 120MMευχαριστώ για το ενδιαφέρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 16, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Μια χαρά και το fan πολύ καλό!Ευτυχώς δεν ήταν κανένας αισθητήρας στην μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.