c0rpse_grinder Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2014 Καλησπερα παιδια, προκειται για τον σταθερο ενος φιλου (Pentium D820 socket 755, 4GB, HD5450, MSI PT 890 Neo-V, Force 450W Psu). Oταν ξεκιναει, επειτα απο 4-5 λεπτα κλεινει μονος του σαν του διεκοψες την τροφοδοσια και θελει να ξαναπατηθει το power button για να ξεκινήσει. Οταν ξαναξεκινησει, δεν υπαρχει κανενα προβλημα οση ωρα και να χρησιμοποιηθει ο υπολογιστης. Μονο στο αρχικο boot εχει το προβλημα με το Shut Down. Μπορει κανεις να προσεγγισει το προβλημα? Εγω σκεφτομαι τροφοδοτικο εννοειται εφόσον ειναι και της πλακας, αλλα δεν ειναι περιεργο που στο δευτερο boot λειτουργει απροβληματιστα? Υποψην πως το εχω τσεκαρει με HWMonitor για θερμοκρασιες και φαινονται να ειναι ολα αψογα οσον αφορα το θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Ιανουάριος 6, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 μου χει τυχει σα βλαβη 2-3 φορες και σε ολες ηταν φουσκωμενοι πυκνωτες στο τροφοδοτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 7, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Kαι εγώ το τροφοδοτικό θα κοίταγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0rpse_grinder Ιανουάριος 7, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Και γω παιδια το τροφοδοτικο θεωρησα αμεσα τον υποπτο της ιστοριας. Αγοραστηκε 20κατι Οκτ απ'το Public. Ηξερα οτι δεν επρεπε να εμπιστευτω τροφοδοτικο που σε προσφορα κοστιζε 12.40€ αλλα ηταν να στηθει ολο το συστημα ως δωρο. Τελικα οντως οτι πληρωνεις παιρνεις. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinko24 Ιανουάριος 7, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 τα φθηνα τροφοδοτικά έτσι είναι ή θα σου κάτσουν ή θα στην κάτσουν δώστο πίσω ζήτα πιστωτικό και πάρε με κάποια χρήματα τουλάχιστον κάποιο στα 45 ευρώ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0rpse_grinder Ιανουάριος 7, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 τα φθηνα τροφοδοτικά έτσι είναι ή θα σου κάτσουν ή θα στην κάτσουν δώστο πίσω ζήτα πιστωτικό και πάρε με κάποια χρήματα τουλάχιστον κάποιο στα 45 ευρώ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ηταν για ενα ανηψακι μου δωρο το ολο συστημα το εστησα απο parts που βρηκα ειτε σε αγγελιες ειτε που μου περισσευαν, το τροφοδοτικο τοτε ηταν μια προσφορα 12.40ε απ΄το παμπλικ και σκεφτηκα να το ρισκαρω...αλλα τα odds ηταν φουλ ενταντιον μου Το παμπλικ δεν εχει καμια ιδιαιτερη ποικιλια απο τροφοδοτικα ωστε να παρω πιστωτικο. Ισως παρω το Corsair VS350 απο e-shop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.