ExeliktikoS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2014 Καλησπέρα σας. (+καλή χρονιά σε όλους)Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο samsung 500άρι usb 3. (λειτουργεί χωρίς παροχή ρεύματος)Απο προχθές, όταν τον έβαζα στο pc , μου έβγαζε μήνυμα οτι πρέπει να κάνω format για να τον χρησιμοποιήσω.Χρησιμοποιώντας το EASEUS Data Recovery κατάφερα να ανακτήσω τα δεδομένα, αλλά το πρόβλημα μου είναι οτι το όνομα των αρχείων τα είχα στα ελληνικά και κατά το restore , έχουν χαθεί τα ονόματα (πρακτικά έχουν αντικατασταθεί οι ελληνικοί χαρακτήρες με #$#___m_& τύπου.)Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος λογισμικό που γίνεται να επαναφέρει τα αρχεία με τα αρχικά τους ονόματα να μου προτείνει?Ευχαριστώ πολύ!
Nick74 Ιανουάριος 6, 2014 #2 Ιανουάριος 6, 2014 ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κι αν χρησιμοποιησεις πρωτα ξηλωσε τον και καντον εσωτερικο γιατι με usb θα σου βγει το λαδι, και ο δισκος θα ειναι σα να bench-αρει για ωωωρες ατελειωτες
ExeliktikoS Ιανουάριος 6, 2014 Author #3 Ιανουάριος 6, 2014 Δεν έχω τη δυνατότητα διότι δεν έχω σταθερό υπολογιστή αυτή τη στιγμή.Αλλά έχεις δίκιο.12 ώρες για να σκανάρει τη κατάσταση και 4 ώρες για να restoράρει 160GB...
GoMaR Ιανουάριος 6, 2014 #4 Ιανουάριος 6, 2014 Δε νομίζω να γίνεται η λύση με τον υπολογιστή Γιατί είπε πως δε παίρνει ρεύμα.Άρα πρέπει να είναι 2.5αρης...αυτοί δεν ανοίγουν.Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Nick74 Ιανουάριος 6, 2014 #5 Ιανουάριος 6, 2014 ανοιγουν και παρανοιγουν... απλα καμιαααα φορα δεν ξαναγινονται εξωτερικοι
PetranEVO Ιανουάριος 6, 2014 #6 Ιανουάριος 6, 2014 Recuva με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα σε SATA 500 GB :happy:
lord Ιανουάριος 7, 2014 #7 Ιανουάριος 7, 2014 easy recovery απο μένα. Αναγνωριζει και ελληνικους χαρακτηρες απο οτι θυμαμε την τελευταια φορα που το χρησιμοποιησα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.