mikros2565 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2014 Καλημέρα, καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα :Έχω ένα COMPAQ 110c-1030sv και ξαφνικά μου εμφάνισε BIOS Pass. Δεν μπορώ να τον ανακτήσω και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα... Ούτε τα Windows ξεκινάει ούτε να αλλάξω το boot με αφήνει. Έχω αφαιρέσει την μπαταρία του BIOS αλλά ούτε αυτό έπιασε. Περιμένω σύντομα τις λύσεις σας. Ευχαριστώ...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 7, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 HP Compaq Mini 110 BIOS Password Reset - HP Support Forum - 1001665 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonfighter Ιανουάριος 7, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Καλημέρα, αφαιρείς την μπαταρία και με ένα jumberακι βραχυκυκλώνεις (ενώνεις) τα 2 pinακια που βρίσκονται εκεί κοντά και που γράφουν διπλα cmos reset.EDIT: Τώρα είδα ότι είναι laptop, δοκίμασε το παραπάνω που προτείνει ο Wizard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikros2565 Ιανουάριος 7, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Έχω δοκιμάσει με κανένα αποτέλεσμα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 7, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Σου βγάλει κάποιο κωδικό όπως λένε στο forum?Δοκίμασες το script με το generator των κωδικών; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikros2565 Ιανουάριος 7, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 CNU9310H9F είναι ο κωδικός που μου βγάζει...!Εξήγησε μου λίγο το script που λες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 7, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Το link που σου δώσανε έχει παρακάτω μία παραπομπή σε ένα blogspot, στο οποίο δίνει scripts ανάλογα με τον τύπο του μηχανήματος σου. Το script βγάζει για τον κωδικό που μου έδωσες αυτό το password:e9lof31zo8Το τρίτο γράμμα είναι L μικρό.Δοκίμασε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikros2565 Ιανουάριος 7, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Το link που σου δώσανε έχει παρακάτω μία παραπομπή σε ένα blogspot, στο οποίο δίνει scripts ανάλογα με τον τύπο του μηχανήματος σου. Το script βγάζει για τον κωδικό που μου έδωσες αυτό το password:e9lof31zo8Το τρίτο γράμμα είναι L μικρό.Δοκίμασε το.O BTOPC στο blog είμαι εγώ είχα στείλει όταν είδα το μήνυμά σας εδώ...Δούλεψε ευχαριστώ πολύ...!:thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.