takisv76 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2014 Καλήμερα.Για να μην κουράζω θέλω λίγο τη βοήθεια σας γιατί έχω μπερδευτεί.Σε μια 6870 με 2 DVI και 1 DSP δε μου αναγνωρίζει την τρίτη οθόνη. Και οι 3 οθόνες έχουν VGA είσοδο και χρησιμοποιώ 2 adaptors από DVI σε VGA και έναν απο DSP -->VGA. Και οι 3 οθόνες δουλεύουν - και οι 3 έξοδοι δουλεύουν, αλλά όχι όλα μαζί. Πάντα μου αναγνωρίζει τις 2 από τις 3 οθόνες.Έχει κάποιος καμία ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 13, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2014 Κανονικα οταν δινεις απο DP->VGA δεν θελει active adapter αλλα passive.. αλλα με την ΑΤΙ ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.Για μενα βρες να δωσεις καπου την 6870 και μια nvidia gtx 670 μεταχειρο να δεις ασπρη μερα. Οι 5870/6870 ειχαν πολλα θεματα σε τρια μονιτορ.. μακρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takisv76 Ιανουάριος 13, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2014 Αυτο ειδα κι εγω με το active adapter. Αλλα σκεφτηκα μηπως καπου εχει μπλοκαρει ο εγκεφαλος μου μιας και δεν ειναι πολυ λογικό. Μαλλον οπως τα λες ειναι. Με την ΑΤΙ δε μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.