Jump to content

Πρώτη δοκιμή σε sub-zero [Dice]

stelios

Recommended Posts

Κάποτε έπρεπε να γίνει και αυτό:D

Σήμερα παρήγγειλα 5kg ξηρό πάγο απλώς για να έχω μια ιδέα πως είναι να μπεντσάρεις με πάγο.

Δυστηχώς στην πόλη που μένω δεν κατασκευάζουν πάγο αλλά τον φέρνουν από την Λευκωσία. Μέχρι να πάρω τον πάγο στα χέρια μου τα 5 έγιναν κάπου στα 1-2kg Σε ένα απλό σακούλι τον έβαλα οι @#$% :mad:

Μερικές φώτος από την δοκιμή.

Ξεκινάμε με την βαζελίνη :p

dscn0444lz3.jpg

Εδώ η μόνωση της μητρικής

Μπροστά

dscn0445gt2.jpg

dscn0446wn9.jpg

dscn0448qy7.jpg

και πίσω

dscn0450bm6.jpg

Σταυρώνοντας το θύμα :p

Pentium D γιατί το μόνο που θα προλάβαινα με 2 κιλά πάγο είναι ένα cpuz validation :rolleyes:

dscn0451ny6.jpg

Η μητρική με το κάνιστρο

dscn0455ns2.jpg

και εδώ το όλο σετάπ

dscn0457pg9.jpg

min temp achieved :D

dscn0462te3.jpg

κάνιστρο εν ώρα ξεπαγώματος

dscn0463cr8.jpg

Και για να μην ξεχνιόμαστε το σκοράκι :p (πολύ βιαστικό γιατί το κάνιστρο άρχισε να ζεστένετε!) Πήγε και 5.8 αλλά 5.8 και -35 δεν λεεί.. ρεσταρττ :rolleyes:

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=313496

Αυτά για την ώρα.. Α! και κάτι τελευταίο, πώς μπορώ να διατηρήσω τον πάγο για μια μέρα χωρίς να χάσω μεγάλη ποσότητα?? :confused:

Θα μαζευτούμε το Σάββατο αλλά δυστυχώς και πάλι εδώ στην Λεμεσσό μόνο παρασκευή μπορώ να πάρω πάγο.. Σαββατο θα είναι κλειστοί @#$%!!

Αν τον βάλω σε θάλαμο?? [χωρίς τρόφιμα]

More to come!! :cool:

Ωραία, πήρες κι εσύ το βάπτισμα του...παγώματος :p

Βαλτον σε ενα κουτί από φελιζόλ...2 μερες θα κρατήσει πιστεύω αν είναι καλά κλειστό.

Επίσης, μια παρατήρηση, από τα λίγα που ξέρω επί των μονώσεων: άφηνε λίγο κενό ανάμεσα στα "τετράγωνα" τροφοδοσίας της μητρικής, για να αερίζονται καλύτερα και να μην πάρεις κανένα στο χέρι :p

Άλλωστε αν έχεις κάνει καλή δουλειά γύρω από το socket δε θα πάνε νερά εκεί.

Άντε και την επόμενη φορά θέλω 100% overclock! :D

Αψογος στελιο :) Ειστε ωραιοι!

Παρε κολωνα και οχι τριμα ή pelets και βαλτον σε καταψυξη.

Thanks! Αν και πιστεύω ότι μόνο σε κομματάκια θα μου τον φέρνουν, θα το ζητήσω.

Ωραία, πήρες κι εσύ το βάπτισμα του...παγώματος :p

Βαλτον σε ενα κουτί από φελιζόλ...2 μερες θα κρατήσει πιστεύω αν είναι καλά κλειστό.

Επίσης, μια παρατήρηση, από τα λίγα που ξέρω επί των μονώσεων: άφηνε λίγο κενό ανάμεσα στα "τετράγωνα" τροφοδοσίας της μητρικής, για να αερίζονται καλύτερα και να μην πάρεις κανένα στο χέρι :p

Άλλωστε αν έχεις κάνει καλή δουλειά γύρω από το socket δε θα πάνε νερά εκεί.

Άντε και την επόμενη φορά θέλω 100% overclock! :D

Κανονική παγωνιέρα παίζει? Αυτό με τα 'κουτάκια' το έχω υπόψιν μου αλλά επειδή ήταν πρώτη φορά είμουνα λίγο επιφυλακτικός.

Στανταράκι το τελευταίο :p

Στελιο ασ'τους να λενε ρεεεεεε

Εισαι της δικής μου σχολής μόνωσης εσυ. "καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε"

Αλήθεια, το αρμαφλεξ που ειναι πάνω στη μητρικη ειναι κολημένο? Την μητρικη γύρω απ'το socket (ιδιως γυρω απο τα mosfet) ειναι αδιαφροχοποιημένη με κάτι?

Τα Ιραμ τα πήρες?

Στελιο ασ'τους να λενε ρεεεεεε

Εισαι της δικής μου σχολής μόνωσης εσυ. "καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε"

Αλήθεια, το αρμαφλεξ που ειναι πάνω στη μητρικη ειναι κολημένο? Την μητρικη γύρω απ'το socket (ιδιως γυρω απο τα mosfet) ειναι αδιαφροχοποιημένη με κάτι?

Τα Ιραμ τα πήρες?

:D

Όχι δεν είναι καλημένο απλά είναι σφιχτά τοποθετημένο. Σε τόπους που μπορεί να περάσει η υγροποίηση είναι περασμένη με βερνίκη νυχίων!!!:D

Με πήραν μόλις τώρα τηλέφωνο για τα Ιραμς και θα πάω το απόγευμα να τα παραλάβω.

Ευχαρίστω πολύ!

Κάτι κάναμε για πρώτη μας φορά και με το φτωχό Hardware μας:D

Δυστυχώς όμως σταματήσαμε γιατί μέχρι να τα βρούμε με τα ιραμς και να φορμάρουμε κλπ υγροποιήθηκε πολύ η μητρική και μουλάρωσε.. Περιμένω να στεγνώσει τώρα για την διάγνωση..

Μερικά σκοράκια βγήκαν αλλά αρκετά χαμηλά. Δεν προλάβαμε να δοκιμάσουμε όλο το Ηardware μας :o

Ο 8400 μου πήρε ακόμα ~100μηζ .. Θα μάθουμε για degrade σύντομα :p

Με τους τετραπύρηνους δεν καταφέραμε κάτι.. Με τον 6700 δλδ γιατί τον 6800 δεν τον δοκιμάσαμε.

Πάγος έμεινε αρκετοοοοος... Αν αντέξει μέχρι αύριο και δουλέψει η μητρική θα έχουμε συνέχεια :D

Φώτος και σκορ αργότερα.

Ρε γμτ δεν μπορούσα να ρθω δεν πηράζει την επόμενη φορά λευκωσια με BlackOps και phasex3 μασ έυχομε αλλη φορά για παγάκια δεν πάω. Τελικά απο πλευράσ σκορ τι κάνατε????

More fotos :)

Αυτές είναι του Σαββατου.. Παίξαμε και την κυριακή αλλά δεν έγινε τιποτα σπουδαίο πάλι.. Ο QX6800 ανέβηκε στα 4350 για ss και 4050 έτρεχε 06. Πλέον αν δεν έχεις Hardware δύσκολα βγέννουν σκορ. :( Την στιγμή που γράφω τώρα ο Γιάγκος προσπαθεί μόνος του να βγάλει pcmark με τον qx6700 και 4 ιραμς. Wish him luck.

Να πω ακόμα ότι είμαστε με τον πάγο του σαββάτου.. Έχω ακόμα καμιά 10αρια κιλά στην κατάψηξη :p

temps

dscn0477sq9.jpg

Το υπαίθριο setup .. Έβρεχε κιόλας :D

dscn0485ot0.jpg

dscn0480kj6.jpg

και ο λόγος που σταματήσαμε :(

dscn0489we4.jpg

me+ice+water :D

dscn0486mm6.jpg

Επόμενος γύρος το σαββατοκυρίακο που έρχετε, με την 3870χ2 αεράτη και τον 8400 μου.. (μάλλον την άκουσε από το ρεύμα.. έχασε ~60-70 μηζ :( )

Είναι πολλά τα λεφτά για τον yiorkfield πατέραα :p

Ευχαριστώ όλους όσους μας βοήθησαν (unseen, kourman, inertiacreep, polonos, eleven κλπ. )

Υ.Γ. Κάποιος καθηγητής για tweaks ρε παιδιά :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.