sebastian Απρίλιος 15, 2014 Author #61 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 ...μακαρι να κανει το μπαμ η LG!Για οποιον θελει να δει Galaxy SV απο κοντα το εχει στα public στο golden hall! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 15, 2014 #62 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 Και εγω σε κατι τετοιο ελπιζω γιατι το g2 μεχρι τωρα το εχω καταχαρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Απρίλιος 15, 2014 #63 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 Nope. Στην LG ανακοινωθηκε 2 μηνες μετα (και κυκλοφορησε τελη Φθινοπωρου μαζι με την συσκευη). nokia n9, μεσα του 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 15, 2014 Author #64 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 Και εγω σε κατι τετοιο ελπιζω γιατι το g2 μεχρι τωρα το εχω καταχαρει...Εγω icy Θα αραξω με το htc one για ακομα ενα χρονο. Μεγαλυτερο τηλεφωνο και πιο βαρυ απο το Htc one δεν αγοραζω παει και τελειωσε...Οποτε παιζει του χρονου να μετακομίσω και σε μηλαρακι εαν και εφοσον ειναι 4,5-4,7 ιντσες!Αλλα προσωπικά μετα το htc one δεν βρισκω και λογο να αλλαξω τηλεφωνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Απρίλιος 15, 2014 #65 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 Το χω απο το Σάββατο..το κινητό είναι αλλού λέμε! Πάει τάπα παντού και πάντα και η κάμερα του είναι μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 15, 2014 #66 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 Εγω icy Θα αραξω με το htc one για ακομα ενα χρονο. Μεγαλυτερο τηλεφωνο και πιο βαρυ απο το Htc one δεν αγοραζω παει και τελειωσε...Οποτε παιζει του χρονου να μετακομίσω και σε μηλαρακι εαν και εφοσον ειναι 4,5-4,7 ιντσες!Αλλα προσωπικά μετα το htc one δεν βρισκω και λογο να αλλαξω τηλεφωνο!Θα είναι 4,7 ψιλό στάνταρ.Και με τρώει και εμένα πολύ η αλήθεια είναι, αλλά είναι για Οκτώβριο οπότε έχει ακόμα. Και οι επιδοτήσεις τρέχουν... οπότε για τώρα κάτι πρέπει να παίξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 15, 2014 Author #67 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 Το χω απο το Σάββατο..το κινητό είναι αλλού λέμε! Πάει τάπα παντού και πάντα και η κάμερα του είναι μια χαρά ....έχει και την ταχύτερη οθόνη by far σε απόκριση 40ms ! Τα σπασε τα κοντερ η HTC! 75ms εχει του iphone 5s 95ms εχει του htc one 105ms ειναι του Lg G2 αντε γεια: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 15, 2014 #68 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 Ναι γιατί καταλαβαίνουμε ολοι μας την διαφορα αναμεσα στα 40 και στα 100 ms! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 15, 2014 Author #69 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 Ολα δινουν το κατι παραπανω στην αισθηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 15, 2014 #70 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 Ολα δινουν το κατι παραπανω στην αισθηση! xaxax ειδικα οταν γλυτωνεις καμια 350αρια ευρω (G2 for President) και τα τρως σουβλακια εκει να δεις αισθηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 15, 2014 Author #71 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 xaxax ειδικα οταν γλυτωνεις καμια 350αρια ευρω (G2 for President) και τα τρως σουβλακια εκει να δεις αισθηση Εαν θες να παρεις κινητο και δεν εχεις τα γκαφρα τωρα εννοείται θα πας στα περσινα... Σε 5 μηνακια θα σε δω, παλι στα περσινά ξινά σταφύλια θα πας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Απρίλιος 15, 2014 #72 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 ....έχει και την ταχύτερη οθόνη by far σε απόκριση 40ms ! Τα σπασε τα κοντερ η HTC!75ms εχει του iphone 5s 95ms εχει του htc one 105ms ειναι του Lg G2 αντε γεια: Έχει και την χειρότερη κάμερα by far Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 15, 2014 #73 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 Εαν θες να παρεις κινητο και δεν εχεις τα γκαφρα τωρα εννοείται θα πας στα περσινα...Σε 5 μηνακια θα σε δω, παλι στα περσινά ξινά σταφύλια θα πας ? Προσωπικά με τα σημερινά δεδομένα/επιδόσεις κινητών, όποιος σκάει πάνω από 400 (για να πιάσω και τα 32GB) για κινητό, θεωρώ ότι του τα "παίρνουν" όπως κοροϊδεύουν τις γιαγιάδες στην λαϊκή. Κοινώς είναι χαζός. Καλα τα 40 ms, καλά τα 300MHz στον CPU, αλλά ας μην είμαστε και πλεονέκτες. Ο αλλος ο γιωτας εσπασε το κινητο και γεμισε καρκινο..για πιο λογο ακριβως?? ΟOYYYYYAAAAAAOY Γκοριλα γλαςς 35!!!!!!!!!!Εγώ ένα G2 θα πάρω για να την βγάλω τα επόμενα 4 χρόνια, μιας και το 3GS που έχω, δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Απρίλιος 16, 2014 #74 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2014 ....έχει και την ταχύτερη οθόνη by far σε απόκριση 40ms ! Τα σπασε τα κοντερ η HTC!Φαίνεται καθαρά!Η αίσθηση είναι αλλού λέμε..Προσωπικά με τα σημερινά δεδομένα/επιδόσεις κινητών, όποιος σκάει πάνω από 400 (για να πιάσω και τα 32GB) για κινητό, θεωρώ ότι του τα "παίρνουν" όπως κοροϊδεύουν τις γιαγιάδες στην λαϊκή. Κοινώς είναι χαζός.Εγώ είμαι χαζός οπότε εσύ είσαι ο ζηλιάρης? Μα είναι δυνατόν ακόμα να υπάρχουν αυτές οι απόψεις? Δεν ζητάμε όλοι το ίδιο πράγμα επειδή εσύ συμβιβάζεσαι με 5 πράγματα εγώ μπορεί να θέλω 10 και ο sebastian 20, αυτό σε κάνει έξυπνο? Εγώ ένα G2 θα πάρω για να την βγάλω τα επόμενα 4 χρόνια, μιας και το 3GS που έχω, δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω πλέον.Πολύ καλή αγορά, η καλύτερη στα χρήματα που ζητάει :yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 16, 2014 #75 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2014 Προσωπικά με τα σημερινά δεδομένα/επιδόσεις κινητών, όποιος σκάει πάνω από 400 (για να πιάσω και τα 32GB) για κινητό, θεωρώ ότι του τα "παίρνουν" όπως κοροϊδεύουν τις γιαγιάδες στην λαϊκή. Κοινώς είναι χαζός.To ιδιο πραγμα μπορει να πει καποιος για καποιον που παει και δινει πχ 400€ για καρτα γραφικων, επεξεργαστη, υδροψυξη κλπ κλπ.Και γω ειμαι ατομο που κραταει το κινητο 2-3 χρονια, αλλα δεν κουβαλαμε ολοι την ιδια τρελα ή πορτοφολι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuan1988 Απρίλιος 16, 2014 #76 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2014 To ιδιο πραγμα μπορει να πει καποιος για καποιον που παει και δινει πχ 400€ για καρτα γραφικων, επεξεργαστη, υδροψυξη κλπ κλπ.Και γω ειμαι ατομο που κραταει το κινητο 2-3 χρονια, αλλα δεν κουβαλαμε ολοι την ιδια τρελα ή πορτοφολι.Ακριβώς, γούστα είναι και ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά του εκεί που του αρέσει. Ασχολήθηκα 15 λεπτά μαζί του περίπου και το μόνο που έχω να πω είναι ότι ξετρελάθηκα! Έχει απίστευτη αίσθηση. Από απόκριση είναι άψογο. Αλλά μου έκανε εντύπωση η κατασκευή του. Δείχνει και λογικά είναι ποιοτικότερο από το προηγούμενο One. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 16, 2014 #77 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2014 Ακριβώς, γούστα είναι και ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά του εκεί που του αρέσει. Ασχολήθηκα 15 λεπτά μαζί του περίπου και το μόνο που έχω να πω είναι ότι ξετρελάθηκα! Έχει απίστευτη αίσθηση. Από απόκριση είναι άψογο. Αλλά μου έκανε εντύπωση η κατασκευή του. Δείχνει και λογικά είναι ποιοτικότερο από το προηγούμενο One. Sent from my Nexus 5 using TapatalkEπιτέλους ένα σωστό σχόλιο μετά απο 84324723 ποστ λαλακίες.Αν δεν θέλετε μην τα δίνετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 16, 2014 #78 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2014 Ακριβώς, γούστα είναι και ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά του εκεί που του αρέσει. Ασχολήθηκα 15 λεπτά μαζί του περίπου και το μόνο που έχω να πω είναι ότι ξετρελάθηκα! Έχει απίστευτη αίσθηση. Από απόκριση είναι άψογο. Αλλά μου έκανε εντύπωση η κατασκευή του. Δείχνει και λογικά είναι ποιοτικότερο από το προηγούμενο One. Sent from my Nexus 5 using TapatalkAκριβως ιδια εντυπωση μου αφησε και μενα. Παραπανω απο εμφανης η διαφορα με το Note 2 που εχω. Αν αλλαζα τωρα κινητο, θα ηταν η πρωτη επιλογη μου, αν και εφοσον ισχυει οτι εχει μπαταρια σαν του G2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 16, 2014 Author #79 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2014 Aκριβως ιδια εντυπωση μου αφησε και μενα. Παραπανω απο εμφανης η διαφορα με το Note 2 που εχω. Αν αλλαζα τωρα κινητο, θα ηταν η πρωτη επιλογη μου, αν και εφοσον ισχυει οτι εχει μπαταρια σαν του G2.Δεν υπαρχει note 2, αυτο ειναι στην κατηγορια του καρβουνιαρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 16, 2014 #80 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2014 Δεν υπαρχει note 2, αυτο ειναι στην κατηγορια του καρβουνιαρη!:suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.