Jump to content

GPU+Aftermarket ψυξη + εγγυηση

Nick74

Recommended Posts

Και με MSI-Saphirre OK είσαι αρκεί να μην χαλάσεις κάτι και αν χρειαστείς RMA να την επιστρέψεις κανονικά με το stock cooler. Στις άλλες την χάνεις.

σε saphirre r9 290 ref. δηλαδη ανετα βγαζεις την χαλια ψυξη και βαζεις accelero χωρις να χαθει η εγγυηση?

Βαση αυτού που λεει ο φιλος ναι. Αλλα κρατα και την παλια γτ μπορεί σε περίπτωση επιστροφής να πρεπει να τη βάλεις πίσω.

Μόνο evga, παλιά το είχε και η xfx, τουλάχιστον για της κάρτες τις ΗΠΑ.

Και με MSI-Saphirre OK είσαι αρκεί να μην χαλάσεις κάτι και αν χρειαστείς RMA να την επιστρέψεις κανονικά με το stock cooler. Στις άλλες την χάνεις.

Δηλαδή αν αλλάξω μου χαλάει για τον χ-ψ άσχετο με την ψύκτρα λογο αλλά όχι λόγο της ψύκτρας, και την επιστρέψω με την στοκ τους πω τι έχει γίνει (και την αλλαγή ψύκτρας) θα μου την αλλάξουν;

Γιατί η shaphirre τουλάχιστον αναφέρει στους όρους της ότι η αφαίρεση την stock ψύκτρας σε βγάζει εκτός εγγύησης.

Edit:

www.sapphiretech.com/presentation/support/support_index.aspx?cid=3&lid=1

2. GPU or ASIC device (VGA) is sensitive to thermal (heat) issue. The heat sink or fan is designed to meet therequirements for reliability of the product and thewarranty is rendered invalid if the product is dismantled or theheat sink or cooler fan are removed as this may causesdamage to the GPU or ASIC device . Non-compliance will cause thewarranty of theproduct to be void and repair will be at theusers cost.

Και από msi βρήκα στα πρόχειρα το παρακάτω που πιστεύω ότι πιάνει τη αλλαγή ψύκτρας.

www.msi.com/service/warranty/

3. Unauthorized changesof non MSI parts, modifications or alterations ,parts removal inor to theproducts

----------------------------------------------------

πάντως με την stock πάνω, αν δεν φαίνεται ότι έχει αλλαχτεί η ψύκτρα και κανείς τον Κινέζο λογικά θα περάσει από rma.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Θεωρητικά η κάθε εταιρία μπορεί να σου ακυρώσει την εγγύηση, αφού έχεις επέμβει στην κατασκευή της. Λογικό από αρκετές απόψεις, αφού ο καθένας μπορεί να κάνει λάθος, από χτύπημα στην πλακέτα, μέχρι να μη βάλει πάστα και να ψηθεί...

Πρακτικά τώρα, αν πριν την αποστολή για έλεγχο, βάλεις την original, όπως ακριβώς ήταν, δε θα έχεις θέμα. Εγώ που τις βάζω στο νερό day 1, πάντα αυτό κάνω και ποτέ δεν είχα θέμα.

παιδια ευχαριστω για τις πληροφοριες, ομως υπαρχουν και περιπτωσεις που η επεμβαση θα φαινεται...

πχ η palit gtx 680 που εχω εχει μια βιδα μαρκαρισμενη, οποτε αν λυσω την ψυκτρα θα ειναι εμφανες πως εγινε. (οκ εχω τροπο αφου ιδιο βερνικι χρησιμοποιω για μαρκαρισμα και στις δικες μου κατασκευες, αλλα τυπικα αν καποιος ειναι τοσο βλαμμενος που θελει να κανει το ντεντεκτιβ μπορει να το δει).

Η saphirre αραγε εχει τετοια μαρκαρισματα?

Ο λογος που ρωταω ειναι οτι βρηκα μια ψιλοευκαιρια μια saphire r9 290 αλλα αν την παρω λογικα θα της αλλαξω ψυξη, και φυσικα ψηννομαι για την υβριδικη αερα-νερο της accelero...

Προσωπικα το βλεπω εντελως οξυμωρο ολο αυτο το θεμα γιατι αν ηταν να λεμε πως ο καθε ενας μπορει να καψει κατι απο λαθος δε θα επρεπε να πουλιουνται ουτε cpu ουτε μνημες ουτε τιποτα και απλα να μας δινουν ενα κουτι με λουκετο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.