Jump to content

προβλημα με στικακι

blade_

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερες και τα χρονια μου πολλα :)

εχω ενα Pny 16gb,το οποιο το βλεπουν κανονικα τα windows,αλλα το bios με τιποτα.το κανω bootable ,ειτε σε linux ειτε σε windows,αλλα δεν...καμια ιδεα?

Υποστηρίζει σίγουρα η μητρική bootάρισμα από από USB συσκευή;

Υπάρχει επιλογή στο BIOS για legacy USB η οποία είναι ενεργοποιημένη;

ναι εχω μπουταρει πολλες φορες.δοκιμασα και σε αλλο usb και πιανει.την επιλογη που λες δε τη βρισκω

Όταν γράφεις ότι δεν το βλέπει το BIOS φαντάζομαι ότι εννοείς ότι δεν το εμφανίζει καν στις συσκευές προς εκκίνηση από το boot menu που (μάλλον) έχει η μητρική σου, σωστά;

Επίσης ποιά μητρική έχεις (ή laptop);

ακριβως

το λαπτοπ ειναι acer 5920g

δε νομιζσω παντως να φταιει αυτο,μιας και οπως ειπα,παλαιοτερα το εβλεπε κανονικα και αλλα στικακια ακομα οκ

Από τη στιγμή που κάποιο άλλο φλασάκι δούλεψε και χωρίς να έχεις κάνει αλλαγή σε κάποια ρύθμιση δεν αναγνωρίζεται καν από το BIOS ότι έχεις συνδέσει κάποια καινούργια συσκευή μάλλον κάποιο θέμα ασυμβατότητας με το συγκεκριμένο παίζει (αν και δε σου είπα και κάτι καινούργιο).

Ίσως κάποιος συμφορουμίτης μπορεί να βοηθήσει περισσότερο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.