Jump to content

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ PLEASE

BeetleJuice

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια της amd , σας παρακαλώ να με βοηθήσετε στο εξής

είμαι προ αναβάθμισης και απο τύχη μου έπεσε στα χερια μια πολύκαλή μητρική που σηκώνει μεχρι και τον πιο μεγάλο athlon xp .

Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχω ουτε athlon xp ουτε και ddr μνήμη

2 λύσεις

-αν θέλει κάποιος να βρεθούμε σπίτι του και να κουβαλήσω οτι χρειαστεί εγώ και αυτός να βάλει την cpu και μια ddr να δοκιμάσουμε την μητρική

-αν θέλει κάποιος να πάρει την cpu του και μια ddr και να ερθει σπίτι μου να την δοκιμάσουμε

Δεν εχω κανένα γνωστό που να εχει athlon xp και ddr ταυτόχρονα ,το ρίξανε όλοι σε pentium

Παιδια οποιος θέλει να βοηθήσει ενημερώστε με , δεν εχω αλλή ακρη/τρόπο να την δοκιμάσω

Μάλιστα δουλεύει ενδιαφέρομαι και για αγορά του cpu αν σας περισσέυει .

Ευχαριστώ

Δεν κατάλαβα, θέλεις να δεις αν δουλεύει η μητρική; Αν δεν ξέρεις αν δουλεύει, πώς λες ότι ανεβαίνει αρκετά;

ΥΓ: Εγώ πάντως είμαι Ηράκλειο Κρήτης, οπότε...

eipa oti pairnei ton megalitero xp

nai na do an leiturgei thelo

re paidia , den zitisa daneika , ena psixiko kante , pos allios na do an duleyei???

kanenas xristianos :(((((

BeetleJuice σε παρακαλώ να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες ελληνικά, τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του forum.

Εχω κανει τοσες δημοσιευσεις και δεν εχω γραψει ποτε μα ποτε με greeklish

Προς τι η παρατηρηση , το ξερω οτι απαγορευονται , ενα λαθος εκανα μια φορα και γω

Ρε παιδια 100 ατομα διαβασατε μια χαρη που ζηταω , δεν υπαρχει ενας να βοηθήσει?

Τοσο δυσκολο ειναι ?

Εγω αν ζητουσε καποιος κατι παρομοιο θα ειχα βοηθήσει ήδη , και το εχω κανει με μελη απο το φορουμ με οτι υλικο ειχα απο PIII (αυτα εχω , αυτα προσφερα)

Anyway , ελπιζω καποιος να κατανοησει το προβλημα μου

Cu guys

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

Εχω κανει τοσες δημοσιευσεις και δεν εχω γραψει ποτε μα ποτε με greeklish

Προς τι η παρατηρηση , το ξερω οτι απαγορευονται , ενα λαθος εκανα μια φορα και γω

δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι, η παρατήρηση γίνεται πάντα ανεξαρτήτως προσώπου κλπ δεν υπάρχουν διακρίσεις.
Αρχική απάντηση από BeetleJuice

Ρε παιδια 100 ατομα διαβασατε μια χαρη που ζηταω , δεν υπαρχει ενας να βοηθήσει?

Τοσο δυσκολο ειναι ?

Εγω αν ζητουσε καποιος κατι παρομοιο θα ειχα βοηθήσει ήδη , και το εχω κανει με μελη απο το φορουμ με οτι υλικο ειχα απο PIII (αυτα εχω , αυτα προσφερα)

Anyway , ελπιζω καποιος να κατανοησει το προβλημα μου

Cu guys

Δεν ειναι και τόσο εύκολο αυτό που ζητάς. Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) χρησημοποιούμε τους επεξεργαστές μας, δε τους έχουμε στο συρτάρι να κάθονται... Και για κάποιον να έχει εναν έξτρα XP δεν ειναι και τόσο σύνηθες...

εχετε και εσεις το δικιο σας

δεν ζητησα το μεγιστο που παιρνει η μητρικη για την δοκιμη

ενας απλος athlon (oxi xp) ακομα και στα 800 μου φτανει

και μια μνημη 128 μβ ddr μια χαρα θαναι

μια δοκιμη ,δεν θελω να δω επιδοσεις ουτε overclocking

απλα αν δουλευει

ενα βοοτ και ειμαστε οκ

εστω αν καποιος δεν μπορει να δωσει τον athlon , μια απλη παλια ddr ...θα κανω οτι μπορω να βρω εναν παλιο athlon

ευχαριστω παντως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.