Jump to content

Ποιες να παρω? SOS! ! !

fanisk

Recommended Posts

Αααααα γιατι μου το κανετε αυτο?????

Τακα Κ Ζαχο ομως με αυτες δεν θα πρεπει να χρησιμοποιω διαιρετη?????

Και στον P4 και στο A64....με οτιδηποτε διαφορο του 1:1 δεν μειωνονται οι επιδοσεις?????

Κωστα περιμενω μια σπεσιαλ τιμουλα, τα ειπαμε κ στο MSN...

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jax7480

Ναι αλλα για να δωσεις 3.6 στις συγκεκριμενες μνημες πρεπει:

1ον) Να εχεις ενα μηχανηματακι σαν εκεινο που εχεις στο bay σου(που σημαινει περιμενεις τον Hipro)

ή

2ον) Να περιμενεις την DFI να βγαλει socket 939 mobo ΚΑΙ modded BIOS ΚΑΙ να "γαργαλησεις" το τροφοδοτικο σου ωστε να σου δωσει αυτες τις τασεις στην +3.3 γραμμη.

ή

3ον) Να παρεις MSI και κανοντας το "ευκολο" μοντ ΠΑΛΙ να μονταρεις την 3.3 γραμμη του τροφοδοτικου σου.

Υ.Γ. Το DDR Booster δεν το αναφερω γιατι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ P.O.S. κατασκευη.

Συμφωνώ, η OCZ τις έβγαλε πρώτον για να πουλήσει το Booster και δευερον για να πουλήσει το booster :p Περα απο την πλάκα, οι μνήμες ειναι πολύ καλες, τις έχω απο χτές πάνω με 3.2v στα 240 με 2-2-2-5 1Τ και παίζουν άψογα!

Το μειονεκτημά τους... Για να παίξουν έστω λίγο ψηλά θελουν βολτ! Δωσε μπάρμπα! Στα 200 με 2-3-3-8 με 2.8 μόνο... Αυτοί που θα τις αγοράσουν πρεπει να ξέρουν οτι έχουν να κάνουν με ζήτουλες οσον αφορά το ρεύμα. Το καλό ειναι οτι ακούνε στην τάση. Περιμενω να τις δοκιμάσω σε κάποιον που να έχει καλή ψύξη στο cpu για να δουμε ποσο μπορουν να πανε :D

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Αααααα γιατι μου το κανετε αυτο?????

Τακα Κ Ζαχο ομως με αυτες δεν θα πρεπει να χρησιμοποιω διαιρετη?????

Και στον P4 και στο A64....με οτιδηποτε διαφορο του 1:1 δεν μειωνονται οι επιδοσεις?????

Κωστα περιμενω μια σπεσιαλ τιμουλα, τα ειπαμε κ στο MSN...

Δεν βλεπω τον λογο να χρησιμοποιησεις διαιρετη. Στον P4 θα τις εχεις 1:1 με σφιχτα timings και στον A64 θα κατεβασεις multi για να παιξεις παλι 1:1 με χαλαρα timings αλλα μεγαλο HTT.

Μα εγω φιλε φανη της τρεχω μεχρι 295fsb 1:1 3-4-4-8 αν θες πας και τωσο ψηλα......

Εγω π.χ. της εχω 250fsb 1:1 2.5-3-4-5 και τρεχουν τελεια...

Δεν ξερω την γνωμη μου λεω....

Γιατι το εχω πολυ ψαχει το θεμα με τις μνημες...

Αν θες και site που της πειρα και της ειχα μετα απο 2 μερες μονο με 20 ευρο μεταφορικα και με Fedex στο δεινω....

Αν ενδιαφερεσε ειναι αυτο... http://www.shop4memory.com/

@Τακας...στην υπογραφη σου τοτε τι λες 2-2-2???Αυτες που εχεις ειναι με tccd εεε???

Οι 4200ocz pl φτανουν 300 με καλυτερους χρονους....ομως ειναι κ πολυ μεγαλυτερη η τιμη τους....:(

Παρτε κ μια φωτο με a-data ddr600 με 2,85μολις vdimm

:jump:

ξεχείλωσες το thread man..

....εγω θα συμφωνησω με τον zax περι 1/1 ....αλλα θα προτιμουσα τις VX που standar ακουνε στο ρευμα .....παρα να πεσω σε τιποτα "κουφα" tccd που να μην καταλαβαινουν τιποτα απο ρευμα....;)

Tωρα ειναι το θεμα και τι ψαχνεις....θες απλα να παρεις καποιες καλες μνημες (TCCD) δοκιμασμενες οτι με 3-4-4-7 και 2.9v max θα χτυπησεις 290-300+ ...ή θες κατι πιο παιχιδιαρικο και πιο ακραιο με πoλυ ρευμα ...και ψισιμο....και ισως να σου κατσει (αν εισαι και λιγο τυχερος).....κανα 260-270 με 2-2-2-χ με 3.5v+.....(οχι πως τα tccd δεν ειναι παιχνιδιαρικα απλα δεν πανε πανω απο 215-225 με 2-2-2-χ ) ...

Παιδες μετα ΚΑΙ απο αυτες τις απαντησεις σας:p θα καταληξω στην προταση του Τακα και του Ζαχουλη...

Και πιο φτηνες ειναι, κ πανε κ καλυτερα...μαλλον...

Ζαχο και Τακα, υπαρχει περιπτωση επειδη δεν ειναι dual kit να μην πανε τοσο καλα και οι δυο μαζι?Επειδη θα πρεπει να παρω 1+1...

Μορτη, 3,6 δεν ειναι πολυ για καθε μερα?????

Αλλα και παλι δεν ξερω...νομιζω πως το επιπεδο μου δεν ειναι τοσο ψηλο, δλδ να κυνηγησω το τελευταιο FSB, με τα κτηνοβολτ κλπ...

Ειμαι νεοπας ακομα...

Τι λες?????

...εε ναι.....για καθε μερα ειναι too much ...μετα το παιζεις.....θα χρειαστεις και κανα δυο ανεμηστηρια....δηλ παραπανω θορυβο ...;) ..παντως πιστευω μεχρι 3.4v για καθε μερα ειναι οκ......ετσι ειμαι με τις bh5 αρκετο καιρο...

...και γω παντως θα σου ελεγα να πας για τις a-data ....:cool:

Αρχική απάντηση από Βασιλης

ξεχείλωσες το thread man..

μμμμμ....sorry boss :p...πειραζει που τα ξεχειλωνω????:p

@fanisK.....εγω λεω να μην παρεις μνημες...ετσι κ αλλιως μεχρι να αποφασισεις δεν θα υπαρχουν αυτες που θα θες.....!Στοιχημα οτι αυτο το τοπικ θα φτασει τις 20σελιδες αν δεν παρεις εγκαιρως μνημες....:confused:;):D

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Βασιλη και εγω αυτο βλεπω...ωραια αφου λοιπον τα παιδια προτεινουν τις A-Data...adata λοιπον...

lol....δηλαδη αμα σου προτεινω κατι αλλο εγω θα αλλαξεις παλι γνωμη???

Αρχική απάντηση από Βασιλης

lol....δηλαδη αμα σου προτεινω κατι αλλο εγω θα αλλαξεις παλι γνωμη???

Ναι για αυτο μη πεις τπτ!!!!!

Περιμενω να μπει το παιδι, να μου στειλει πμ για τις δικες μου αν θα τις παρει τελικα, κ μολις μου πει το οκ πεφτει η παραγγελια...:p :p :p

Συγουρα θα παιξουν...τα παλικαρια απο το shop4memory.com ξερουν καλα οτι οταν παραγγελνεις δυο kit ειναι για dual...

και εμενα τρεχουν dual...

ακρηβος τις ιδιες μου εστηλαν 2χ512mb

Παιδες επιτελους τα βασανα σας τελειωσαν:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Εκλεισαν οι μνημες που εχω τωρα για ενα παιδι, κ θα τις αγορασει τη Τεταρτη που θα ανεβει Αθηνα, οποτε σημερα το βραδακι ή αυριο πεφτει η παραγγελια για A-Data Vitesta 4500:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Επιτελους θα ησυχασετε:o :o :o :o :D

ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! :p :p :p :p :p

Η παραγγελια εδωθει πριν καμια ωριτσα... :banging: :banging: :banging: :clap:

Product : Quantity : Price

512Mb DDR RAM PC4500 DDR566 A-Data Vitesta : 2 : 135.00

Subtotal : 270.00

Shipping : 18.00

TOTAL : 288.00

Με το express mail...οποτε ή Δευτερα ή Τριτη θα τις εχω...;) :clap: :clap: :clap:

Πειτε μου πως δεν εκανα λαθος κ πηρα αυτες:cry:

Αρχική απάντηση από tristeno

Αρκεί να μην αλλάξει γνώμη και δεν πάρει τις παλιές σου.

Οχι εχει κλεισει το θεμα...να σκεφτεις τοσο που καιγεται, μου ειπε αν του πω οκ σημερα, να μη του πω πως τις εδωσα σε αλλον!

Παντως δεν εκανα λαθος αγορα εεεε?????Μολις ερθουν βλεπουμε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.