stelios Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2008 Κάποτε έπρεπε να γίνει και αυτό Σήμερα παρήγγειλα 5kg ξηρό πάγο απλώς για να έχω μια ιδέα πως είναι να μπεντσάρεις με πάγο. Δυστηχώς στην πόλη που μένω δεν κατασκευάζουν πάγο αλλά τον φέρνουν από την Λευκωσία. Μέχρι να πάρω τον πάγο στα χέρια μου τα 5 έγιναν κάπου στα 1-2kg Σε ένα απλό σακούλι τον έβαλα οι @#$% Μερικές φώτος από την δοκιμή. Ξεκινάμε με την βαζελίνη Εδώ η μόνωση της μητρικής Μπροστά και πίσω Σταυρώνοντας το θύμα Pentium D γιατί το μόνο που θα προλάβαινα με 2 κιλά πάγο είναι ένα cpuz validation Η μητρική με το κάνιστρο και εδώ το όλο σετάπ min temp achieved κάνιστρο εν ώρα ξεπαγώματος Και για να μην ξεχνιόμαστε το σκοράκι (πολύ βιαστικό γιατί το κάνιστρο άρχισε να ζεστένετε!) Πήγε και 5.8 αλλά 5.8 και -35 δεν λεεί.. ρεσταρττ http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=313496 Αυτά για την ώρα.. Α! και κάτι τελευταίο, πώς μπορώ να διατηρήσω τον πάγο για μια μέρα χωρίς να χάσω μεγάλη ποσότητα?? Θα μαζευτούμε το Σάββατο αλλά δυστυχώς και πάλι εδώ στην Λεμεσσό μόνο παρασκευή μπορώ να πάρω πάγο.. Σαββατο θα είναι κλειστοί @#$%!! Αν τον βάλω σε θάλαμο?? [χωρίς τρόφιμα] More to come!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 14, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 Αψογος στελιο Ειστε ωραιοι! Παρε κολωνα και οχι τριμα ή pelets και βαλτον σε καταψυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Φεβρουάριος 14, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 Ωραία, πήρες κι εσύ το βάπτισμα του...παγώματος Βαλτον σε ενα κουτί από φελιζόλ...2 μερες θα κρατήσει πιστεύω αν είναι καλά κλειστό. Επίσης, μια παρατήρηση, από τα λίγα που ξέρω επί των μονώσεων: άφηνε λίγο κενό ανάμεσα στα "τετράγωνα" τροφοδοσίας της μητρικής, για να αερίζονται καλύτερα και να μην πάρεις κανένα στο χέρι Άλλωστε αν έχεις κάνει καλή δουλειά γύρω από το socket δε θα πάνε νερά εκεί. Άντε και την επόμενη φορά θέλω 100% overclock! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Φεβρουάριος 14, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 Αψογος στελιο Ειστε ωραιοι!Παρε κολωνα και οχι τριμα ή pelets και βαλτον σε καταψυξη. Thanks! Αν και πιστεύω ότι μόνο σε κομματάκια θα μου τον φέρνουν, θα το ζητήσω. Ωραία, πήρες κι εσύ το βάπτισμα του...παγώματος Βαλτον σε ενα κουτί από φελιζόλ...2 μερες θα κρατήσει πιστεύω αν είναι καλά κλειστό. Επίσης, μια παρατήρηση, από τα λίγα που ξέρω επί των μονώσεων: άφηνε λίγο κενό ανάμεσα στα "τετράγωνα" τροφοδοσίας της μητρικής, για να αερίζονται καλύτερα και να μην πάρεις κανένα στο χέρι Άλλωστε αν έχεις κάνει καλή δουλειά γύρω από το socket δε θα πάνε νερά εκεί. Άντε και την επόμενη φορά θέλω 100% overclock! Κανονική παγωνιέρα παίζει? Αυτό με τα 'κουτάκια' το έχω υπόψιν μου αλλά επειδή ήταν πρώτη φορά είμουνα λίγο επιφυλακτικός. Στανταράκι το τελευταίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kourman Φεβρουάριος 14, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 Στελιο ασ'τους να λενε ρεεεεεεΕισαι της δικής μου σχολής μόνωσης εσυ. "καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε"Αλήθεια, το αρμαφλεξ που ειναι πάνω στη μητρικη ειναι κολημένο? Την μητρικη γύρω απ'το socket (ιδιως γυρω απο τα mosfet) ειναι αδιαφροχοποιημένη με κάτι?Τα Ιραμ τα πήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Φεβρουάριος 15, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 Στελιο ασ'τους να λενε ρεεεεεεΕισαι της δικής μου σχολής μόνωσης εσυ. "καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε" Αλήθεια, το αρμαφλεξ που ειναι πάνω στη μητρικη ειναι κολημένο? Την μητρικη γύρω απ'το socket (ιδιως γυρω απο τα mosfet) ειναι αδιαφροχοποιημένη με κάτι? Τα Ιραμ τα πήρες? Όχι δεν είναι καλημένο απλά είναι σφιχτά τοποθετημένο. Σε τόπους που μπορεί να περάσει η υγροποίηση είναι περασμένη με βερνίκη νυχίων!!! Με πήραν μόλις τώρα τηλέφωνο για τα Ιραμς και θα πάω το απόγευμα να τα παραλάβω. Ευχαρίστω πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Φεβρουάριος 15, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 ευχάριστα νέα dice on the way αύριο στές 9 το περνώ , 5 cpus on the test mouaxaxaxa θα φτάσουν 40 κιλά λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Φεβρουάριος 16, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Κάτι κάναμε για πρώτη μας φορά και με το φτωχό Hardware μας Δυστυχώς όμως σταματήσαμε γιατί μέχρι να τα βρούμε με τα ιραμς και να φορμάρουμε κλπ υγροποιήθηκε πολύ η μητρική και μουλάρωσε.. Περιμένω να στεγνώσει τώρα για την διάγνωση.. Μερικά σκοράκια βγήκαν αλλά αρκετά χαμηλά. Δεν προλάβαμε να δοκιμάσουμε όλο το Ηardware μας Ο 8400 μου πήρε ακόμα ~100μηζ .. Θα μάθουμε για degrade σύντομα Με τους τετραπύρηνους δεν καταφέραμε κάτι.. Με τον 6700 δλδ γιατί τον 6800 δεν τον δοκιμάσαμε. Πάγος έμεινε αρκετοοοοος... Αν αντέξει μέχρι αύριο και δουλέψει η μητρική θα έχουμε συνέχεια Φώτος και σκορ αργότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Φεβρουάριος 16, 2008 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 τα irams δεν τα καταφέραμε εκεί που ήμασταν να bootaroume υγροποίηση στην mobo αν mini πάγος μέχρι την δευτερα θα ξαναδοκιμάσω και εγώ λευκωσία Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Φεβρουάριος 16, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Ωραία περάσαμε Από αριστερά προς δεξιά: Πάνος, Στέλιος, Κωνσταντίνος, Γιάγκος Στη μέση ο πάγος Υ.Γ. μπρρρ πολύ κρύο ρε παιδί μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Φεβρουάριος 16, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Ρε γμτ δεν μπορούσα να ρθω δεν πηράζει την επόμενη φορά λευκωσια με BlackOps και phasex3 μασ έυχομε αλλη φορά για παγάκια δεν πάω. Τελικά απο πλευράσ σκορ τι κάνατε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 16, 2008 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 μπράβο παιδιά για την προσπάθειασιγά σιγά θα έρθουν και τα σκορ.να είστε πάντα έτσι μια παρέα... και να περνάτε καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Φεβρουάριος 16, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Good news H mobo δουλεύειιι :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Φεβρουάριος 16, 2008 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 αφεντικό irams δουλεύουν instolaro vista .btw inertiacreep να βάλω και τα win πάνω στα iram η μονο το pcmark θα δω διαφορα η όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Φεβρουάριος 16, 2008 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 δεν υπάρχει λόγος...περισσότερος μπελας είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Φεβρουάριος 16, 2008 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 ok tnx:)μόλις τελειωσαν και τα svista παο για να βάλω drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Φεβρουάριος 17, 2008 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 μπραβο παιδια, καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Φεβρουάριος 18, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 More fotos Αυτές είναι του Σαββατου.. Παίξαμε και την κυριακή αλλά δεν έγινε τιποτα σπουδαίο πάλι.. Ο QX6800 ανέβηκε στα 4350 για ss και 4050 έτρεχε 06. Πλέον αν δεν έχεις Hardware δύσκολα βγέννουν σκορ. Την στιγμή που γράφω τώρα ο Γιάγκος προσπαθεί μόνος του να βγάλει pcmark με τον qx6700 και 4 ιραμς. Wish him luck. Να πω ακόμα ότι είμαστε με τον πάγο του σαββάτου.. Έχω ακόμα καμιά 10αρια κιλά στην κατάψηξη temps Το υπαίθριο setup .. Έβρεχε κιόλας και ο λόγος που σταματήσαμε me+ice+water Επόμενος γύρος το σαββατοκυρίακο που έρχετε, με την 3870χ2 αεράτη και τον 8400 μου.. (μάλλον την άκουσε από το ρεύμα.. έχασε ~60-70 μηζ ) Είναι πολλά τα λεφτά για τον yiorkfield πατέραα Ευχαριστώ όλους όσους μας βοήθησαν (unseen, kourman, inertiacreep, polonos, eleven κλπ. ) Υ.Γ. Κάποιος καθηγητής για tweaks ρε παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
p@nos Φεβρουάριος 18, 2008 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 σαν πρώτη φόρα πιστεύω τα πήγαμε καλά!!! θα προσπαθήσουμε περισσότερο την επόμενη φόρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Φεβρουάριος 19, 2008 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2008 :DLF tweaks teacher 1 gold per hour bananabananabanana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.