Jump to content

Nexus 5 or Lg g2

kostikac

Recommended Posts

Παιδια θελω να παρω καινουριο κινητο και ειμαι αναμεσα σε 2 και εχω προβληματιστει αρκετα. Το ενα ειναι το Nexus 5 και το αλλο το lg g2 ειναι και τα 2 πολυ καλα αλλα θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για να κατασταλαξω.

αν και έχω nexus 5...

g2 by far(@415 skroutz.gr)

έχει μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη μπαταρία(σημαντικότατο) , καλύτερη κάμερα...

το μόνο που υστερεί είναι τα day 1 updates και το γενικότερο support που λαμβάνουν όλες οι nexus συσκευές

Ότι είπε ο προλαλησαντας.

Αν σε ενδιαφέρει να έχεις τα updates από Google from day one, πας για Ν5.

Κατά τα άλλα το G2 είναι ανώτερο στους περισσοτερους τομείς.

Κάμερα / αυτονομία / οθόνη.

Sent from my LG-G2 using Tapatalk

Nexus 5 φυσικα.

Χανεις σε μπαταρια και σε καμερα αλλα γλυτωνεις ολο το bloat της LG και το κακασχημο UI της.

Kαι το σημαντικοτερο-> ειναι το καλυτερο κινητο σε αποδοση.

Pure android, ελευθερωμενο απο bloat, παει γ****ντας.

Και φυσικα, παντα εχεις τελευταια εκδοση android, δες πχ που ειναι τωρα το αντιστοιχο του Nexus 4 (LG optimus pro) και θα καταλαβεις.

Τρομερο μειον μονο η μπαταρια.

Εγω, που με ενδιαφερει κυριως η αποδοση και το pure android θα το επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη.

G2, μόνο την διαφορά στην μπαταρία να βάλεις...

Πάνε σε κατάστημα και δες το από κοντά όμως πρώτα μιας και τα κουμπιά από πίσω δεν έχουν αρέσει σε όλους.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

5 μέρες το άντεξα το Nexus 5. Ναι, σφαίρα πάει, όλα πιο γρήγορα τα κάνει, γι'αυτό θέλει να σβύσει και πιο νωρίς :hehe:

Έκανα τις αρχικές του φορτίσεις κατά τα γραφάς, και την 5η μέρα στις 8 το πρωί το πήρα με μπαταρία 100%, έκλεισα WiFi, άνοιξα 3G & data και μπήκα στο αμάξι. Στις 15:30 και μια ώρα πριν μπω στο αμάξι για να γυρίσω σπίτι, είχα <5% και είχα κλείσει τα πάντα για να μην σβύσει πριν σχολάσω και πάω σπίτι.

Μόλις έφτασα σπίτι, το φόρτισα, το έβαλα στο κουτί του και το αντάλλαξα με ένα Sony Z1, που πάει εξίσου πηδιώντας, αλλά όταν γυρίζω στο σπίτι έχω 35% μπαταρία.

Nexus 5 Γιατί ενώ ο αδερφός μου έχει το g2 και όλα είναι όπως τα είπαν οι προηγούμενοι σε σχέση με το nexus 7 2013 μου είναι ένα κλικ λιγότερο smooth...+ οι άμεσες αναβαθμίσεις και η υποστήριξη,!!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Δηλαδη αν ειχε 1800mah μπαταρια, θα σου κραταγε...... 3 ωρες σε standby;

Το ακουσαμε και αυτο.

Τι σου φάνηκε περίεργο από αυτό που είπα; Τόσο αποδίδει η μπαταρία του, τι να κάνω δηλαδή; Να το καταπιώ επειδή "παίρνει γρήγορα αναβαθμίσεις";

Σιγά ρε παιδιά που είναι κριτήριο το γρήγορες αναβαθμίσεις. Λες και βγαίνει νέα έκδοση του λειτουργικού κάθε μήνα η όταν βγαίνει είναι σωτήριο για το κινητό και τρέχετε άμεσα για update.υπερβολικούς σας βρίσκω

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Σιγά ρε παιδιά που είναι κριτήριο το γρήγορες αναβαθμίσεις. Λες και βγαίνει νέα έκδοση του λειτουργικού κάθε μήνα η όταν βγαίνει είναι σωτήριο για το κινητό και τρέχετε άμεσα για update.υπερβολικούς σας βρίσκω

Oι διαφορες μεταξυ 4/4.1/4.2/4.3/4.4 ειναι τεραστιες.

Αν κρατησεις το κινητο 1/1.5 χρονο και παραπανω, προφανως και μετραει.

----

Μπορουν οι κατοχοι να ανεβασουν καμια sample φωτο;

Και βραδυνες βεβαιως, βεβαιως.

Δεν αντιλέγω ότι είναι τεράστιες.Αλλά πόσες αναβαθμίσεις να κάνεις σε ένα κινητό; 3?δε θα σε σώσει αν τις κάνεις μετα απο ενα μήνα η δυο.Αυτο λέω..

Δεν αντιλέγω ότι είναι τεράστιες.Αλλά πόσες αναβαθμίσεις να κάνεις σε ένα κινητό; 3?δε θα σε σώσει αν τις κάνεις μετα απο ενα μήνα η δυο.Αυτο λέω..

γενικα η LG εχει πολυ κακη φημη σχετικα με την καθυστερηση στις αναβαθμισεις σε βαθμο που κατηγορειται οτι εγκαταληπει τις συσκευες μετα απο κανα 6μηνο που εχει παρουσιασει τις επομενες και ματαια περιμενεις...

Αρα δεν ισχυει αυτο που λες, ο ενας μηνας/2 μπορει να γινουν ευκολα και ..... ΠΟΤΕ, οταν μιλαμε για LG.

Αποκει και περα, και εγω οταν πηρα το nexus 4 το εκανα για να εχω την καθαρη εκδοση και τις αναβαθμισεις αλλα στην πορεια ειδα οτι δε μετρησαν και τοσο αυτα... Μετα απο ακριβως 1 χρονο, δε μπορω να πω οτι περιμενα ποτε "πως και πως" την 4.3 ή την 4.4 ας πουμε, ουτε οτι τις εβαλα και εντυπωσιαστηκα...αν αγοραζα σημερα θα το αγνοουσα αυτο το στοιχειο και θα πηγαινα στο G2 μαλλον ή σε αλλο κινητο καλυτερα (για να μην ειναι LG). Και ναι, η μπαταρια ειναι μεγαλο ζητημα... ειναι το SPEC που χρησιμοποιουμε καθε μερα και που οταν μας κρεμασει μπορει και να "τη γ@μισαμε" ...κι ομως του δινουμε τοσο λιγη σημασια...

Όπως όλα έτσι και η μπαταρία έχει να κάνει με τον χρήστη.

Το 4 που έχω με τα περισσότερα προγράμματα απενεργοποιημένα στο παρασκήνιο και 3G WiFi data ανοιχτά, μου κρατάει περίπου 30 ώρες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.