Nos-Dio Οκτώβριος 22, 2004 #21 Οκτώβριος 22, 2004 Πουπαςρεζωονίτιδα,Γκαζοφρένεια,Φθόνος του φλας...τα εχω ολα αυτα...3 σε 1!Τι να παρω Γιατρε??
hellrider Οκτώβριος 23, 2004 #22 Οκτώβριος 23, 2004 Ξεχασατε την πιο βασικη που ειναι αυτη της γυναικας οδηγου(Χαρος)!!!!!!!!!!!!
DJD Οκτώβριος 23, 2004 #23 Οκτώβριος 23, 2004 Μετέφερα εδώ το θέμα σου Πασχαλιά μιας κι είναι παρόμοια.
Nos-Dio Οκτώβριος 23, 2004 #24 Οκτώβριος 23, 2004 ασχετο σημερα πηγα και ηρθα Αγ.Παρασκευη-Εθνικη Αμυνα με το αμαξι σε 15 λεπτα.....Δεν εχω κατααβει τι εγινε...παντως δεν πηγαινα πολυ γρηγορα..μονο μια 120αρα χτυπησα στην Μεσογειων και μετα μεσω παπαγου ημουν στα 50...
NoDsl Οκτώβριος 25, 2004 #25 Οκτώβριος 25, 2004 Γκαζοφρένεια και εγώ σε ελαφριά μορφή. Αλλα κάθε μέρα που πάω τει αν κάποιος απο τους ταλιμπάν ηρακλιώτες δεν πεταχτεί στην προσπάθεια του να περάσει με "βαθύ πορτοκαλί" απορώ....Χτες κόντεψε να με μαζέψει ένας κάνοντας 3 προσπέραση (Μερσεντες κινητο στο χερι βράδυ) και ο καψερός περίμενα να στρίψω πρός τει :-O Είναι για :cry: :cry: :cry:
paschalia Δεκέμβριος 13, 2004 #26 Δεκέμβριος 13, 2004 1) Ενιαίο εισιτήριο από σήμερα για τα ΜΜΜ της Αθήνας Αθήνα Το πρώτο ενιαίο εισιτήριο του ΟΑΣΑ, που παρέχει τη δυνατότητα πολλαπλών διαδρομών και οικονομομικότερης μετεπιβίβασης σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας για μιάμιση ώρα, ακύρωσε συμβολικά σήμερα ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Μιχάλης Λιάπης. Το ενιαίο εισητήριο, που είναι από σήμερα στη διάθεση του επιβατικού κοινού, κυκλοφορεί σε δύο τύπους: -Εισιτήριο Α Αξίας ενός Ευρώ (μειωμένο 0,50 Ευρώ), χρώματος κόκκινου και πράσινου αντιστοίχως. Ισχύει για πολλαπλές διαδρομές με λεωφορεία της ΕΘΕΛ (εκτός από τις γραμμές Express και Σαρωνίδας), για Τρόλεϊ, Τραμ, Μετρό και Προαστιακό (μέχρι Δουκίσσης Πλακεντίας). -Εισιτήριο Β Αξίας 0,70 Ευρώ (μειωμένο 0,40 Ευρώ), χρώματος κίτρινου και μπλε αντιστοίχως. Ισχύει για πολλαπλές διαδρομές με λεωφορεία της ΕΘΕΛ (εκτός από τις γραμμές Express και Σαρωνίδας), για Τρόλεϊ και Τραμ. Τα εισιτήρια θα πρέπει να επικυρώνονται μόνο μια φορά κατά την πρώτη επιβίβαση και έχουν διάρκεια 90 λεπτών. Πραγματοποιώντας την πρώτη - συμβολική ακύρωση του ενιαίου εισιτηρίου στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα ο κ. Λιάπης δήλωσε: «Η Aθήνα διαθέτει Ενιαίο Δίκτυο Δημοσίων Συγκοινωνιών και από σήμερα αποκτά και ενιαίο εισιτήριο. Με ένα ευρώ, οι συμπολίτες μας θα μπορούν πια να μετακινούνται άνετα, γρήγορα και ασφαλώς πολύ πιο φθηνά. Η καθημερινότητα είναι για την κυβέρνηση πρώτη προτεραιότητα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση».
YDinopoulos Δεκέμβριος 13, 2004 #27 Δεκέμβριος 13, 2004 Εξυπνη κινηση αυτη. Χρειαζοταν κατι τετοιο. Παρεπιπτόντως, δεν κολαει με το "ΟΔΗΓΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ". Ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον !
paschalia Δεκέμβριος 13, 2004 #28 Δεκέμβριος 13, 2004 Αυτο βρηκα πρωτο με αυτοκινητα ,εδω το ποσταρα .Μικρη η διαφορα βασικα .
Samael Δεκέμβριος 13, 2004 #30 Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Αυτο βρηκα πρωτο με αυτοκινητα ,εδω το ποσταρα . Μικρη η διαφορα βασικα . Χαχαχαχ! Ααααρε Λενιο....σε φανταζομαι mod σε φορουμ.....μπ@ρδελο θα γινοταν...! :rofl: (πλακιτσα κανω εε?μη με κανεις μουτρακια )
paschalia Δεκέμβριος 13, 2004 #31 Δεκέμβριος 13, 2004 Mα δεν προκειται ποτε να με δεις...Οχι γιατι μπορει καποια στιγμη να μπω καπου και να με προτεινουν να γινω αλλα γιατι εγω δεν θελω .Χαζη ειμαι να παθαινω τα ελκη και μεσα στο ιντερνετ ? τα παθαινουμε που τα παθαινουμε εκτος ,δεν λεει και εντος .
YDinopoulos Δεκέμβριος 13, 2004 #33 Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης και είναι αυτό όντως επικίνδυνο.... Το να γινει η paschalia mod ??? :hehe:
GoriLLakoS Δεκέμβριος 13, 2004 #34 Δεκέμβριος 13, 2004 Το μονο που δεν μου αρεσε κ πολυ ηταν οτι διαρκει μονο 90 λεπτα...!Δεν το κανανε λιγο περισσοτερο οι χριστιανοι......ας πουμε....24 ωρες....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.