hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2014 Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα αρχείο .bat και το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να μάθω είναι το πώς ακριβώς θα το κάνω να ξεκινάει κάθε φορά που ανάβει ο υπολογιστής ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα να το ξεχάσω ή κάτι τετοιο. Επίσης, είναι δυνατόν (για αισθητικούς λόγους περισσότερο) να τρέχει στο παρασκήνιο και να όταν (εάν) το χρειαστώ να μπορώ να το επαναφέρω με κάποιο τρόπο ; Εάν βοηθάει, θα πρόκειται πρακτικά για ένα παράθυρο του cmd που θα προβάλει ορισμένες πληροφορίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
apotsi Ιανουάριος 7, 2014 #2 Ιανουάριος 7, 2014 Το βάζεις σαν shortcut στο All Programs --> Startup.Βαλ' το να ξεκινάει minimized
hayabusa Ιανουάριος 7, 2014 Author #3 Ιανουάριος 7, 2014 πώς μπορεις να του ορίσεις να ξεκινάει minimized; Βέβαια για να ειμαι ειλικρινής, αν δεν γίνεται να είναι τελείως εξαφανισμένο θα ήθελα τουλάχιστον να είναι χωμένο στο tray
hayabusa Ιανουάριος 7, 2014 Author #5 Ιανουάριος 7, 2014 Group policy -> startup scripts επίσης. μπορεις να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα γιατί δεν κατάλαβα τίποτα ;
anonymous-root Ιανουάριος 7, 2014 #6 Ιανουάριος 7, 2014 βαριέμαι να γράφω . δες την εικονα . Αν δεν κατάλαβες πάλι πες μου!
hayabusa Ιανουάριος 7, 2014 Author #7 Ιανουάριος 7, 2014 βαριέμαι να γράφω . δες την εικονα . Αν δεν κατάλαβες πάλι πες μου! δεν εβαζες όλο το παράθυρο τουλάχιστον ; Κάντο λίγο πιο λιανά αν σου είναι εύκολο
anonymous-root Ιανουάριος 7, 2014 #8 Ιανουάριος 7, 2014 Έναρξη -> Εκτέλεση: gpedit.msc . Εκεί θα σου ανοίξει το παραπάνω παράθυρο.Πας Ρυθμίσεις των Windows -> Δέσμες ενεργειών και στα δεξιά κάνεις διπλο κλικ στην εκκίνηση. Εκεί βάζεις το αρχείο bat που θέλεις να τρέχει.
apotsi Ιανουάριος 8, 2014 #9 Ιανουάριος 8, 2014 πώς μπορεις να του ορίσεις να ξεκινάει minimized; Βέβαια για να ειμαι ειλικρινής, αν δεν γίνεται να είναι τελείως εξαφανισμένο θα ήθελα τουλάχιστον να είναι χωμένο στο tray Επιλέγεις την επιλογή minimized
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.