Jump to content

Ποιες να παρω? SOS! ! !

fanisk

Recommended Posts

Παιδες μια και βρηκα καποιο παιδι να παρει τις 2*512 3200 του Πλαισιου...

θελω να παρω αλλες μνημες καλυτερες?????

με 2*256 ειμαι οκ με το θεμα Xp, games κλπ ή θα ειναι "λιγη"?????

Δεν ασχολουμαι με video μονταζ κλπ..αλλα καμια φορα ισως να φτιαξω κανενα στο Movie Maker της MS...

Ποια ειναι η κορυφαια εταιρια στη κατηγορια της?????

Θελω τις μεγιστες επιδοσεις....

Οσο αναφορα το O/C στοχος ειναι το πολυ μεχρι 4GHz με νερακι...αλλα θελω να ειναι οσο το δυνατον πιο γρηγορες!!!!!

Ελπιζω να μου απαντησετε συντομα:T:

Ευχαριστω πολυ:worship:

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

δεν ειναι τοσο απλο αυτο που ρωτας. μεχρι ποσα volt εχεις να δωσεις? λεφτα? στα games δεν ξερω ποσο ακομα θα αντεχουν τα 512 ειδη υπαρχουν προβληματα. εγω χωρις να με απαντησεις θα σου προτεινα η ballistix 3200 η ocz 3200 plat rev 2 και adata 600. τωρα για bh αν βρεις χρειαζεσε ρευμα το διαθετης?:D

παντος 2χ256 bh6 το pc memory up. βλεπω εφερε μερικα κοματια

zyx αν θυμαμαι καλα η μητρικη μου δινει μεχρι 2.9...βασει Bios...

Μα με 3200 δεν νομιζω να μπορω να τις τρεχω 1:1...κανω λαθος?????

Ειχα την εντυπωση οτι θελω >3200...

Επισης οσο αναφορα τα games μισω παιχνιδια του στυλ DOOM κλπ...

Σπανια να τα παιξω! Συνηθως ποδοσφαιρο, ραλλακια, στρατηγικη κλπ...

Οσο αναφορα τα λεφτα το αφηνω ανοιχτο ακομα το θεμα...να δω τι τιμες παιζουν και να αποφασισω...

κοιτα η balistix θα πανε πιστευο 240 με 2.5-2-2 με την ταση που εχεις οποτε 16χ240 ισον 3840. ισος να πανε και καλυτερα. και αν χαλαρασης λιγο τους χρονους να πανε κιαλλο. η τιμη του γιγα αγγλια ειναι κατω απο 300 ευρο. η ocz θα πανε πανο απο 240 με 2.5-3-3 παιζει περιπου στα 330 ευρο αγγλια. η adata και ξεφεγουν και δεν νομιζο να σε δοσουν κατι. τι να σου πω. αυτα μπορο να σκευτο τωρα αυτα λεω:)

Χεχε zyx σκεψου κι αλλο και περιμενω αυριο μια απαντηση μετα αποπολλη σκεψη! χεχε..

Σου ειπα οτι δεν βιαζομαι βρε οποτε μπορειτε να το ψαξετε λιγο το θεμα μιας και εγω δεν ξερω τπτ...και να μου πειτε?????

Αντε ρε παλικαρια πειτε καμια γνωμη!!!!!

Παιδες οσο αναφορα το θεμα του FSB θελω ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ μεχρι 250...παραπανω δεν με ενδιαφερει...ή να με ενδιαφερει?????

Θα μπορω να παω >250 με νερακι και 5:4?????Θεωρητικα λεω...γιατι ειναι οτι σου κατσει!

Δεν εχεις και τοσες πολλες επιλογες παντως για να πελαγωσεις....

ή ballistix θα παρεις και τα αποτελεσματα θα ειναι πανω κατω οτι σου ειπε ο zyx.

ή θα παρεις TCCD. Προσωπικα απο τις τοσες που κυκλοφορουν θα προτιμουσα το PCB της OCZ οποτε....OCZ 3200 rev. 2. Αν θελεις κατι οικονομικοτερο πηγαινε στις adata/hynix chips να τελειωνεις.

edit.... τωρα ειδα οτι θεωρεις "ΟΚ" και το ενδεχομενο 2χ256? Αν ναι υπαρχουν ακομα κιτ OCZ EB 2X256 αν ενδιαφερεσαι...

270 με τις OCZ 3200 rev. 2 ε?????

Δλδ οι 4400 τι διαφορα εχουν, πιο γρηγορες, μεγαλυτερο fsb, τι αλλο?????Απλα ρωταω...επειδη δεν ξερω!!!!!

Και 270 λες με 5:4 ε?????Υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα σε 1:1 και 5:4?????

Ποιο ειναι καλυτερο?????Το 1:1 φανταζομαι...ε?????

Δεν ξερω απο Ιντελ. Οποτε και δεν μπορω να σου απαντησω αν η ταχυτητα που θα φτασουν οι μνημες επηρεαζεται απο το αν θα εχεις divider 1/1 ή 5/4. Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο παντως.

Παιδες ξανα εδω!...

Λοιπον δοκιμασα με default voltage κ μνημες(οι μουφες του πλαισιου!) 5:4 αλλα κοντα στα 220FSB δεν postαρει ρε γμτ...

Ισως να θελει καψιμο ο επεξεργαστης...

Ισως να ειναι μπανανα...

Τι να κανω?????

Ειναι λογικο να με κοβει για τοσο λιγο FSB?????

Σκεφτηκα πως αφου θα πουλησω τις μνημες, να παρω τις αλλες που μου προτεινει ο SLN και αν ο επεξεργαστης ειναι τελειως μπανανα, να τον αλλαξω καποια στιγμη..

Τι λετε?????

Φιλε georgesod ειπα οτι για τις μνημες που θα παρω το FSB να ειναι μαξ 250(4GHz)...δεν με ενδιαφερει πιο πανω γιατι δεν θελω να ασχοληθω με chillers κλπ...υδροψυξη αρκει για μενα!!!!!

SLN ναι mushkin ηταν αυτες που ειπα...λαθος!!!!!

Παιδες συνοψιζω...για να καταληξουμε!!!!!

Σημερα μπηκα windows με 220FSB!!!!!Το 10.16 σε αντιθεση με το 10.08 BIOS βοηθησε..

Στοχος ειναι περιπου τα 4Ghz αν ειναι εφικτο..δεν θελω να ασχοληθω με extreme ψυξη...ενα καλο νερακι αρκει!!!!!

Ρευμα η μητρικη δινει max 2.85 με το 10.16 Bios αλλα το πολυ πολυ αντε να βαλω και το τερατακι του Hipro5 για τα ρευματα...αλλα θελω για αρχη να παιζω καλα με 2,85!!!!!

Χρηματα...το αφηνουμε ανοιχτο το θεμα!!!!!

Η παραγγελια θα γινει απο το pc memory upgrade...σωστος?????

Θελω επισης να βγαζω οσο το δυνατον καλυτερο pi(αυτο δεν μετραει την ταχυτητα της μνημης?)

Κατι αλλο?????

Απαντηστε μου πλιιιιιιιιιιζ!!!!!

Α να και αλλη μια ερωτηση που ξεχασα να βαλω!

Τελικα να παρω 2*256 ή 2*512?????Μηπως τα 512 με τα XP και τα games κλπ θα ειναι "λιγα"?????

Αλλες γνωμεεεεεεεεες?????

Στο τελος θα μαζεψω ολες τις επιλογες και θα κανω ενα poll για να καταληξω σιγουρα!!!!!

unsto :worship: :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.