Jump to content

Τι επιλογή οθόνης ;

PetranEVO

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Μιας που βρήκαμε τι σύστημα να πάρω και το σύστημα έχει γίνει ήδη παραγγελία μένει να το παραλάβω ξεκίνησα το ψάξιμο για οθόνη.

Δεν θέλω,να ξεφύγω άνω των 200€ και πιο κάτω δεν θα με χαλούσε και πολύ πιο κάτω δεν θα με χαλούσε καλύτερα να μου μείνουν στην τσέπη που λέει ο λόγος.

Αλλά όριο στάνταρ 200€ μην πώ και τα 190€ είναι όριο.

Περιορισμός ,εκτός του χρηματικού είναι το ύψος !

Θέλω να έχει το πολύ 37 εκ. ύψος καθώς θα μπεί ανάμεσα σε κενό που υπάρχει ανάμεσα στο γραφείο μου και στην τηλεόραση που έχω απο πάνω. (Στον τοίχο)

Για αρχή στο γραφείο αλλά θα αγοραστεί βάση πιο μετά ώστε να μπεί στον τοίχο μετά.

Προτιμώ να είναι IPS ,γιατί δεν πιστεύω να αξίζει κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά.

Προτάσεις ;

Δεν το ξέρω το παρακάτω monitor, αλλά φαίνεται ενδιαφέρον. Επίσης είναι στο όριο των χρημάτων σου, είναι PLS (σαν το IPS, αλλά ιστορία της samsung), 24ρι και στο ύψος που θες χωρίς να χρειαστείς βάση. Dsub/hdmi/displayport όμως οπότε ίσως να χρειαστείς και hdmi καλώδιο.

https://www.skroutz.gr/s/3642458/Samsung-S24C650PL.html?keyphrase=S24C650PL

S24C650PL - TECH SPECS | SAMSUNG

Έχει το 27C750 ένας κολλητός μου ομως και είναι εξαίσιο.

Δεν το ξέρω το παρακάτω monitor, αλλά φαίνεται ενδιαφέρον. Επίσης είναι στο όριο των χρημάτων σου, είναι PLS (σαν το IPS, αλλά ιστορία της samsung), 24ρι και στο ύψος που θες χωρίς να χρειαστείς βάση. Dsub/hdmi/displayport όμως οπότε ίσως να χρειαστείς και hdmi καλώδιο.

https://www.skroutz.gr/s/3642458/Samsung-S24C650PL.html?keyphrase=S24C650PL

S24C650PL - TECH SPECS | SAMSUNG

Έχει το 27C750 ένας κολλητός μου ομως και είναι εξαίσιο.

από HDMI καλώδια να φάνε και οι κότες έχω.

Επίσης και εγώ αυτή γλυκοκοιτούσα.

Απλά το PLS δεν το ξέρω σαν IPS ,οπότε δεν ξέρω πόσο καλό είναι κτλ.

Γνωρίζει κάποιος να μας πεί κάποια λόγια;:book:

από HDMI καλώδια να φάνε και οι κότες έχω.

Επίσης και εγώ αυτή γλυκοκοιτούσα.

Απλά το PLS δεν το ξέρω σαν IPS ,οπότε δεν ξέρω πόσο καλό είναι κτλ.

Γνωρίζει κάποιος να μας πεί κάποια λόγια;:book:

Έχω δει το PLS, στο 27C750. Μου είχε κάνει εντύπωση το μαύρο, σχεδόν επίπεδο plasma. Τα χρώματα επίσης ήταν πολύ όμορφα. Από lag μου φάνηκε μια χαρά.

Βέβαια καλύτερα θα ήταν να σου πει κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία, εγώ 2-3 ώρες το είδα. Πάντως μου φάνηκε πολύ καλό.

Έχω δει το PLS, στο 27C750. Μου είχε κάνει εντύπωση το μαύρο, σχεδόν επίπεδο plasma. Τα χρώματα επίσης ήταν πολύ όμορφα. Από lag μου φάνηκε μια χαρά.

Βέβαια καλύτερα θα ήταν να σου πει κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία, εγώ 2-3 ώρες το είδα. Πάντως μου φάνηκε πολύ καλό.

ωραία,οπότε αναμένω γνώμες απόψεις και γιατί όχι ; και άλλα μοντέλα :)

semi :OT:

να προσέχεις με το ύψος αναλόγως του τι θέμα έχεις ώστε να το υπολογίζεις μαζί με το ελάχιστο ύψος που κατεβαίνει με τη βάση μαζί: δεν «βυθίζονται» όλα μέχρι τέρμα, να ακουμπάνε γραφείο ας πούμε, οπότε έχε το νου σου.

semi :OT:

να προσέχεις με το ύψος αναλόγως του τι θέμα έχεις ώστε να το υπολογίζεις μαζί με το ελάχιστο ύψος που κατεβαίνει με τη βάση μαζί: δεν «βυθίζονται» όλα μέχρι τέρμα, να ακουμπάνε γραφείο ας πούμε, οπότε έχε το νου σου.

να'σε καλα αλλα ετσι και αλλιως εχει απο πισω κενο 3-4 εκ. τουλαχιστον γιατι εχω το UPS απο κατω οποτε θα χωρεσει 1/100 αν γίνει κάτι.

Καμία πρόταση ρε παιδιά ακόμα;

Κοιτάζω και εγώ για 24 monitor και είμαι ανάμεσα σ'αυτά

samsung 24C750 (αυτό δεν σε παίρνει στο ύψος) https://www.skroutz.gr/s/3317138/Samsung-S24C750P.html?keyphrase=samsung+24C750

Asus VN248H Asus VN248H - BestPrice.gr ips

Asus VS248H https://www.skroutz.gr/s/366823/Asus-VS248H.html?keyphrase=Asus+VS248H led

στο ύψος και τα δύο είναι περίπου 40cm αλλά έχουν vesa mount.

Κοιτάζω και εγώ για 24 monitor και είμαι ανάμεσα σ'αυτά

samsung 24C750 (αυτό δεν σε παίρνει στο ύψος) https://www.skroutz.gr/s/3317138/Samsung-S24C750P.html?keyphrase=samsung+24C750

Asus VN248H Asus VN248H - BestPrice.gr ips

Asus VS248H https://www.skroutz.gr/s/366823/Asus-VS248H.html?keyphrase=Asus+VS248H led

στο ύψος και τα δύο είναι περίπου 40cm αλλά έχουν vesa mount.

ASUS;;;;;;

Σε οθόνη;;;

:blink::blink::blink:

Παρένθεση κοιτάω ΜΌΝΟ για IPS Panel (PLS της Samsung) .

• Η 1η Samsung 24C750 είναι σκέτο LED
  • η 2η ΑSUS είναι όντως IPS αλλά ηχειακια ενσωματομένα ; τι φάση ;
  • η 3η την αποκλείω λόγω LED.

ASUS;;;;;;

Σε οθόνη;;;

Η 1η Samsung 24C750 είναι σκέτο LED

η 2η ΑSUS είναι όντως IPS αλλά ηχειακια ενσωματομένα ; τι φάση ;

η 3η την αποκλείω λόγω LED.

Στα 200€ κοντά για 24'' εγώ είμαι περισσότερο προς 24c750 έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλια, αλλά θέλω να πάω

να το δω κι από κοντά, αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν μπορείς να το ρυθμίσεις καθ' ύψος και δεν έχει vesa.

Για τα ηχεία στην asus και γενικά στο monitor δεν μ'απασχολούν.

To samsung S24C650PL και το dell P2414H που σου πρότειναν σε καλύπτουν για το ύψος που θέλεις να είναι το monitor.

Καλό είναι να τα δεις και από κοντά.

• Η 1η Samsung 24C750 είναι σκέτο LED
  • η 2η ΑSUS είναι όντως IPS αλλά ηχειακια ενσωματομένα ; τι φάση ;
  • η 3η την αποκλείω λόγω LED.

H 24C750 βασικά είναι MVA. Οπότε και ο γείτονας μου MVA έχει - οπότε 0 γνώμη για αυτό που σου πρότεινα. Ή λάθος θα θυμόμουν ή θα έκανε λάθος αυτός :p

Όταν έψαχνα για οθόνη πρίν 1-2 μήνες (23-24 IPS), διάβασα πολύ καλά σχόλια για την DELL P2414H.

Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για Dell

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Στα 200€ κοντά για 24'' εγώ είμαι περισσότερο προς 24c750 έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλια, αλλά θέλω να πάω

να το δω κι από κοντά, αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν μπορείς να το ρυθμίσεις καθ' ύψος και δεν έχει vesa.

Για τα ηχεία στην asus και γενικά στο monitor δεν μ'απασχολούν.

To samsung S24C650PL και το dell P2414H που σου πρότειναν σε καλύπτουν για το ύψος που θέλεις να είναι το monitor.

Καλό είναι να τα δεις και από κοντά.

Ναι αλλά LED? Στα τοσα λεφτα προτιμοτερο δεν ειναι το ΙΡS?

Εννοω σαν εταιρια για οθονες asus καλη ειναι ?

τα ηχεια παιζουν κανεναν ρολο στην οθονη ?

Που να τα δω απο κοντα ομως οεο!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

To ότι είναι LED δε σημαίνει ότι είναι ΤΝ.

LED είναι ο φωτισμός του panel, υπάρχουν led ips/mva/tn κτλ.

Απλά για να μη μπερδεύεσαι.

Σ'αυτά τα χρήματα δεν μπορώ να σου πω τι είναι καλύτερο.

Για μένα σ'αυτά τα χρήματα που κοιτάζω κι εγώ, έχω καταλήξει σ'αυτά τα τρία βάλε και το samsung S24C650PL

που πρότεινε [MENTION=1199]Volrath[/MENTION]. Το s24c750 που είναι mva θα έχει και καλύτερο μαύρο απ'ότι το ips.

Το κάθε panel έχει τα θετικά και τ'αρνητικά του και το καλύτερο που έχεις είναι να δεις

κάποια από κοντά, τουλάχιστον αυτό θα κάνω εγώ, Θεσσαλονίκη που είσαι σε κάποιο plaisio, κτλ. ή σε κάποιο

κατάστημα που να έχει κάποιες απ'αυτές για να δεις.

Εναλλακτικά σε 23''

Dell UltraSharp U2312HM Dell UltraSharp U2312HM | Skroutz.gr έχω ακούσει θετικά και αρνητικά, δες το κι'αυτό.

Asus VX239H Asus VX239H | Skroutz.gr

Εννοω σαν εταιρια για οθονες asus καλη ειναι ?

τα ηχεια παιζουν κανεναν ρολο στην οθονη ?

Μια χαρά είναι. Αν δεν έχεις ηχεία χρησιμοποιείς της οθόνης, αυτός είναι ο ρόλος τους.

To ότι είναι LED δε σημαίνει ότι είναι ΤΝ.

LED είναι ο φωτισμός του panel, υπάρχουν led ips/mva/tn κτλ.

Απλά για να μη μπερδεύεσαι.

Nαι το ξέρω,λάθος δικό μου απλά δεν έγραφε για IPS.Απλά δεν ήξερα οτι υπάρχουν τα MVA.

Σ'αυτά τα χρήματα δεν μπορώ να σου πω τι είναι καλύτερο.

Για μένα σ'αυτά τα χρήματα που κοιτάζω κι εγώ, έχω καταλήξει σ'αυτά τα τρία βάλε και το samsung S24C650PL

που πρότεινε @Volrath. Το s24c750 που είναι mva θα έχει και καλύτερο μαύρο απ'ότι το ips.

Το κάθε panel έχει τα θετικά και τ'αρνητικά του και το καλύτερο που έχεις είναι να δεις

κάποια από κοντά, τουλάχιστον αυτό θα κάνω εγώ, Θεσσαλονίκη που είσαι σε κάποιο plaisio, κτλ. ή σε κάποιο

κατάστημα που να έχει κάποιες απ'αυτές για να δεις.

Εναλλακτικά σε 23''

Dell UltraSharp U2312HM Dell UltraSharp U2312HM | Skroutz.gr έχω ακούσει θετικά και αρνητικά, δες το κι'αυτό.

Asus VX239H Asus VX239H | Skroutz.gr

Μια χαρά είναι. Αν δεν έχεις ηχεία χρησιμοποιείς της οθόνης, αυτός είναι ο ρόλος τους.

Το θέμα είναι τι καλύτερο μπορεί να έχει η MVA έναντι στην IPS όπως και στην απλή ΤΝ.

Σε αυτά τα λεφτά ,θέλω και εγώ να βρώ.Αλλά είναι οι επιλογές τέτοιες που δεν ξέρω κιόλας.

Σιγά μην έχει το πλάισιο τα μοντέλα αυτά.. :suicide2:

Σιγά μην έχει το πλαίσιο τα μοντέλα αυτά.. :suicide2:
:rofl::rofl::big_boss:

Κάποιο θα έχει, κανένα άλλο κατάστημα δεν ξέρεις που να έχει κάποιο απ'αυτά?

:rofl::rofl::big_boss:

Κάποιο θα έχει, κανένα άλλο κατάστημα δεν ξέρεις που να έχει κάποιο απ'αυτά?

αρνητικό όλα βητρίνες είναι. ( αν την έγραψα σωστά την λέξη ).

Εσύ αν τα έβαζες σε σειρά πιο θα προτιμούσες πρώτο και γιατί ; όπως και αν μπορείς πες μου χοντρικά την διαφορά MVA - IPS;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.