LuNaTiC Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2014 Καλημέρα... Θέλω οι ειδικοί του θέματος να μου προτείνουν κάτι σε custom.Κομπλέ σετάκια με τα πάντα όλα από ότι χρειάζονται ( μέχρι και την τελευταία βίδα )Σκέφτομαι για 2 gpu / R9 @290 Αν θελήσω να προσθέσω άλλη μια αλλάζει πολύ το σκηνικό? ή μόνο κάτι μεγαλύτερο σε αντλία?Για budjet δε γνωρίζω πόσο κάνουν για να σας πώ! Το ιδανικό είναι να φτιάξουμε ένα budget σετάκι και ένα ας πούμε πιο "καλό" Ευχαριστώ εκ τον προτέρων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Ιανουάριος 8, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 Είναι πολύ πιο πιθανό να έχεις πρόβλημα με τα ψυγεία με την παραπάνω κάρτα παρά με την αντλία. Οπως και να χει θα πρέπει γενικά να το ψάξεις. Σε τι κουτί θα το βάλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιανουάριος 8, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 Βασικο ειναι το κουτι για να μπορεσεις να χωρεσεις ψυγεια χοντρα κατα προτιμηση.Κοιτα για ενα τριπλο και ενα διπλο για αρχη για να αντεξουν τις 290 Χ 2.Μετα θες καλη αντλια με καλη ανυψωση και γρηγορη ροη νερου κοιτα προς d5 μερια γνωμη μου.Αλλιως πας εδω eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής)την οποια εχω και πιστεψε με παρα το μεγεθος της ειναι πολυ δυνατη την ειχα πανω σε 2 τιτανες.Μετα θες τα γνωστα σωληνα καταπροτιμηση βαλε 13/10 και τα καταλληλα ρακορ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιανουάριος 8, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 eworld Ο κόσμος της Πληροφορικήςeworld Ο κόσμος της ΠληροφορικήςEK-FC R9-290X - Acetal+Nickel - Radeon Rx 200 Series - Full Cover for AMD Radeon - VGA Blocks - Blocks x2EK-Supremacy Clean CSQ - Acetal+Nickel - Supremacy - CPU Blocks - Blocksυπολογισε κανα 80-90€ για την αντλιασωληνες οτι σ αρεσειρακορακια κανα 30-40€ ευκολα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.