fanisk Δεκέμβριος 8, 2004 Author #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Παιδες μετα απο συζητηση με τον Βασιλη καταληξαμε στα OCZ Voltlovers...αφου θα τα δινει κ η DFI χωρις mod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Δεκέμβριος 8, 2004 #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 φανη μετά απο 2 μήνες επιτέλους καταστάλαξες! αντε με το καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 8, 2004 Author #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Χαχαχαχα!!!!! :o :o :o :o Χεχε φιλε παλι καλα που επιτελους αποφασισα.... Βασικα λεω να αλλαξω πλατφορμα... DFI nforce4 3500+ 6800GT OCZ 3200 tccd vlovers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Δεκέμβριος 9, 2004 #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Τις vx εννοείς; Καλύτερα μην τις πάρεις πήγαινε για tccd Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 9, 2004 #65 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod Τις vx εννοείς; Καλύτερα μην τις πάρεις πήγαινε για tccd Αυτες εννοει....γιατι ομως λες να μην τις παρει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Δεκέμβριος 9, 2004 #66 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Γιατί στο xtreme που παρακολουθώ κανείς δεν είναι ευχαριστημένος, το πιο καλό είναι 2,2,2@250 ενώ οι υπάλληλοι της ocz δείχναν κάτι 260,270. Προφανώς τα δικά τους κομμάτια ήταν καραδιαλεγμέναedit και αυτό με 3.5v Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 9, 2004 #67 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod Γιατί στο xtreme που παρακολουθώ κανείς δεν είναι ευχαριστημένος, το πιο καλό είναι 2,2,2@250 ενώ οι υπάλληλοι της ocz δείχναν κάτι 260,270. Προφανώς τα δικά τους κομμάτια ήταν καραδιαλεγμένα Μπορει κ να εχεις κ δικιο...δεν σε αμφισβητω...αν κ εγω το παρακολουθω αυτο το φορουμ...το συγκεκριμενο θεμα ολο μπροστα μου ειναι κ ποτε δεν το διαβαζω....!Με τι ρευματα ειναι στα 250ομως???Δεν ειναι λιγο τραγικο ομως??Κανανε τοσο ντορο κ διαφημηση κ στο τελος μονο τοσο που λες???Ειναι με 2-2-2 ομως...ποιες tccd πιανουν παραπανω με 2-2-2???ΕΔΙΤ;τωρα ειδα το 3,5V... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Δεκέμβριος 9, 2004 #68 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Φίλε αυτές δεν είναι tccd σίγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 9, 2004 #69 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod Φίλε αυτές δεν είναι tccd σίγουρα Μα δεν ειπα οτι ειναι tccd...απλα ρωτησα ποιες tccd πιανουν παραπανω απο 250 με 2-2-2.....αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Δεκέμβριος 9, 2004 #70 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Οι VX ειναι ενδιαφερον προιον, υποκαταστατο των BH(5-6), ομως απο οτι διαβασα, ολο το stock της OCZ μεχρι το τελος του 2004 το εχει αγορασει μια συγκεκριμενη αλυσιδα μαγαζιων. Οποτε διαθεσιμα θα ειναι απο του χρονου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 9, 2004 #71 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 παντως τις εχουνε φερει κ στο pc-memory-upgrade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Δεκέμβριος 9, 2004 #72 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Οντως το παρατηρησα και εγω, τα παραπανω ηταν απο τα λεγομενα των εκπροσωπων της OCZ στο xtremesystems. Τι να λεει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 9, 2004 Author #73 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Ρε γμτ εκει που εχω αποφασισει κ λεω τελος αυτο θα παρω.....ερχεται ο georgesod κ μου χαλαει τα ονειρα :p :p Τελικα τι να κανω????? Αξιζουν τοσο ρευμα τα vx?????Μηπως να παρω OCZ tccd????? Τα OCZ ποσο πανε max με τα καλυτερα κατα τη γνωμη σας timings????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 9, 2004 #74 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Φανη.............φιλικη συμβουλη....εχω δει και σε αλλα θεματα οτι εισαι καπως (καπως?????χοχοχοχοχο) αναποφασιστο παιδι εαν περιμενεις κι αλλο θα ακουσεις αλλες τοσες γνωμες καθως καθε μερα βγαινουν και διαφορετικα ριβιους αποτελεσματα κλπ........ετσι δεν προκειται να αποφασισεις ποτε.εγω κατεληξα στις pqi παρ οτι ηξερα οτι το επομενο 10ημερο θα ερθουν ευρωπη ξανα οι gskill.....παρε οτι σου κανει κλικ.........ολες οι μνημες εχουν μεινοεκτηματα........το θεμα ειναι τι σε ενδιαφερει περισσοτερο....απο εκει και περα μην το πολυψαχνεις........την τρελη διαφορα δεν θα την δεις........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 11, 2004 Author #75 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma Φανη.............φιλικη συμβουλη....εχω δει και σε αλλα θεματα οτι εισαι καπως (καπως?????χοχοχοχοχο) αναποφασιστο παιδι εαν περιμενεις κι αλλο θα ακουσεις αλλες τοσες γνωμες καθως καθε μερα βγαινουν και διαφορετικα ριβιους αποτελεσματα κλπ........ετσι δεν προκειται να αποφασισεις ποτε.εγω κατεληξα στις pqi παρ οτι ηξερα οτι το επομενο 10ημερο θα ερθουν ευρωπη ξανα οι gskill.....παρε οτι σου κανει κλικ.........ολες οι μνημες εχουν μεινοεκτηματα........το θεμα ειναι τι σε ενδιαφερει περισσοτερο....απο εκει και περα μην το πολυψαχνεις........την τρελη διαφορα δεν θα την δεις........ Χαχαχα βρε Γιωργη ναι ειμαι :o Λοιπον κατεληξα στις OCZ 3200 platinum rev.2 με tccd κ η παραγγελια θα γινει τη Δευτερα...περιμενω ενα οκ να διωξω αυτες που εχω... ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!! ΥΓ:Αν θες να σου δανεισω τη ψηφιακη σου ειπα οκ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Δεκέμβριος 11, 2004 #76 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Φιλε αν θες την γνωμη μου A-DATA 566 οι καλητερες επιδωσεις σε σχεση με την καλητερη τιμη tccd φωρανε και αυτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 11, 2004 #77 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Φανη αποφασισες τελικα?Αντε να σε μπριζωσω λιγο... Εγω θα ελεγα για αυτες.Λιγο πιο φθηνες απο τις Muskin, και μπορεις να τις βρεις εδω.Προσοχη. Δεν ειναι Dual Channel KIT που σημαινει οτι πρεπει να παρεις 2.Edit: Με προλαβε ο Τακας για ενα λεπτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 11, 2004 #78 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Lol--->Τωρα ειναι που θα μπερδευτει κ αλλο...! στο xs ενας τυπος με 2χ256 a-data 600αρες με tccd επιασε σε dual channel 340 1Τ με 2.85Vdimm.....!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 11, 2004 #79 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Οι δικές μου οι VX με 3.6volt, παίζουν στα 262 με 2-2-2-5 και 1Τ. Βεβαια, 3.6 δεν ειναι για καθε μέρα, αλλά πόσο έυκολα βρίσκεις μνήμες που να πηγαίνουν τόσο πολυ ? Ειδικά για benching νομίζω οτι ειναι κορυφαίες. Φάνη τα είπαμε εμεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 11, 2004 #80 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από Trooper Οι δικές μου οι VX με 3.6volt, παίζουν στα 262 με 2-2-2-5 και 1Τ. Βεβαια, 3.6 δεν ειναι για καθε μέρα, αλλά πόσο έυκολα βρίσκεις μνήμες που να πηγαίνουν τόσο πολυ ? Ειδικά για benching νομίζω οτι ειναι κορυφαίες. Φάνη τα είπαμε εμεις... Ναι αλλα για να δωσεις 3.6 στις συγκεκριμενες μνημες πρεπει:1ον) Να εχεις ενα μηχανηματακι σαν εκεινο που εχεις στο bay σου(που σημαινει περιμενεις τον Hipro)ή 2ον) Να περιμενεις την DFI να βγαλει socket 939 mobo ΚΑΙ modded BIOS ΚΑΙ να "γαργαλησεις" το τροφοδοτικο σου ωστε να σου δωσει αυτες τις τασεις στην +3.3 γραμμη.ή3ον) Να παρεις MSI και κανοντας το "ευκολο" μοντ ΠΑΛΙ να μονταρεις την 3.3 γραμμη του τροφοδοτικου σου.Υ.Γ. Το DDR Booster δεν το αναφερω γιατι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ P.O.S. κατασκευη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.