alexandros14 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2014 καλησπερα παιδια. εχω ενα pc με windows 8.1 kai mobo GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - G1.Sniper 2 (rev. 1.0) και τροφοδοτικο 1300 βατ ,εδω και ένα χρόνο ειχα πανω 3 ssd και έναν σκληρο δισκο. και μαζι με το σατα απο το optical drive είχα ένα slot καινο, σήμερα γεμισα και το τελευταίο slot με ακομα εναν σκληρο δισκο. οταν ανοιξα το pc ένας δισκος ,διαφορετικος καθε φορα που το ανοιγα δεν ελειπε απο το συστημα δεν τον αναγνωριζε δηλαδη. μηπως υπ'αρχει περιορισμος στους δισκους? δεν μ εχει ξανατύχει κατι τετοιο . κανενασ καμια ίδεα????:whip::whip:
alexandros14 Ιανουάριος 7, 2014 Author #4 Ιανουάριος 7, 2014 δηλαδη?? να έχει θέμα το καλώδιο η να έχει καπου θέμα η μητρικη. και γιατι πριν βάλω τον δίσκο δεν ύπηρχε θέμα?
it.expert Ιανουάριος 8, 2014 #5 Ιανουάριος 8, 2014 Μήπως τα έφτυσε το τροφοδοτικό λέωSent from my Note II
anonymous-root Ιανουάριος 8, 2014 #6 Ιανουάριος 8, 2014 Δες μήπως κάποιες sata esata θύρες είναι κοινές μεταξύ τους και στο κάνει αυτό.
l3ft3ris Ιανουάριος 8, 2014 #7 Ιανουάριος 8, 2014 Συμφωνώ με τον anonymous-root. Κάτι τέτοιο διάβασα και εγώ στα χαρακτηριστικά της μητρικής απλά δεν είμαι πολύ γνώστης για το RAID και δεν καταλαβαίνω καλά τι εννοεί1 x Marvell 88SE9172 chip:2 x SATA 6Gb/s connector (GSATA3_6, GSATA3_7) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devicesSupport for RAID 0 and RAID 1Chipset:2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3_0, SATA3_1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices3 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2_2~SATA2_4) supporting up to 3 SATA 3Gb/s devices1 x eSATA 3Gb/s connector (eSATA/USB Combo connector) on the back panel supporting up to 1 SATA 3Gb/s deviceSupport for RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10* When a RAID set is built across the SATA 6Gb/s and SATA 3Gb/s channels, the system performance of the RAID set may vary depending on the devices being connected.
anonymous-root Ιανουάριος 8, 2014 #8 Ιανουάριος 8, 2014 Από τα χαρακτηριστικά, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο (όπως αυτό που λέω). Τα είδα και εγώ. Αλλά έλεγα μήπως είχε περισσότερες λεπτομέρειες στο user manual. Αλεξανδρος, πες μας πως έχεις συνδεμένες τις συσκευές σου. (σε ποιες θύρες η κάθε μια).
alexandros14 Ιανουάριος 9, 2014 Author #9 Ιανουάριος 9, 2014 έχω βάλει στα 2 κατω που ειναι σατα 3γβ και τους σκληρους και στα τεσσερα πάνω έχω τους ssd και το optical drive. έπισης χτες που καποια στιγμη μου εμφανιστηκαν κανονικα ολοι οι δισκοι, αλλα οταν εκανα restart ελειπε παλι ενας. στο bios παντος τους αναγνωριζει κανονικα :hmm:
swatoner Ιανουάριος 9, 2014 #10 Ιανουάριος 9, 2014 Αν στους βλεπεις ολους κ παντα στο bios παιζει βλακεια στα windows με το drive letter. Μου το εκανε κ εμενα και ορισα εναν εναν στους δισκους τα drive letters εξαρχηςSent from my Pantoflini N7100
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.