Jump to content

27" οθονη ποια?

ibizaios

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

οπως γραφω κ στον τιτλο ποια απο αυτες τις 3 οθονες κ γιατι?

Samsung Οθόνη LED 27'' S27C570H - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr

Samsung Οθόνη LED 27'' S27C750P - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr

LG 27EA73LM-P LED Monitor 27'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr

η διαφορα φτανει εως κ τα 70 ευρω που δεν ειναι λιγα οποτε το + 1 hdmi δεν θα κανει κ την διαφορα! η χρηση games κ διαβασμα!

σε γειτονικο φορουμ μου ειπαν για asus vg248qe με g-sync αλλα πιστευω το κοστος θα ανεβαινει και αργει σε διαθεσιμοτητα! καποια προταση? το συστημα ειναι υπο παραγγελεια και θα ειναι αυτο ibizaios's Completed Build - Intel Core i7-4770K, MSI GeForce GTX 770, Corsair 750D - PCPartPicker

Δες τι παίζει με τις εγγυήσεις στις δύο εταιρίες πρώτα. Στην LG νομίζω ότι αν έχει ένα καμμένο/κολλημένο pixel την αλλάζουν στο καπάκι , δεν γνωρίζω αν το ίδιο ισχύει και στην Samsung. Από κει και πέρα κοιτάς να έχει IPS panel.

Επειδή την είδα κατα τύχη απο κοντά στο Πλαίσιο τυχαία (όχι ακριβώς αυτή αλλά σκέτη 27EA73) ενθουσιάστηκα απο την εικόνα της και το πολύ μικρό bezel.

Πραγματικά το σκέφτομαι και εγώ για αυτήν την οθόνη και να αντικαταστήσει την 2311. Αν δε ήμουν επιφυλακτικός στο θέμα ανάλυσης - χρήση υπολογιστή.

Το demo που είδα σε κατάστημα έπαιζε video.

Θα σου έλεγα να ψάξεις να τις δείς όλες απο κοντά πρώτα.

Επίσης κοίτα και την dell u2412hm που είναι στα ίδια λεφτά.

Έχω την 2311 και σκέφτομαι μόνο για 27άρα αλλιώς θα τσίμπαγα την 2412 αν δεν είχα οθόνη.

Δες τι παίζει με τις εγγυήσεις στις δύο εταιρίες πρώτα. Στην LG νομίζω ότι αν έχει ένα καμμένο/κολλημένο pixel την αλλάζουν στο καπάκι , δεν γνωρίζω αν το ίδιο ισχύει και στην Samsung. Από κει και πέρα κοιτάς να έχει IPS panel.

κ οι 2 εχουν 0 pixel η samsung απο πλαισιο κ η lg απο την αντιπροσωπεια της! σε πανελ IPS εχει η Lg, οι samsung εχουν ενα αλλο το οποιο οσο κοιταξα ειναι πανω κατω τα ιδια... απλα δεν ημουν σιγουρος κ ρωτησα εδω μηπως καποιος ηξερε το κατι παραπανω!

ακουω πολυ για τις asus αλλα δεν εχω δει να εχουν zero pixel μονο μια on site εγγυηση που μαλλον δεν ειναι για καμμενα πιξελ ξερει καποιος κατι για τις asus και την εγγυηση τους?

swatoner και εγω για 27αρα λεω γιαυτο και τα μοντελα που ανεφερα!

Πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω κ εγώ. Σκέφτομαι και για αγορά απο Κορέα.

Γύρισα προχτες καποια καταστηματα μπας κ ξαναδώ την lg27ea73 αλλά δεν παίζει πουθενά.

απο κορεα?

πως? ποσο? κ αν σου βγαλει τοτ ρε φιλε τι την κανεις? καθεσαι και χαζευεισ τα καμμενα πιξελ και κλαις? τα ψιλοφοβαμαι να σου πω την αληθεια. βεβαια ψωνιζεις 1440 αντι 1080 αλλα αν σου κατσει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.