Jump to content

SSD Vertex 3 60gb

PANOSMAMBAX

Recommended Posts

καλησπερα σας θα ηθελα μια βοηθεια οσο αφορα τον ssd μου δειτε την εικονα:

5npz.png

πως μπορω να τον φορμαρω χωρις να κανω format και secure erase ευχαριστω πολυ!:pleasantry:

Defrag το ξεχνάς σε SSD. Λόγω του τρόπου λειτουργίας τους δεν επηρεάζεται η απόδοση τους. Από κει και πέρα αν είναι ψυχολογικό το θέμα θες το perfectdisk. Έχει μια μέθοδο ειδικά για SSDs που απλά καλύπτει τα κενά στο δίσκο κάνοντας όσο το δυνατό λιγότερες εγγραφές στην διαδικασία. Μοιάζει πολύ με το optimization που κάνουν αρκετά toolkits από SSDs αν και γνώμη μου είναι να μην το πειράξεις καθόλου τον δίσκο.

Δεν είναι από τον SSD το θέμα. Μήπως να κοίταγες τις υπηρεσίες που φορτώνει στην εκκίνηση;

Μετά δοκίμασε να ρυθμίσεις χειροκίνητα το μέγεθος σε pagefile μήπως κάνει τροποποιήσεις σε αυτό κατά την εκκίνηση.

Λογικά αν αφήσεις τον SSD σε κατάσταση idle πρέπει να κάνει garbage collection από μόνος του και σταδιακά να γίνεται optimised. Η συγκεκριμένη λύση που αναφέρω παραπάνω έχει κάποια χρησιμότητα σε φρέσκο install ή μετά την εγκατάσταση μεγάλου όγκου δεδομένων π.χ. παιχνιδιών. Έχω σύστημα με Agility 120 πάνω σε SATA2 οπότε έχω μια ιδέα πως πρέπει να συμπεριφέρεται και ο δικός σου δίσκος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.