das Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2014 Εχω έναν caviar blue 1 tb ,ο οποίος παιζει τον κλασσικό ρόλο του αποθηκευτικού χώρου,εχω ssd για το o.s. .Με το που αναβω το pc ,στο bios σφυραει τρεις τέσσερις φορές σύντομες με μια ένδειξη ότι το s.m.a.r.t βρίσκει ότι ο εν λόγω σκληρός ειναι πιθανόν για ψοφο και να κανω backup!Το ίδιο και μεσα στα windows 7 ύστερα,μήνυμα ότι ο σκληρός πιθανόν να κλαταρει.Αυτή την στιγμη ο σκληρός δουλεύει κανονικά κατά τα αλλα.Ελα που ειναι τιγκα ομως και δεν εχω βρει ακομα πως θα γίνει.Εκανα μια ανασυγκρότηση και ενα έλεγχο σφαλμάτων χωρις αποτέλεσμα.Ο σκληρός αυτός μαλλον ειναι εκτος εγγύησης αφου την εκαναν δυο ετη; με τρια τον ειχα πάρει και ειμαι στον τρίτο χρονο...Περίεργο δεν ειναι ρε παιδιά;Συνήθως δε χαλάνε αυτοί τοσο γρήγορα και εύκολα,έτσι δεν είναι;Τον εχω βάλει να σταματάει πολυ γρήγορα ,στα 7 λεπτά αν θυμάμαι καλά μιας και δε χρειάζομαι πρόσβαση συχνά σε αυτόν κα με ενοχλεί ο θόρυβος,εχει να κάνει λέτε;Αν θέλετε καποια ένδειξη η κάτι απο καποιο software πείτε μου...sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Ιανουάριος 11, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2014 μπαίνεις στο σαιτ της wd και με τον σειριακό αριθμό βλέπεις αν υπάρχει εγγύηση...τον στέλνεις πίσω στην wd . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιανουάριος 11, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2014 Καλημέρα! Είναι ώρα να παίρνεις τα μέτρα σου, στο λένε ακόμα και τα "σίδερα"! Στις περιπτώσεις αυτές, δεν το αφήνουμε, πάρε το αντίγραφό σου και άσε τον να δεις τι θα κάνει! Για την εγγύηση που λες , θα πρέπει να ισχύει αυτή που ίσχυε όταν αγόρασες το δίσκο (σε καλύπτει ακόμα), το αν αργότερα αυτοί μείωσαν το χρόνο εγγύησης δεν σε αφορά!, εσύ έχεις τα τρία χρόνια σου! Πάρε τα αντίγραφά σου και πάρε τους κάνα τηλέφωνο, η στείλε τους τα αποτελέσματα από μετροπρόγραμμα ελέγχου. Τώρα για τα τελευταία, υπάρχουν πολύ εμπειρότεροι εμού , να μαθαίνω κι εγώ! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Ιανουάριος 11, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2014 Αυτή την στιγμη ο σκληρός δουλεύει κανονικά κατά τα αλλα.Ελα που ειναι τιγκα ομως και δεν εχω βρει ακομα πως θα γίνει.Απαράδεκτος να σε ειδοποιεί το σύστημα & ακόμα να μην έχεις πάρει αντίγραφο ασφαλείας (το οποίο θα έπρεπε να υπάρχει εξαρχής έτσι & αλλιώς).Καταλαβαίνω πως μπορεί να μην έχεις άλλο μέσο άλλα πρέπει να πάρεις τα μέτρα σου - beg-borrow-steal.Ο Seafalco έχει δίκιο σ'αυτό όπως & στο θέμα της εγγύησης.Μπορείς να μας δώσεις εικόνα απ'το smart table για την ιστορία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιανουάριος 13, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2014 Μετα το χέσιμο που μου ριξατε,σας άκουσα.Πηρα αλλον ενα δισκο που τον ψιλοηθελα έτσι κι αλλιώς και εχει πέσει και πολυ η τιμη τους.Τον εχω αφήσει να αντιγράφει,το απόγευμα η αυριο θα τσεκάρω και με το προγραμμα που προτάθηκε ,απλά ήθελα να παρω πρώτα το μπακαπ.sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιανουάριος 13, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2014 Αυτό εννοούσες [MENTION=22931]adikos[/MENTION] ? sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Ιανουάριος 13, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2014 Ναί φίλε μου, ευχαριστώ.Η κατάσταση του είναι τέτοια που δε μπορούνε να σου αρνηθούν την εγγύηση.Go for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Ιανουάριος 13, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2014 Τον εχω αφήσει να αντιγράφει,το απόγευμα η αυριο θα τσεκάρω και με το προγραμμα που προτάθηκε ,απλά ήθελα να παρω πρώτα το μπακαπ.Και πολύ καλά έκανες Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιανουάριος 14, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2014 Να σας ευχαριστήσω ,και να προσθέσω πως ουτε και μετα απο φορματ άλλαξε κάτι ,οποτε ειναι 100% σίγουρο ότι μας εκλαταρησε το δισκάκι...Ρε το άτιμο,τουλάχιστον στα τελευταία του ειδοποιησε το αφεντικό του ότι παει εις τοπο χλοερό...Τυχερός ήμουνα .sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 14, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2014 Οποτε το επιστρεφεις για αντικατασταση χωρις αγχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάρτιος 29, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2014 Επανέρχομαι στο θέμα,το ειχα αμελήσει και πρόσφατα τον πήγα στο service του Π.Για να λεμε και κανα καλο,τον κράτησαν δυο εργάσιμες και τον αντικατέστησαν με καινουργιο και καινούργια εγγύηση χωρις μα και μου.Οφείλω να ομολογήσω πάντως ,πως τα τυπακια στο service τραβάνε ζόρι ,ακούνε πιο πολλα και απο υπάλληλο ταμείου της ΔΕΗ οταν πρωτομπηκε το χαράτσι.sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.