Jump to content

Υδρόψυξη σε GPU's

LuNaTiC

Recommended Posts

Καλημέρα...

Θέλω οι ειδικοί του θέματος να μου προτείνουν κάτι σε custom.

Κομπλέ σετάκια με τα πάντα όλα από ότι χρειάζονται ( μέχρι και την τελευταία βίδα )

Σκέφτομαι για 2 gpu / R9 @290

Αν θελήσω να προσθέσω άλλη μια αλλάζει πολύ το σκηνικό? ή μόνο κάτι μεγαλύτερο σε αντλία?

Για budjet δε γνωρίζω πόσο κάνουν για να σας πώ! Το ιδανικό είναι να φτιάξουμε ένα budget σετάκι και ένα ας πούμε πιο "καλό"

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων...

Είναι πολύ πιο πιθανό να έχεις πρόβλημα με τα ψυγεία με την παραπάνω κάρτα παρά με την αντλία. Οπως και να χει θα πρέπει γενικά να το ψάξεις.

Σε τι κουτί θα το βάλεις?

Βασικο ειναι το κουτι για να μπορεσεις να χωρεσεις ψυγεια χοντρα κατα προτιμηση.Κοιτα για ενα τριπλο και ενα διπλο για αρχη για να αντεξουν τις 290 Χ 2.Μετα θες καλη αντλια με καλη ανυψωση και γρηγορη ροη νερου κοιτα προς d5 μερια γνωμη μου.Αλλιως πας εδω

eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής)

την οποια εχω και πιστεψε με παρα το μεγεθος της ειναι πολυ δυνατη την ειχα πανω σε 2 τιτανες.Μετα θες τα γνωστα σωληνα καταπροτιμηση βαλε 13/10 και τα καταλληλα ρακορ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.