mix0s Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2014 Θα ήθελα να μου προτείνεται καμία καλή σύνθεση για πισακι να το βάλω πίσω από το μόνιτορ γιατί πλέων το κουτί μου είναι άχρηστο και πιάνει χώρο.Θα προτιμούσα να το φτιάξω μόνος μου παρά να πάρω κάποιο έτοιμο (στιλ ζοτακ).Στάλθηκε από το HTC One S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 6, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Θα ήθελα να μου προτείνεται καμία καλή σύνθεση για πισακι να το βάλω πίσω από το μόνιτορ γιατί πλέων το κουτί μου είναι άχρηστο και πιάνει χώρο.Θα προτιμούσα να το φτιάξω μόνος μου παρά να πάρω κάποιο έτοιμο (στιλ ζοτακ).Στάλθηκε από το HTC One S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2απο τον τίτλο μέχρι αυτό που περιγράφεις αν πω οτι δεν έχω καταλάβει λέξη, θα φταίω; αν κατάλαβε κάποιος άλλος ας πεί.Εγώ νομίζω οτι μιλάς για VESA Mounting Point ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιανουάριος 6, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Κάνα mini-itx σύστημα να το χώσει πίσω από monitor στο vesa mount θα εννοεί το παλικάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mix0s Ιανουάριος 6, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Ακριβός αυτό σύνθεση pc για να το βάλω πίσω από το μόνιτορ.Στάλθηκε από το HTC One S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.