DoNaTos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2014 Ότι λέει ο τίτλος έχω κάποια dvd τα οποία θέλω να τα μετατρέψω σε αρχεία βίντεο.Δεν με ενδιαφέρει να τα επεξεργαστώ δηλαδή να τα κόψω η κάτι τέτοιο απλα να τα έχω στον HDD αυτο που θέλω είναι να μην χάσω καθ΄όλου ποιότητα (απο κάμερα ειναι αλλα μην τα κάνουμε και χειρότερα :X:).Αν υπάρχει κάποιο free πρόγραμμα γι αυτό που θέλω ακόμα καλύτερα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 11, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2014 DVD Shrink και το μεταφέρει αυτουσιο στο σκληρο. Αλλά παλι σαν DVD. Για μετατροπη καποιες απωλειες θα υπαρχουν. Εγω ενα της Xilisoft χρησιμοποιουσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNaTos Ιανουάριος 11, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2014 Το ιδανικό θα ήταν σε κάποιο form πέρα απο iso ή vob και αυτό είναι και ένα ερώτημα ποιο είναι καλύτερο (αναλογία ποιτητας μεγέθους) avi,mpeg,xvid κτλ? Όταν μηλάμε γι απώλειες αυτες σε τι βαθμό μπορεί να είναι?Το κύριο πρόβλημα εδω είναι ο χωρος αλλα εφόσον θα τα μετατρέψω καλό θα ήταν να γινόταν σε form που θα παίζει παντού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιανουάριος 11, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2014 Δεν αξίζει να τα έχεις σε iso. 4GB πάει σε καλό bitrate 720p, το mpeg2 του dvd έχει παλιώσει πλέον.H.264 θα τα κάνεις, mp4. Κατέβασε το handbreak. Δεν έχει πολλά φρου-φρου, αλλά είναι σχετικά γρήγορο και οκ ποιότητα. Και παίζει σε όλες τις συσκευές μου το αποτέλεσμα.Το βαρετό είναι οι υπότιτλοι όμως στα dvd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNaTos Ιανουάριος 12, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,προς το παρών δεν με ενδιαφέρουν οι υπότιτλοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 12, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2014 Ripbot264 φτιάχνει σωστά το aspect ratio και βλεπει και τους υπότιτλουςΣτάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.