skepasti21 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2014 Παιδια τι γνωμη εχετε για τα acer σαν λαπτοπ;; Ειναι αξιοπιστα ;;Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 6, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Παιδια τι γνωμη εχετε για τα acer σαν λαπτοπ;; Ειναι αξιοπιστα ;;Sent from my iPhone using Tapatalk Τρομερά είναι Στα λέω σαν άτομο που έχω συστίσει πολλά acer έχω πάρει και εγώ ο ίδιος αρκετά ,και μέχρι πριν 3 εβδομάδες ακόμα ήμουν κάτοχος ενός τούμπανου acer αλλά πλεόν θέλω κάτι πιο σταθερό, δεν μου χρειαζόταν. Γνώμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 6, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Εγω παλι στα φορουμ βλεπω τα περισσοτερα που εχουν προβληματα εινια τα acerμακρυα Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Ιανουάριος 6, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Θα περιμενω και αλλες γνωμες....Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superior_Mind Ιανουάριος 6, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Βασικά είναι σαν την ΑΕΚ. Τρίτη Εθνική Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Ιανουάριος 6, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Χαχαχα καλο!!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 6, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Έχουν περάσει πάνω απο 20 μοντέλα Acer απο τα χέρια μου και όλα ήταν τζί τζί ,ειλικρινά χωρίς να το πενευτώ,τι να πώ; μπορεί να ήμουν κωλόφαρδός σε όσα είχα επιλέξει.Το δικό μου που είχα ( Acer 8930G είχε γίνει τουμπανιάρικο,και ποτέ δεν είχα θέμα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 6, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Ακούω και εγώ πολλά προβλήματα απο δικά μου άτομα πάντως.Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Ιανουάριος 6, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Θα περιμενψ κι αλλες γνωμες παρακαλω...Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Ιανουάριος 7, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Εγω παλι στα φορουμ βλεπω τα περισσοτερα που εχουν προβληματα εινια τα acerμακρυα ξερεις γιατι ανεβαζουν θερμοκρασιες τερμα πολυ υψιλοτερες απο τα αλλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιανουάριος 7, 2014 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Γενικά τα acer έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά στην τιμή που μπορείς να τα βρεις, αλλά είναι 50-50 τι κομμάτι θα σουπέσει. Επίσης δεν ξέρω αν το service το έχει η ΑΛΜΑΝ και κατά πόσο έχει βελτιωθεί σε σχέση με παλαιότερα, σε περίπτωση που το χρειαστείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1205 Ιανουάριος 9, 2014 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2014 νομίζω πως γενικά τα laptop είναι γενικά λαχείο η πιθανότερη βλάβη που μπορεί να σου βγάλει και είναι ανεξαρτήτως brand είναι η κάρτα γραφικών . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Ιανουάριος 9, 2014 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2014 πιο λαχειο εχω χρησιμοποιησει κατ επαναληψη acer κ ανεβαζουν θερμοκρασια ρεκορ ακομα κ μια οθονη acer που ειχα μυριζε καμενο πλαστικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Ιανουάριος 10, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 LikeSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Ιανουάριος 10, 2014 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 Ειναι αρκετα καλα τα acer. Τι μοντελο θες να παρεις??? Ολες οι εταιριες εχουν προβληματικα μοντελα, οποτε καλητερα πες τι εχεις βρει να το δουμε ολοι μαζι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1205 Ιανουάριος 10, 2014 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 καλά υπερβολές για τα acer εντάξει έχει και η acer τα fail της όπως όλες οι εταιρίες εμένα μια εποχή οτι fujitsu-siemens έβλεπα ήταν καμένο. Όλα τα laptop έχουν το ίδιο πρόβλημα που δεν έχει να κάνει μόνο με τις θερμοκρασίες τους αλλά και με τον τρόπο που κατασκευάζονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιανουάριος 10, 2014 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 Εχει ΚΑΙ τα fail της;Δεν εχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ,απο τα πάλαι ποτε 7720,και οσα αλλα της εποχής Acer είχαν discreet gpu που να μην κάηκε η gpu και τρεις φορές στη σειρά η να βάρεσε bios η και τα δυο.Σε λαπτοπ των 1300 € έτσι;Αποκλείεται να μην την εχει παθει άλλος απο εδώ μεσα.Εχω ανοίξει καμια δεκαριά με προβληματα υπερθερμανσεων ,και κάναμε ματσακωνιες και πατέντες για να μη σβήνουν με παιχνίδια του facebookEDIT :οποίος.εχει προσπαθήσει να δώσει σε επίσημα χέρια για επισκευή,ξερει για τι πραμα μιλάμε,απο τα χειρότερα aftersales που υπάρχουν σε τιμες φαρμάκι...Κάποιοι κάποτε ,τα έστελναν με κουριερ Ιταλία ,επισημη αντιπροσωπεια,για να τα φτιάξουν πιο φτηνά και ξεκούραστα απο εδώ.sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1205 Ιανουάριος 10, 2014 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 τα discrete δεν είναι θέμα τις Acer. Να σου πω την αλήθεια δεν έχω βρει αξιοπρεπές aftersales στην Ελλάδα όποτε χρειάστηκε είχα προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιανουάριος 10, 2014 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 Δε άδικο ,αλλα οι θερμοκρασίες ειναι ,και δε μιλάμε για ενα μοντέλο ,μιλάμε για πολλα και για διάρκεια χρόνων.Εγω πιστεύω ότι οι υπερθερμανσεις ειναι και ο λόγος που είχε βγει στη φορα το προβλημα με τις gpu ,αμα είχες acer θα καιγόταν στανταρ η discreet,ενώ δε συνέβαινε το ίδιο με άλλες μάρκες.Το aftersales της acer στην ελλάδα ειναι εξοργιστικα ελλιπές και ΠΑΝακριβοsent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Ιανουάριος 10, 2014 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 Η χειρότερη μάρκα που πωλείται πανελλαδικά από πλευράς ποιότητας κατασκευής (ίσως στα ίδια με turbo-x) και απλά η χειρότερη ποιότητα εξυπηρέτησης που έχω συναντήσει για μηχανήματα εντός εγγύησης. Όλα αυτά τα συμπεραίνω μετά από 100 περίπου acer laptops και σταθερά που πέσανε στα χέρια μου για επισκευή. Με μία λέξη Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.