panosX Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2014 θέλει η αδελφή μου tablet για καμιά ταινία (συχνά ταξίδια με τρένο ) και λίγο σερφάρισμα στο σπίτι που να στοιχίζει γύρο στα 150Ε , προσωπικά έκανα μια αναζήτηση γενικά να ξεκαθαρίσω λίγο στο μυαλό μου το θέμα tablet και τις επιλογές που υπάρχουν . ποιο πολύ έψαξα για το Αsus MeMO Pad HD 7 και για το παρόμοιο nexus και γενικά εκτός απο τις χαοτικές τιμές ακόμα και εγχώρια μόνο (εξωτερικό 90-μέχρι 240Ε Ελλάδα) Είδα να μιλάει ξένες γλώσσες (οι Γερμανοί είναι φίλοι μας ) , μέχρι να λέει για κάμερα 2 και αλλού για 5 (τυπογραφικό δεν μπορώ να ξέρω αν είναι ) κάπου έλεγε οτι έχει android και έδειχνε windows σε public που πήγα είχε φαγωθεί να πουλήσει lenovo με υποδεέστερα χαρακτηριστικά , σε πλαίσιο ήξερα περισσότερα εγώ απο ταμπλέτες ενώ ο πωλητής περισσότερο απο ταμπλετες turbo x Έζησα ακόμα μια εμπειρία, είπαν να γίνει αγορά απο Ελλαδίτσα καθώς η αδελφή μου υπάρχει πιθανότητα να χρειαστεί εγγύηση και δεν θέλω να τρέχει εμένα (τι καλός αδελφός ε? ) γενικά πάντως δεν βλέπω διαθεσιμότητες και δεν ξέρω τι θα κάνω (ή τι να διαλέξω) καθώς η ποιο καλή απάντηση που πείρα είναι "πάρε σε κανα 2βδομαδο να δούμε ποτε θα έχουμε παραλαβή απο τι " για δώστε καμια ιδέα ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosX Ιανουάριος 6, 2014 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 μόλις το βρήκα στο you για να δούμε τι θα δούμε αύριο που θα πάρω τηλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.