ea6gka Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2004 να μου θυμησει καποιος τι πρεπει να κανω για να σβηνουν οταν κλεινει ο υπολογιστης?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 USB ειναι να υποθέσουμε ? Δεν ξέρω εαν γίνεται, εξαρτάται απο το bios της κάθε μητρικής.... Για ρίξε μια ματια.... Πχ εμένα το mouse το σβήνει, αλλα το mouse pad δε το σβήνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 13, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 oxi δεν ειναι usb. ναι θα κοιταξω στο ΒΙΟΣ να δω αν αναφερει κατι τετοιο καπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Οκτώβριος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Κλείσε τον διακόπτη του τροφοδοτικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Trooper..... mouse pad δε το σβήνει... ε ;;;; :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos ε ;;;; :blink: χεχε , λεω κανένας δε θα ρωτήσει ? Εχω ενα mousepad το οποίο έχει φωτάκια μεσα του... Και παίρνει ρεύμα απο usb για να ανάβουνε... http://www.overclockers.co.uk/acatalog/mousemats.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 13, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka να μου θυμησει καποιος τι πρεπει να κανω για να σβηνουν οταν κλεινει ο υπολογιστης?? Αν είναι ενεργοποιημένο από το bios να ανάβει ο υπολογιστής σε mouse ή keyboard event μου ακούγεται λογικό να μη σβήνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 13, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Trooper χεχε , λεω κανένας δε θα ρωτήσει ? Εχω ενα mousepad το οποίο έχει φωτάκια μεσα του... Και παίρνει ρεύμα απο usb για να ανάβουνε... http://www.overclockers.co.uk/acatalog/mousemats.html Ε, ρε! Modιφιές και στα mouse pads!!! Τι άλλο θ'ακούσομε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Οκτώβριος 13, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Εχω την εντυπωση οτι μονο τα USB mouse σβηνουν μαζι με το πι-σι .Αν ειναι PS2 νομιζω οτι δε σβηνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 14, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από pigassos19 Εχω την εντυπωση οτι μονο τα USB mouse σβηνουν μαζι με το πι-σι .Αν ειναι PS2 νομιζω οτι δε σβηνει Σε ps2 που τα έχω σβήνουν κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 14, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 υπάρχουν oι αντίστοιχες επιλογές στο BIOS καθώς και τα αντίστοιχα jumberάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.