Jump to content

Crossfire η όχι

alldaynews

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω την Gigabyte 7870 2gb oc edition και επειδή βρήκα άλλη μια ίδια στα 120 ευρά σκέφτομαι να την χτυπήσω για crossfire.Αξίζει το κόπο η τσάμπα καίει η λάμπα??Έχω τροφοδοτικό 1000αρι silverstone και επεξεργαστη AMD FX 6300 στο σύστημα της υπογραφής μου.

Το κακό είναι πως δεν έχω HD Monitor και γι`αυτό κολλάω

Ώπα, ώπα...τότε τι να το κάνεις ρε συ; Εκτός άμα σκοπεύεις να αλλάξεις μονιτορ σύντομα, δεν αξίζει. Αφού και με μία καρτα λογικά πρέπει να είσαι μια χαρά για 1680x1050 ή σε τι παίζεις.

Φίλε μου, έχεις φύγει για monitor και να ξέρεις ότι η 7870 δεν νιώθει τίποτα μέχρι αναλύσεις 1920Χ1080 (16:9) ,1920Χ1200 (16:10), για αυτό άσε καλύτερα την 2ή κάρτα και πάρε καινούργιο monitor! :)

εχοντας και εγω την 7870 , θα σου πω οτι και οι παραπανω ... πηγαινε στα 1080 . Η καρτα δεν μασαει :p

Για αγορά νέας οθόνης θα ήταν καλό/σωστό να ανοίξεις νεό θέμα στην αντίστοιχη κατηγορία του forum!

Εκεί θα γίνει η κουβέντα μας πολύ καλύτερα απο ότι εδώ μέσα στις κάρτες γραφικών... και θα πάρεις και αμεσότερες/περισσότερες απαντήσεις επάνω στο θέμα σου. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.