Jump to content

αγορα Samsung Galaxy Core Duos I8262

papi13

Recommended Posts

Εχω επιλεξει να αγορασω αυτο το κινητο

Samsung Galaxy Core I8262 (8GB) | Skroutz.gr

αλλα δεν ξερω απο ποιο καταστημα να το παραγγειλω

.Γι αυτο θα ηθελα να ζητησω την προσωπικη σας αποψη για το ποιο καταστημα να επιλεξω. Δεν θελω να μπλεξω (οσο ειναι δυνατο) με καταστηματα π δεν εχουν καλη εξυπηρετηση και αξιοπιστια οσον αφορα κινητα τηλεφωνα.

Εχω διαβασει διαφορα για αλλα καταστηματα αλλα απο αυτα π εχουν αυτο το κινητο δεν γνωριζω απολυτως τιποτα.

Το κινητο ειναι κατι π δν μπορουν να τ εχουν 1-2 μηνες να το κανουν βολτες στ αντιπροσωπεια μεχρι να βρεθει λυση αν τυχον εμφανισει προβληματα.

Δεν ειναι προβλημα να δωσω 10 ευρω παραπανω για να το αγορασω απο καποιο καταστημα που ειναι ακριβοτερο αλλα και πιο αξιοπιστο. Η παραγγελια θα γινει για Θεσσαλονικη.

Ευχαριστω. περιμενω τις αποψεις σου.

(πριν μερικες μερες υπηρχε και το easybuyworld ως καταστημα στ Θεσσαλονικη αλλα τωρα δεν εμφανιζεται καθολου στ skroutz. Γνωριζεται κατι επ' αυτου?)

.....

Το κινητο ειναι κατι π δν μπορουν να τ εχουν 1-2 μηνες να το κανουν βολτες στ αντιπροσωπεια μεχρι να βρεθει λυση αν τυχον εμφανισει προβληματα.

....

Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με σωστά Ελληνικά και να αφήσεις της SMS συντμήσεις έξω απο το φόρα.

ontopic: Δεν έχω προσωπική εμπειρία από κανένα κατάστημα της λίστας αλλά το σκρούτζ από μόνο του δίνει αξιολογήσεις και πλήθος αυτών και μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.