FANISTELROOY Ιανουάριος 7, 2014 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Έχω το note 2 με 4.1.2 και δεν το αλλάζω λόγω μπαταρίας. Έχει βγει η 4.3 με Knox, αλλά δεν καίγομαι να την περάσω, αφού το κινητό δουλεύει απροβλημάτιστα. Και το g2 δουλεύει άψογα από ότι λένε, οπότε go for it.Φαντάσου να έχεις το ταχύτερο μονοθέσιο σε αγώνα f1 και να θες σε κάθε αγώνα 2-3 πιτ στοπ παραπάνω λόγω λιγότερων καυσίμων. Θα χάνεις συνέχεια! Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lotos Ιανουάριος 7, 2014 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 σε μια εποχη οπου πλεον ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ βρισκεις παντου usb θυρα ειναι κριμα να λεμε οτι δεν μας φτανει το κινητο για μια μερα.... και ακομα και αυτος που βρισκεται ΟΛΗ μερα μακρια εναν κλειστο χωρο (ποσοι ειναι αυτοι αραγε την σημερον ημερα?), λυσεις σαν και αυτη ενδείκνυνται ακομα και ο chosen με εναν φορτιστη αυτοκινητου των 5 ευρω top λυνεις πολλα προβληματα... οπως και να εχει. μετα απο 2 βδομαδες με το nexus 5, και αφου το εχω καθαρισει απο οτι χαζαμαρα μπορει να ετρεχε απο πισω, εχω παθει σοκ με την διαχειρηση της ενεργειας με στοκ κερνελ και στοκ ρομ. με αλλα λογια, για να μην σου φτασει η μπαταρια για μια μερα (4-4.30 ωρες οθονη αναφερουν στο myphone), τοτε σιγουρα παιζεις παιχνιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 7, 2014 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 ακομα και ο chosen με εναν φορτιστη αυτοκινητου των 5 ευρω top λυνεις πολλα προβληματα...2 φορτιστές αυτοκινήτου έχω, το θέμα είναι ότι εν έτη 2014 αν το κινητό δεν βγάζει ούτε 8 ώρες, απλά δεν επαρκεί. Πόσο μάλλον όταν έρχομαι από κινητού του 2012 που έβγαζε 1.5 μέρα βρέξει-χιονίσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 7, 2014 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Πετρο ειναι υπερβολη 8 ωρες screen on.και αυτο μονο σε σπανιες περιπτωσεις πχ να φορτισεις 100% και να εχεις ανοιχτη οθονη μεχρι να τελειωσει η μπαταρια.ετσι 8 ωρες μπορεις να πετυχεις.εγω συνηθως ειμαι στο 6ωρες και 20ωρες uptime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Ιανουάριος 7, 2014 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Εντάξει ρε παιδιά ο καθένας έχει διαφορετικές προτεραιότητες:Αν δεν έχεις πρόβλημα να φορτίζεις το κινητό κάθε μέρα (και ίσως και μέσα στη μέρα - ιδίως όταν ξεκινήσει η μπαταρία να τα φτύνει) και θες ενημερώσεις -> N5.Αν δεν έχεις πρόβλημα να μην έχεις γρήγορες ενημερώσεις (και να διακινδυνεύσεις λίγο με την LG αλλά να στηριχτείς και στην κοινότητα) αλλά θες μεγάλη μπαταρία, μεγάλη οθόνη, καλύτερη κάμερα -> G2Αν θες γρήγορες ενημερώσεις, για μεγάλο χρονικό διάστημα, μεγάλη μπαταρία, καλή οθόνη, καλή κάμερα, τιμή γύρω στα 400 ευρώ.... ε δε γίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 7, 2014 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 σε μια εποχη οπου πλεον ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ βρισκεις παντου usb θυρα ειναι κριμα να λεμε οτι δεν μας φτανει το κινητο για μια μερα....και ακομα και αυτος που βρισκεται ΟΛΗ μερα μακρια εναν κλειστο χωρο (ποσοι ειναι αυτοι αραγε την σημερον ημερα?), λυσεις σαν και αυτη ενδείκνυνται ακομα και ο chosen με εναν φορτιστη αυτοκινητου των 5 ευρω top λυνεις πολλα προβληματα... Περνεις και την μπαταρια στο χερι μετα απο κανενα 6 μηνο και εισαι κυριος Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιανουάριος 7, 2014 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Πετρο ειναι υπερβολη 8 ωρες screen on.και αυτο μονο σε σπανιες περιπτωσεις πχ να φορτισεις 100% και να εχεις ανοιχτη οθονη μεχρι να τελειωσει η μπαταρια.ετσι 8 ωρες μπορεις να πετυχεις.εγω συνηθως ειμαι στο 6ωρες και 20ωρες uptime.Δεν φαντάζομαι ότι εννοεί 8 ώρες οθόνη, αλλά συνολικά. Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andeus Ιανουάριος 7, 2014 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Δεν φαντάζομαι ότι εννοεί 8 ώρες οθόνη, αλλά συνολικά. Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4 Ε και 8 ώρες οθόνη να θέλει, το G2 έχει τη λύση: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 7, 2014 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 note 2. 2g ανοιχτο και τώρα wifi.σε εχω Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 7, 2014 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Τόσο πολύ χρησιμοποιείτε όλοι το κινητό κατά την διάρκεια της ημέρας? Οι μετρήσεις εδώ έχουν σχέση με την πραγματικότητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιανουάριος 8, 2014 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 Τόσο πολύ χρησιμοποιείτε όλοι το κινητό κατά την διάρκεια της ημέρας? Οι μετρήσεις εδώ έχουν σχέση με την πραγματικότητα?Όχι, γιατι το Nexus5 εκει ειναι ακομα με 4.4, τωρα εχει 4.4.2 και καλυτερη διαρκεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lotos Ιανουάριος 8, 2014 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 Περνεις και την μπαταρια στο χερι μετα απο κανενα 6 μηνο και εισαι κυριος δωσε μου ινφο please για αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιανουάριος 8, 2014 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 Τόσο πολύ χρησιμοποιείτε όλοι το κινητό κατά την διάρκεια της ημέρας? Οι μετρήσεις εδώ έχουν σχέση με την πραγματικότητα?Κρατάει πιο πολύ η μπαταρία στα iPhone από note 2?Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 8, 2014 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 Κρατάει πιο πολύ η μπαταρία στα iPhone από note 2?Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4Συνολικά οχι...Σε επιμέρους τομείς ισως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lotos Ιανουάριος 15, 2014 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 μπορει να μπεις η ρομ του nexus 5 σε g2? χωρις τα φρουφρου και αρωματα της lg δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 15, 2014 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 Εγώ είμαι με τον Πέτρο, το ότι 99 στις 100 φορές είμαι στο πισι και μπορώ να φορτίζω δεν σημαίνει πως το κινητό δεν θα πρέπει στην χειρότερη να βγάζει ΜΙΑ μέρα (δεν αναφέρομαι στις παλιές καλές 2-3-4 φυσικά), με ΟΤΙ χρήση πάνω κάτω και να του βγάλεις, με 3G ανοιχτό και καθόλου wifi, για τις ψυχές που είναι στον δρόμο.Και εγώ έχω μπαταρία με 8400 μha αλλά δεν πάει να πει κάτι. Δεν νοείται κινητό που να πρέπει να κλεισω data, τα μαγαζιά μου και τα φώτα για να φτάσω σπίτι και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Αυτός ήταν και ο λόγος που πέταξα το 5αρι που είχα για την δουλειά στον τοίχο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 15, 2014 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 μπορει να μπεις η ρομ του nexus 5 σε g2? χωρις τα φρουφρου και αρωματα της lg δηλαδη?Τα "φρουφρού και αρώματα" καθώς και κάτι GRAM,IR είναι που έχουν κρατήσει τόσο κόσμο στον stock launcher/rom. Αν κάποιος βολεύεται παραπάνω με pure android roms, κυκλοφορούν πολλές 4.4.2 με έξτρα καλούδια από την stock του Nexus 5. ΑΝ βέβαια ρωτάς, το αν γίνεται να φλασαριστεί η ρομ του Nexus5 και να παίρνεις τα OTA updates παράλληλα με τους κατόχους Nexus 5, είμαι κατά 99,99% σίγουρος ότι δεν γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.