Jump to content

Βαρέθηκα το UI μου, τι κάνω;

jpavly

Recommended Posts

Ότι λέει και ο τίτλος, βαρέθηκα το UI του Samsung S Advance μου, οπότε κοιτάω τι επιλογές έχω.

Τα πολύ underground και τα φλασαρίσματα κάθε εβδομάδα δεν με ενδιαφέρουν για να κερδίσω 0.002ms ή τα "όμορφα" UI που θα μου γονατίσουν το κινητό "αλλά είναι όμορφα" :p

Δεν έχω κάνει καν Root γιατί δεν έχω δει το λόγο ακόμα, οπότε κάποια άλλη ROM με πιο φιλικό / unlaggy UI δεν θα με χάλαγε.

Έχω δει σε MIUI 4 κάτι ROMS, αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάτι ακόμα.

Αν σ'αρέσει το UI του iPhone τότε δοκίμασε οπωσδήποτε MIUI. Αν σου κάτσει καλά τις πρώτες 2 μέρες μέχρι να το συνηθίσεις δεν θα το αλλάξεις.

Μ'αρέσει ΠΑΡΑ πολυ, είναι απλό αλλά ταυτόχρονα έχει από μόνο του τόσα features που θα πετάξεις τις μισές εφαρμογές που έχεις τώρα επάνω !

Edit: από ότι βλέπω μέχρι την έκδοση MIUI V4/3.2.22 http://en.miui.com/thread-7898-1-1.html υπάρχει port. Δεν είναι και άσχημη αλλά δεν έιναι και η τελευταία με όλα τα miui καλούδια.

Οποια rom και να πέρασα στο συγκεκριμένο είχε κάποιο κουσούρι.

Η μοναδική που δεν μου δημιούργησε πρόβλημα εκτος σπιτιού σε ανύποπτη φάση ήταν η AOKP Unofficial.

[ROM][4.3.1] AOKP {Android Open Kang Project} Unofficial - xda-developers

Έχει το θετικό ότι είναι άδεια rom και πανάλαφρη οποτε τρέχει και αρκετά καλά.

Προσπάθησα και με άλλους launcher και διαφορα apps που κάνουν το ui αγνώριστο αλλα νομίζω δεν θες κάτι τέτοιο..

Γιατί το μονο που κατάφερα ήταν να έχω πολύ όμορφο ui αλλα έμεινα με 50mb ελεύθερη ram..

Με αποτέλεσμα να μην τολμώ να σκρολάρω στο "δείξτε το κουτί σας" πχ γιατί λόγο ram σε πέταγε η εφαρμογή.

Αν δεν πας στην διαδικασία να αλλάξεις rom βάλε έναν nova η apex και κανε πολύ μικρές αλλαγές.

Μπορεις απλα να αλλαξεις launcher. Πχ buzz launcher με αρκετα ετοιμα θεματα.

Sent from my Pantoflini N7100

Themer app. Google it

Sent from my XT1032 using Tapatalk

Δοκίμασα και τα δύο, δεν χάρηκα και καθόλου. Ειδικά το themer app, ενώ δείχνει πολλά υποσχόμενο θέλει Google/Facebook authentication, γιατί ρε φίλε (ο dev); :TD:

Οποια rom και να πέρασα στο συγκεκριμένο είχε κάποιο κουσούρι.

Η μοναδική που δεν μου δημιούργησε πρόβλημα εκτος σπιτιού σε ανύποπτη φάση ήταν η AOKP Unofficial.

[ROM][4.3.1] AOKP {Android Open Kang Project} Unofficial - xda-developers

Έχει το θετικό ότι είναι άδεια rom και πανάλαφρη οποτε τρέχει και αρκετά καλά.

Προσπάθησα και με άλλους launcher και διαφορα apps που κάνουν το ui αγνώριστο αλλα νομίζω δεν θες κάτι τέτοιο..

Γιατί το μονο που κατάφερα ήταν να έχω πολύ όμορφο ui αλλα έμεινα με 50mb ελεύθερη ram..

Με αποτέλεσμα να μην τολμώ να σκρολάρω στο "δείξτε το κουτί σας" πχ γιατί λόγο ram σε πέταγε η εφαρμογή.

Αν δεν πας στην διαδικασία να αλλάξεις rom βάλε έναν nova η apex και κανε πολύ μικρές αλλαγές.

Thanks θα το δοκιμάσω αφού δω και καμία CM 10.x ROM..

Εχω miui εδω κ 2 μήνες είναι μια απο της σταθερές κ Καλές rom.

Το μόνο μειων ειναι πως δεν έχει ελληνικά τουλάχιστον η δική μου.

Προτείνω να δοκιμάσεις miui κ slim rom!! Κ ότι σου κάτσει :-)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Απ' ότι έχω δει υπάρχει μόνο αυτή: [TEAM CANJICA][JB - ROM] MIUI v4 [bETA 5/5B - 19.08.2013] - xda-developers

Σε έκδοση 4 δηλαδή και από αυτά που δεν λειτουργούν το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το Wifi tethering.

Τώρα απ' ότι λες δεν έχει και Ελληνικά; Στο UI σκασίλα μου, αλλά επαφές/SMS Ελληνικά δουλεύω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.