Constandinos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2014 Μια βοήθεια, γιατι έχω ψιλοφρικάρει με την joomla.. εχω στήσει xampp κανονικότατα, εχω πανω του magento που τρέχει νεράκι, αλλά, για κανενα λόγο δεν μπορώ να εγκαταστήσω joomla, ουτε την 3.2, ουτε την 2.5.χχ. Ξεκινάει να κάνει built τα table στην βάση, και, με πετάει πίσω στην επιλογή για τις βάσεις δεδομένων. Το ωραίο, ειναι, οτι βλέπω στο phpmyadmin οτι χτίζει τα πρωτα 19 tables, και σταματάει εκεί, στην 2.5, ενώ στην 3.2 τα φτιάγνει όλα. Έχω απενεργοποιήσει τα display errors και το buffer όπως ζητάει..καμιά ιδέα;;;;:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 11, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2014 Βαλε xampp 1.7.3 έκδοση. Παίζει μια χαρα η συγκεκριμένη. Κι εγώ με την τελευταία είχα θέματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιανουάριος 11, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2014 Υπάρχει XAMPP 1.8.2 με PHP 5.4 και XAMPP 1.8.3 με PHP 5.5.Το Joomla θέλει PHP 5.4.Έχω στήσει πολλές φορές κανονικότατα το Joomla 3.1-3.2 με XAMPP 1.8.2, δοκίμασε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Ιανουάριος 11, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2014 ευχαριστώ, έπαιξε με php 5.4 :fist::fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.