avpap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2014 Καλησπέρα!θα ήθελα να φτιαξω μια ιστοσελίδα που να μοιράζονται φωτο με οικογένεια που βρίσκεται μακρια. Κάτι σαν flickr αλλά πανω σε δικο μου μηχάνημα που θα είναι ανοιχτό 24,7. Θέλω να είναι πανω σε windows που τα ξέρω κσλυτερα κσι όχι lamp stack. Θέλω σίγουρα να έχει και επιλογές ασφαλείας ώστε να φτιάχνω λογαριασμούς χρηστών. Έχετε να προτεινετε κάτι;Ευχαριστώ πολύ!Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 9, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2014 wampserver.comστήνεις το wamp ( apache + php + mysql - auto installing package )βάζεις μια dynamic dns ( no-ip.org π.χ. )και είτε δίνεις πρόσβαση σε φακέλους και φτιάχνεις ένα directory είτε φτιάχνεις ένα wordpress με κάποιο photo gallery template/plugin και παίζεις μπάλα και εύκολα και με user restricted access Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 9, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2014 Στήσε ενα local server (XAMPP/ WAMP κλπ ) και το Gallery | Your photos on your website και δε θες τιποτα αλλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Ιανουάριος 9, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας! Φαίνεται σχετικα ευκολο. Το σκ που θα έχω λίγο χρονο θα κάτσω να "παίξω"Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Ιανουάριος 9, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2014 Μερικές προτάσεις κι από μένα:LycheeΈχει το πιο ωραίο UI αλλά δεν έχει πολλές επιλογές. Για παράδειγμα δεν έχει user management, αλλά μπορείς να κλειδώσεις ένα album με κωδικό.PiwigoΜοιάζει με το Gallery, αλλά έχει περισσότερα features.TroveboxΗ πιο advanced επιλογή. Στο site φαίνετε ότι είναι με πληρωμή, αλλά είναι open-source οπότε μπορείς να το βάλεις και στον δικό σου server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιανουάριος 9, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2014 IIS που είναι και component των Windows και κάτι όπως το ASP.NET photo album. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.