Jump to content

Προβλημα με καποιο απο τα εξαρτηματα

johnienna

Recommended Posts

Γεια σας παιδια,εχω ενα προβλημα μετα την αλλαγη οθονης απο τν σε νεο κανονικο μονιτορ.Ειχε χαλαση η παλια μου μονιτορ(Εβγαζε κατι καθετες γραμμες με χρωματα οταν την ανοιγα) και ετσι παραγγειλα μια καινουργια,προτου ερθει το ειχα συνδεση με την τηλεοραση,λειτουργουσε κανονικα μεχρι που αρχισε να κλεινει μονο του το pc και να κολλαει πολυ για λιγο διαστημα.Μετα ηρθε η νεα οθονη,ολα καλα μεχρι που προσπαθησα να παιξω καποιο παιχνιδι που επαιζα και παλια(LoL,minecraft,fifa ... κλπ)τοτε καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα γιατι επαιζα με 20 fps(σε οποιοδηποτε παιχνιδι) ενω παλια με 170 και ανω(xωρις v-sync παντα).

Τωρα προσπαθω να καταλαβω ποιο ειναι το ελλατωματικο εξαρτημα.Ευχαριστω

My specs:

Intel Core i3-540 Processor

NVIDIA GeForce GTX 550 Ti

Gigabyte Technology Co., Ltd. H55M-S2

32-bit Microsoft Windows Vista (6.0.6002)

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Η θερμοκρασια φτανει στα 55-56 max με 40 λεπτα σε game και κανονικα ειναι γυρω στα 35-36 (με MSI kombustor).Eπισης σημερα διεγραψα και ξαναεβαλα τα drivers της καρτας γραφικων χωρις καποιο αποτελεσμα.

λογικα ειναι η καρτα γραφικων σου,δανεισου αν μπορεις απο καποιον φιλο σου μια αλλη να δοκιμασεις,εκτος και αν εχει παρει ρυθμισεις αυτοματα απο την μεγαλη τηλεοραση που ειχες βαλει και πρεπει να τις αλαξεις χειροκινητα.

Ευχαριστω για την απαντηση σου,πως θα δω αν εχει παρει ρυθμισεις της μεγαλης οθονης?

Θα προσπαθησω να βρω καποια καρτα γραφικων να δοκιμασω

Δεξι κλικ επιφανεια εργασιας-->αναλυση οθονη!!

Το βρισκω λιγο απιθανο η συγκεκριμενη καρτα γραφικων να σου δινει μονο 20fps στα παιχνιδια οπως lol το οποιο εγω το τρεχω με σταθερα κλειδωμενα 60fps με την 6850 μου.Την θερμοκρασια της καρτας σου την θεωρω λογικη μιας και σε τετοια επιπεδα φτανει και η δικια μου και εχω βαλει το ανεμιστηρακι της να τρεχει στο 100%

Κατεβασε cpu-z ανοιξε να παιξεις ενα παιχνιδι και κοιταξε την συχνοτητα του επεξεργαστη τι λεει κατα την διαρκεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.