pmakr1416003456 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2014 Το τελευταιο 9 μηνο μου εχουν τυχει τα εξης προβληματα στο yahoo mail1.Να με πεταξει εξω γιατι το hackaραν λεει2.Να μην με αφηνει να μπω στο mail απο το web αλλα να μπαινει απο πργραμματα για mail και σε ενα γνωστο εκανε το αντιστροφο3.Να μου στελνουν mail και να μην μου ερχεται ποτε αλλα ουτε αναφορα στον αλλον οτι δεν εφτασεΚατι δεν παει καλα; Εσεις εχετε τετοια κουλα;Με το gmail τι παιζει οσοι εχετε.Ενα account Που εχει δεν ειχε ποτε θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 7, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 To yahoo αντιμετωπίζει αρκετά θέματα τον τελευταίο καιρό είναι η αλήθεια.Gmail έχω εδώ και κάνα 3χρονο περίπου, νομίζω ότι είναι ποιό σταθερό από το προηγούμενο.Δεν είχα αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα αλλά μην νομίζεις ότι είναι και 100% error free... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 7, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Κανε ένα freemail.grεως 50MB συνημμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιανουάριος 7, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Yahoo; τι μου θυμισες τωρα...Με Gmail δεν εχω αντιμετωπίσει ποτε κάτι,και εχει και πολυ ωραιο συστημα για συγχώνευσή λογαριασμών αν έχεις πολλούς και αλλα πολλά...Check it outsent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 7, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Yahoo δεν κάνει ούτε forward πια. Δεν δουλεύει το verify του email. Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Ιανουάριος 7, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 ...αλλά μην νομίζεις ότι είναι και 100% error free...Can you please explain? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos1071 Ιανουάριος 7, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Εμένα πάλι το κουλό που μου κάνει είναι να θέλει να πατήσεις 2 φορές το sign out για να κάνει έξοδο... έχω δοκιμάσει και διαφορετικούς browser αλλά δεν είδα διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 7, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Can you please explain?Μου κολλάει καμμιά φορά όταν αλλάζω π.χ. από τα εισερχομενα στα απεσταλμένα, άλλη φορά όταν πατάω το πρώτο γράμμα στην αναζήτηση παραλήπτη δεν μου φέρνει τίποτα και έχει λίγο περίεργη συμπεριφορά στον Opera που χρησιμοποιώ επειδή δεν είναι μάλλον 100% συμβατό με τον αυτόν.Όχι κάτι το τραγικό όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.