TheHacker Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2014 Ξερει καποιος κανα δυο μαγαζια κατα προτιμηση Αττικη στα οποια μπορεις να φτιαξεις τον δικο σου υπολογιστη ή να αγορασεις parts και να στον "δεσουν" εκεινοι? Μου ειπαν το visionstudio αλλα ειναι θεσ/νικη και δν βολευει θα ηθελα να μιλησω αυτοπροσωπος ....ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superior_Mind Ιανουάριος 7, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Εξαιρετική άποψη έχω για το msystems. Γενικά θεωρείται από τα σωστότερα και πληρέστερα καταστήματα στην Αθήνα με προσωπικό που έχει γνώσεις και με εξυπηρέτηση after sales που δε σου δημιουργεί ποτέ παράπονο.Από ότι είδα έδωσαν και δώρα στο φετινό διαγωνισμό του TheLab. Μπορεί σε ορισμένα προϊόντα να είναι ελάχιστα ακριβότεροι αλλά δε σε νοιάζει με τη συνολική εξυπηρέτηση που προσφέρουν.Επίσης καλά καταστήματα που ψωνίζω αρκετά και χωρίς παράπονα είναι το mgmanager και το priveshop.Τα linksMsystems.gr - The Original Computer StoreΑναβάθμιση Υπολογιστή - Περιφερειακά - Δικτυακά - MgManagerwww.priveshop.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιανουάριος 7, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Κι από εμένα1) Msystems.gr - The Original Computer Store2) Αναβάθμιση Υπολογιστή - Περιφερειακά - Δικτυακά - MgManager3) E-Gate | Computer Store Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιανουάριος 7, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 pc1αψογη παραδοση,τιμες προιοντων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Ιανουάριος 7, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 msystems κι από μέναpc1 = e-shop...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinko24 Ιανουάριος 7, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Msystems.gr - The Original Computer Store και από εμένα άψογη εξυπηρέτηση δεν έχουν υπερβολικές τιμές και η εξυοηρέτηση είναι πάντα άψογη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Ιανουάριος 7, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 +1 Msystems:rubik: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 7, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Msystems μόνο καλά λογια!!!! Πριν αλλα κ μετα την αγορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1205 Ιανουάριος 7, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 mysystems Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιανουάριος 8, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 pc1αψογη παραδοση,τιμες προιοντωνΣτο πρώτο διαφωνώ κάθετα και δε νομίζω να είμαι ο μόνοςΤο vision μια και αναφέρθηκε,δεν το εχω σε πολλή υπολειψη πλέον.Απο μένα msystems ,egate ,και ακούω καλα λόγια για mg και ok.sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
skfn Ιανουάριος 8, 2014 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 Msystems Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιανουάριος 8, 2014 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 Στο πρώτο διαφωνώ κάθετα και δε νομίζω να είμαι ο μόνοςΤο vision μια και αναφέρθηκε,δεν το εχω σε πολλή υπολειψη πλέον.Απο μένα msystems ,egate ,και ακούω καλα λόγια για mg και ok.sent from mobileοτι εχω παραγγειλει μεσα σε μια βδομαδα το εχω.εγω παντως δεν εχω κανενα θεμα και πλεον ειναι τοπ στις προτιμησεις αλλα και στους γνωστους μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
oWs Ιανουάριος 8, 2014 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 mysystems kai egateαψογη εξυπηρετηση και απο τα δυο μαγαζια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιανουάριος 8, 2014 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 επισης το eworld για πιο εξυζητημενα πραγματα,υδροψυξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Ιανουάριος 8, 2014 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 μμμμ ευχαριστω για τις προτασεις...το ξερω πως το Msystems ειναι καλο σε ολους τους τομεις αλλα δν εχει μεγαλη ποικιλια και αυτο δν μ αρεσει... δεν θελω να περιοριζομαι...μαλλον e-gate ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisPr Ιανουάριος 10, 2014 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 e-gate ειναι δυναμη οτι εχω παραγγειλει μεσα σε δυο μερες ειναι σπιτι :clap:κριμα γμτ, οπως και το msystems δεν εχουνε μεγαλη γκαμα και αξιζουν τα μαγαζια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpasinis Ιανουάριος 25, 2014 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 Έχω αναθέσει (αγοράσει) ολοκληρωμένες συνθέσεις από msystems και PC1.Πολύ ευχαριστημένος και από τους δύο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.