Jump to content

Προβλημα για οποιον ξερει απο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

chriscoolermaster

Recommended Posts

Γεια σας παιδια ενας φιλος μου εχει προβλημα μετα απο Bios Uptade δεν λειτουρουν οι θυρες U.s.b 3.0

το ειπα να παει στο device manager Να κανει καταργηση εγκαταστασης και ξανα εγκατασταση αλλα αφου εκανε καταργησητις εξαφανισε τελειως τις θυρες εκανε scan να της βρει και δεν τις βρισκει ..

εχει αυτη την Μητρικη : asus m5a99fx pro r2.0 και τρεχει windows 8 64 bit

ευχαριστω για τον χρονο σας

Γεια σας παιδια ενας φιλος μου εχει προβλημα μετα απο Bios Uptade δεν λειτουρουν οι θυρες U.s.b 3.0

το ειπα να παει στο device manager Να κανει καταργηση εγκαταστασης και ξανα εγκατασταση αλλα αφου εκανε καταργησητις εξαφανισε τελειως τις θυρες εκανε scan να της βρει και δεν τις βρισκει ..

εχει αυτη την Μητρικη : asus m5a99fx pro r2.0 και τρεχει windows 8 64 bit

ευχαριστω για τον χρονο σας

Για ποιο λογο εκανε bios update?Ειχε καποιο προβλημα?Αλλιως δεν μπορω να καταλαβω αυτη την κινηση

Γιατι να μην κανει?

Ρυθμισεις στι bios τσεκαρε?επανεκινησεις φανταζομαι θα εκανε 2-3

Προσωπικα δεν βρισκω λογο να κανω bios update απο την στιγμη που δεν αντιμετωπιζω κανενα απολυτως προβλημα

Aς κανει και ενα bios clear βγαζοντας την μπαταρια της μητρικης για κανενα 5λεπτο

Πραγματικα δεν εχω ιδεα γιατι εκανε bios uptade , δεν αντιμετωπιζε προβλημα , δεν ηξερα ακριβως οτι κανεις bios clear ετσι ,με κατσαβιδακι δεν βγαινει η μπαταρια;; αν δεν κανω λαθος , μπορει να κανει επαναφορα της προηγουμενης εκδοσης bios ;;

ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.