Jump to content

αγορα υπολογιστη!!!

alexotic

Recommended Posts

τον θελω για μουσικη παραγωγη και ελαχιστα παιχνιδια(league of legends,pro14,crysis...οποτε θελω βοηθεια για επεξεργαστη με αρκετη ισχυ και μια καλη μητρικη,ssd(εχω στο μυαλο μου hyperx 3k 240gb), μνημες (16gb).κουτι εχω βρει ενα zalman z11 plus που μου αρεσε,οθονη εχω και καρτα γραφικων οποτε για τα υπολοιπα που εγραψα παραπανω χρειαζομαι γνωμες!

τον θελω για μουσικη παραγωγη και ελαχιστα παιχνιδια(league of legends,pro14,crysis...οποτε θελω βοηθεια για επεξεργαστη με αρκετη ισχυ και μια καλη μητρικη,ssd(εχω στο μυαλο μου hyperx 3k 240gb), μνημες (16gb).κουτι εχω βρει ενα zalman z11 plus που μου αρεσε,οθονη εχω και καρτα γραφικων οποτε για τα υπολοιπα που εγραψα παραπανω χρειαζομαι γνωμες!

επισης για επεξεργαστη σκευτομαι (i5 4670k , i7 3770k , i7 4770k η amd fx8350) ..

Budget;;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

1000 αν βγει κατι παραπανω δ πειραζει και 1100 φτανω...απλα θελω πυροβολο μηχανιμα...να τα τρεχει ολα ανετα χωρις δυσκολιες...δηλαδη δε θελω κατι που απλα θα με καλυπτει ζηταω και το κατι παραπανω..

Θα σου πω ποια ειναι τα sos και μετα βλεπεις πιο λεπτομερώς.

Θες "σίγουρα" πυρήνες,οποτε μιλάμε για i7 ,πολυ και γρήγορη μνήμη (τα 16 ειναι κομπλέ) και ο ssd κάνει πολυ δουλειά στα daw.

Για μενα μια απλη σχετικά mobo ίσως h87 ,τον πιο φτηνο i7 s1150,όποιες μνήμες ειναι σε καλυτερη τιμη οταν θα πας, και ανάλογα αν θες κάτι άλλο εσυ υστερα ,θύρα firewire π.χ. (εμένα εχει και η mobo αλλα δε δουλεύει παντα τέλεια)

sent from mobile

Θα σου πω ποια ειναι τα sos και μετα βλεπεις πιο λεπτομερώς.

Θες "σίγουρα" πυρήνες,οποτε μιλάμε για i7 ,πολυ και γρήγορη μνήμη (τα 16 ειναι κομπλέ) και ο ssd κάνει πολυ δουλειά στα daw.

Για μενα μια απλη σχετικά mobo ίσως h87 ,τον πιο φτηνο i7 s1150,όποιες μνήμες ειναι σε καλυτερη τιμη οταν θα πας, και ανάλογα αν θες κάτι άλλο εσυ υστερα ,θύρα firewire π.χ. (εμένα εχει και η mobo αλλα δε δουλεύει παντα τέλεια)

sent from mobile

ευχαρηστω!λοιπον δες στο περιπου τι εβγαλα

κουτι-ZALMAN Z11 PLUS BLACK

επεξεργαστη-i7 4770k

μητρικη-GIGABYTE GA-Z87X-UD3H(ακριβη αλλα παρα πολυ καλη)απο τι διαβασα

μνημες-G.SKILL F3-1600C9D-16GXM 16GB (2X8GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ RIPJAWSX

τροφοδοτικο-XFX P1-550S-XXB9 PRO SERIES 550W PSU

σκληρος-WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE

ssd-hyperx 3k 240gb

και ψυξη -HYPER 212 EVO

πιστευω ειναι καλες επιλογες!:alien:

Αμα τα διαθέτεις και τα σκας,μια χαρά ειναι τα πραγματάκια,το τροφοδοτικο σηκώνει την υπάρχουσα gpu σου;

Κατά τα αλλα νομίζω είσαι μια χαρά ,προς το overkill βέβαια έτσι;

Έχεις διαλέξει mobo και cpu που εχουν νοημα μονο αν θα ασχοληθείς με overclocking και τα σεα,κάτι το οποίο ειναι αντίθετο απο αυτο που κάνουν στα production machines οι μουσικοί.

θα σου πουνε και οι αλλοι ισως.

sent from mobile

Αμα τα διαθέτεις και τα σκας,μια χαρά ειναι τα πραγματάκια,το τροφοδοτικο σηκώνει την υπάρχουσα gpu σου;

Έχεις διαλέξει mobo και cpu που εχουν νοημα μονο αν θα ασχοληθείς με overclocking και τα σεα,κάτι το οποίο ειναι αντίθετο απο αυτο που κάνουν στα production machines οι μουσικοί.

sent from mobile

προτεινης οποτε να παω στον απλο 4770.και μια πιο απλη μητρικη...οντος ετσι ειναι απλα ειχα σκευτει πως ισως καποια στιγμη χρειαστω oc αλλα τωρα που το σκευτομαι ειναι αρκετα δυνατος επεξεργαστης για να χρειαστει...οποτε να παω σε απλο 4770 και προτεινε μου μια καλη μητρικη!!!και παλι ευχαρηστω που με βοηθησες.

sent from mobile

α..λες να παω και σε μεγαλυτερο τροφοδοτικο?πχ το μεγαλυτερο το 650w?

Τι κάρτα έχεις καταρχάς; απο εκεί θα δεις τι minimum requirements και τι optimal εχει...

Εγω θα πρότεινα asrock h87 pro4 ,πολυ vfm, και τον i7 4770 .

Τα τσεκάρεις ,ζυγιζεις τη διαφορά σε τιμή με τα πράγματα που πρότεινες ο ιδιος ,και βλεπεις αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις αυτά τα παραπάνω λεφτά απλά για να είσαι πιο "top"...

Βλέπεις ,επειδη ολοι σχεδόν εδώ έχουμε λίγο η πολυ τη λοξα ,να έχουμε το κορυφαίο ,το pro ,το overkill ,προσπαθούμε οι συμβουλές να ειναι πιο λογικές απο ότι θα πραταμε οι ίδιοι.

Αν έχεις το μαρούλι ζεστό.,ότι θες παίρνεις.

sent from mobile

Τι κάρτα έχεις καταρχάς; απο εκεί θα δεις τι minimum requirements και τι optimal εχει...

Εγω θα πρότεινα asrock h87 pro4 ,πολυ vfm, και τον i7 4770 .

Τα τσεκάρεις ,ζυγιζεις τη διαφορά σε τιμή με τα πράγματα που πρότεινες ο ιδιος ,και βλεπεις αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις αυτά τα παραπάνω λεφτά απλά για να είσαι πιο "top"...

Βλέπεις ,επειδη ολοι σχεδόν εδώ έχουμε λίγο η πολυ τη λοξα ,να έχουμε το κορυφαίο ,το pro ,το overkill ,προσπαθούμε οι συμβουλές να ειναι πιο λογικές απο ότι θα πραταμε οι ίδιοι.

Αν έχεις το μαρούλι ζεστό.,ότι θες παίρνεις.

sent from mobile

καταλαβα..θα παρω τον απλο τελικα ναι.μητρικη η αυτη που ειπες η GIGABYTE GA-H87-D3H. αυτη τη στιγμη εχω μια MSI Radeon HD7770..ακομα δε την εχω δουλεψει τη πηρα πριν απο ολα :p .απλα σκευτομαι οτι ισως σε μερικα παιχνιδια να μη με καλυψει οποτε παιζει να αλαξω καποια στιγμη.

Κατα την ταπεινη μου αποψη μην τσιγκουνευτεις στη μητρικη και ας "φαινεται" οτι ειναι απο τα λιγοτερο χρησιμα κομματια στο συστημα σου.Στην πραγματικοτητα εκει "πατανε" τα παντα και θες οτι πιο αξιοπιστο και σταθερο.Αυτο σου εξασφαλιζουν οι ακριβοτερες μητρικες οι οποιες διαθετουν ποιοτικοτερα κυκλωματα.Για μαρκα προσωπικα σαν πρωτη επιλογη θα προτεινα Asus και επειτα αν το οικονομικο ειναι θεμα Gigabyte.

Για ψυξη θα προτεινα να δεις καποιο συστημα ΑΙΟ υδροψυξης, οπως ενδεχομενως και καποιο κιτ μονωτικου υλικου για το case σου, αν φυσικα σε ενδιαφερει το κομματι θορυβος.Δεν ξερω πως "γραφεις" (ακουστικα, ηχεια monitor) οποτε το κοιτας και αυτο.

Οσο αφορα την καρτα σου και τα games που αναφερεις, αν υποθεσουμε οτι η οθονη σου "παιζει" σε 1080 τοτε με καποιους μικρους συμβιβασμους απο πλευρας σου θα εισαι μια χαρα.

Καρτα ηχου υπαρχει? Ποιο προγραμμα εχεις κατα νου για daw/HD rec?

Κατα την ταπεινη μου αποψη μην τσιγκουνευτεις στη μητρικη και ας "φαινεται" οτι ειναι απο τα λιγοτερο χρησιμα κομματια στο συστημα σου.Στην πραγματικοτητα εκει "πατανε" τα παντα και θες οτι πιο αξιοπιστο και σταθερο.Αυτο σου εξασφαλιζουν οι ακριβοτερες μητρικες οι οποιες διαθετουν ποιοτικοτερα κυκλωματα.Για μαρκα προσωπικα σαν πρωτη επιλογη θα προτεινα Asus και επειτα αν το οικονομικο ειναι θεμα Gigabyte.

Για ψυξη θα προτεινα να δεις καποιο συστημα ΑΙΟ υδροψυξης, οπως ενδεχομενως και καποιο κιτ μονωτικου υλικου για το case σου, αν φυσικα σε ενδιαφερει το κομματι θορυβος.Δεν ξερω πως "γραφεις" (ακουστικα, ηχεια monitor) οποτε το κοιτας και αυτο.

Οσο αφορα την καρτα σου και τα games που αναφερεις, αν υποθεσουμε οτι η οθονη σου "παιζει" σε 1080 τοτε με καποιους μικρους συμβιβασμους απο πλευρας σου θα εισαι μια χαρα.

Καρτα ηχου υπαρχει? Ποιο προγραμμα εχεις κατα νου για daw/HD rec?

και γω αυτης της αποψης ειμαι για τη μητρικη...σκευτομαι γιαυτην GIGABYTE GA-H87-D3H...επειδη ακουσα καλα λογια...αν εχεις κατι καλυτερο προτεινε μου...λοιπον καρτα ηχου εχω fast track pro και ηχεια monitor truth...best of best γιαυτα που θελω...οθονη εχω 24 lg υπερκαλη θα λεγα.και το προγραμμα που δουλευω ειναι flstudio..αλλα τυχαινει να δουλεψω και αλλα οπως cubase..λοιπον ξανα στο θεμα μας...παω σε 4770 επεξεργαστη σιγουρα και μητρικη θελω μια τελευτεα βοηθεια... σας ευχαρηστω και για το χρονο σας ολους παιδια!

εχει διαφορες με τον gigabyte που εβαλα?επισεις τι λες και συ να κανω την αλαγη στον ssd να παρω τον 840 evo και οχι τον hyperx 3k?

Για μενα ναι για καποιον αλλο παλι ισως και να μην εχει.:p

Προσπαθω να σου πω οτι δεν θα βρεις σε ενα forum την απολυτη γνωμη.Ωστοσο οι διαφορες αποψεις θα σε βοηθησουν να αποφασισεις για την τελικη σου επιλογη.

Για μενα ναι για καποιον αλλο παλι ισως και να μην εχει.:p

Προσπαθω να σου πω οτι δεν θα βρεις σε ενα forum την απολυτη γνωμη.Ωστοσο οι διαφορες αποψεις θα σε βοηθησουν να αποφασισεις για την τελικη σου επιλογη.

λοιπον ωραια...σε ενα απο τα δυο θα καταλειξω απο μητρικη εννοω...θα το παω φαση desing...σας ευχαρηστω πολυ ολους οσους με βοηθησατε να μη βγω θυμα κ πληρωνω τσαμπα! :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.