The Spirit Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2014 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να βρούμε drivers για την παραπάνω κάρτα γραφικών σε windows 7 γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν απ' την nvidia, εκτός και υπάρχουν κάπου αλλού.Επίσης ένας φίλος μου από Αθήνα αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα. Μου είχε φέρει το pc γιατί κόλλαγε πολύ, του έκανα format και με ένα γρήγορο έλεγχο γιατί βιαζόταν λειτουργούσε μια χαρά (σκληρός 100% health, no erros memtest κτλ.) Μετά από 2-3 μήνες με πήρε και μου είπε ότι ξαφνικά κολλάει στην εκκίνηση, κάνει restart μόλις εμφανίζει το logo των windows, αν μπει με δυσκολία στα windows παγώνει η οθόνη. Υπάρχει κάποιος στην Aθήνα να το αναλάβει αν είναι να του δώσω κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας γιαί εγώ είμαι μακριά ? Λογικά αν είναι θέμα software δε θέλουμε να πάει πάνω από 20-30euro maximum. Το παιδί μένει στο Μενίδι. Όποιος ασχολείται ας μου στείλει ένα pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιανουάριος 6, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 μιας και η καρτα ειναι παμπαλαια γιατι δεν παιρνετε μια καινουργια καρτα πχ gt 610-20 να εχετε και drivers καινουργιους Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spirit Ιανουάριος 6, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Γιατί η μητρική δέχεται μόνο AGP κάρτες και απ' όσο ξέρω δεν υπάρχουν τέτοιες κάρτες με drivers για windows 7 ή κάνω λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Ιανουάριος 6, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Δοκίμασε αυτούςNVIDIA DRIVERS 175.19WHQL Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 6, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Πως γίνεται τόσο παλιό μηχάνημα να σηκώνει win7? Επισης πες στον φιλο σου να γραφτεί στο φόρουμ να τον βοηθήσουμε Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spirit Ιανουάριος 7, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 @GoMaR δυστυχώς δε ξέρει ούτε τα βασικά, οπότε άκρη δε θα βγάλετε και να του πω να γραφτεί εδώ. Το pc αποτελείται από AMD athlon 64 3200+, Μητρική MSI K8 Neo Platinum, RAM (PC3200) 1024Mb X 2+ 512 X1=2.5 Gb, Adata SSD 32 Gb και να σου πω την αλήθεια έως τώρα λειτουργεί απροβλημάτιστα αν εξαιρέσεις ότι δε μπορώ να βρω drivers για τη κάρτα γραφικών... @venex58 Θα τους δοκιμάσω αύριο και θα σου πω τα αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Ιανουάριος 7, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 @GoMaR δυστυχώς δε ξέρει ούτε τα βασικά, οπότε άκρη δε θα βγάλετε και να του πω να γραφτεί εδώ.Το pc αποτελείται από AMD athlon 64 3200+, Μητρική MSI K8 Neo Platinum, RAM (PC3200) 1024Mb X 2+ 512 X1=2.5 Gb, Adata SSD 32 Gb και να σου πω την αλήθεια έως τώρα λειτουργεί απροβλημάτιστα αν εξαιρέσεις ότι δε μπορώ να βρω drivers για τη κάρτα γραφικών... @venex58 Θα τους δοκιμάσω αύριο και θα σου πω τα αποτελέσματα Δες και τους 175.16 Download NVIDIA GeForce FX 5600 for Windows 7 x32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 10, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 Και σε AGP υπάρχουν κομπλέ κάρτες όπως ATI Radeon HD 3850 , πάντως οι drivers που σου είπαν οι μάγκες δουλεούν κανονικά σε windows 7 ( εκτός αν έχει κάποιο πρόβλημα η κάρτα ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιανουάριος 10, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 Καλά η κάρτα αυτή είναι πανάρχαια. Στο site της nvidia την έχει πάντως αλλά χωρίς υποστήριξη για windows 7. Για windows vista έχει κανονική υποστήριξη με forceware v95. Επειδή τα vista και τα 7 δεν είναι τόσο διαφορετικά κάνε μια προσπάθεια με τον driver των windows vista. Η καρτούλα αυτή πρέπει να κοντεύει να κλείσει 10ετία. Tην θυμάμαι στα high της την εποχή των Athlon XP.http://download.nvidia.com/Windows/96.85/96.85_forceware_winvista_x86_international_whql.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spirit Ιανουάριος 12, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2014 Παιδιά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα αλλά κανένας απ' τους παραπάνω driver δεν δούλεψε. Τελικά πέρασα xp στο pc αφού ο φίλος για τον οποίο προορίζεται δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.