billms Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2014 Καλησπέρα. έχω αυτή τη μητρική Προδιαγραφές - GA-P55-US3L (Rev. 1.0) - P55 - Chipset Socket 1156 - Μητρικές - GIGABYTEκαι αυτό εδω το mouseTRUST BLACK MULTICOLOUR MOUSE - -αλλά όταν κλείνω τον υπολογιστή μου το φως απο το mouse συνεχίζει να ανάβει. Μπορώ με καποιον τρόπο να το κλείσω (εκτός απο το να το αποσυνδέω καθε φορά από τη θύρα usb)?ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 15, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 αν είσαι με πολύπριζο μπορείς κλείνοντας το πολύπριζο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιανουάριος 15, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 θα εχει καποια επιλογη το bios να τροφοδοτει με ρευμα τα usb οταν κλεινεις το pc.Πρεπει να ελεγξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιανουάριος 15, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 στις ASUS κάνοντας enable το eRP απο το APM κόβει το ρεύμα στις usb όταν τερματίζει το pc. Στις gigabyte δεν γνωρίζω αν το ονομάζουν έτσι, ψάξε μήπως βρεις κάτι ανάλογα στο BIOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billms Ιανουάριος 15, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 [MENTION=28876]salde[/MENTION] δεν μπορώ να το κάνω αυτο αυτό κάθε φορά που κλείνω το pc ασε που βρίσκεται σε δύσκολο σημείο το πολύπριζο.φοβάμαι να πειράξω το bios αν δεν γνωρίζω εκ των προτέρων τι αποτέλεσμα θα έχει. παντως θα ψαξω για αυτες τις ονομασίες. πιστευετε οτι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα? γιατι αυτές τις ρυθμίσεις τις έχει προεγκαταστημένες δηλαδή απο τότε που την αγόρασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Ιανουάριος 15, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 @salde δεν μπορώ να το κάνω αυτο αυτό κάθε φορά που κλείνω το pc ασε που βρίσκεται σε δύσκολο σημείο το πολύπριζο.φοβάμαι να πειράξω το bios αν δεν γνωρίζω εκ των προτέρων τι αποτέλεσμα θα έχει. παντως θα ψαξω για αυτες τις ονομασίες. πιστευετε οτι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα? γιατι αυτές τις ρυθμίσεις τις έχει προεγκαταστημένες δηλαδή απο τότε που την αγόρασα.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημαΌτι λάθος και να κάνεις στο bios με ενα default έρχονται όλα στις αρχικές ρυθμίσεις.Ψάξε αν έχει αυτά που σου λέει ο HellhammeR και θα λυθεί το πρόβλημά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billms Ιανουάριος 15, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 δεν βρίσκω eRP και APM στο bios μου αλλά έχει το ΡΜΕ στα power settings να το αλλάξω? η έκδοση του bios ειναι FD Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιανουάριος 18, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 Αν δεν κάνω λάθος, σε κάποιες μητρικές υπήρχε ένα jumper απ' όπου ανάλογα με την τοποθέτησή του έδινε ή όχι λίγο ρεύμα στις USB με κλειστό το σύστημα. Αποτέλεσμα: με κλειστό το PC έμεναν αναμένα τα led στο πληκτρολόγιο (Num Lock) και (αν υπήρχε) στο ποντίκι. Ψάξε λιγο το manual μηπως βρεις κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billms Ιανουάριος 18, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 το εψαξα δυστυχως δεν υπάρχει κάτι. μόλις επικοινώνησα με την gigabyte και μου λένε δεν γίνεται. η απαντησή τους είναι η εξής: About the issue you mentioned, due to the motherboard supports keyboard/mouse wake up feature, thus, power supply will keep providing 5V STB power to the device even when system is power-off. You cannot cut the power off by H/W jumper or BIOS setting. So if you want to turn off the USB device completely, you have to physically disconnect the PSU power cord or switch off the PSU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billms Ιανουάριος 20, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2014 δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να κλείσω το ρεύμα απο τις usb παρά μόνο να το κλείσω απο το τροφοδοτικό το θέμα μπορεί να κλείσει. ευχαριστώ όσους αφιέρωσαν χρόνο σ αυτο το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaka The Wise Ιανουάριος 21, 2014 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2014 Είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση του ποντικιού που να κάνει αυτό που θέλεις; Χρώματα από που εναλλάσσονται ... ; Μπορείς να επιλέξεις ποιά χρώματα "παίζουν" ; Αν ναι, θεωρητικά μπορείς να επιλέξει και "νόου χρώμα" .. Ή όχι .. ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billms Ιανουάριος 22, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο λογισμικό με το ποντίκι. όχι δεν μπορώ να επιλέξω ποια χρώματα θα εφμανίζονται, τα χρώματα εναλλάσονται μόνα τους ανα 1 δευτερόλεπτο περίπου αλλά το πρόβλημα είναι ότι και με διαφορετικό ποντίκι το φως του λειζερ απο κάτω συνεχίζει να ανάβει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Ιανουάριος 22, 2014 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 long shot....αλλά αν δοκιμάσεις να απενεργοποιήσεις το power on by keyboard/mouse στο bios?έχω gigabyte (βέβαια παλαιότερο μοντέλο x48-775socket) και δεν έχω κανένα τέτοιο θέμα(keyboard και mouse σε usb) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billms Ιανουάριος 22, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 δεν υπάρχει τετοια επιλογη στο bios. λενε είναι μια τεχνολογια για να φορτιζεις γρηγορότερα το ipod ipad ακομη κι οταν ειναι κλειστο το pc αλλά εγω βλεπω οτι ειναι αχρηστη και μονο προβληματα προκαλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Ιανουάριος 22, 2014 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 στην δικιά μου πάνtως αυτό που εννοώ είναι power management setum -> power on by keyboard(δεν νομίζω να δουλέψει αλλά αξίζει μία δοκιμή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billms Ιανουάριος 23, 2014 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 αυτο ειναι ηδη στο disable αν το κανω enable εκκινει το pc με το ποντικι. εχει το PME event wake up ξερει κανεις τι ειναι? είναι στο enable αυτη τη στιγμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 23, 2014 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 το Wake on Lan είναι, δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις μήπως το σβήνει μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billms Ιανουάριος 23, 2014 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 το δοκίμασα δυστυχώς συνεχίζει να αναβει το φως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.