BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2004 Παιδιά εγκατέστησα μια κάρτα δικτύου στα win 98 se και συνέβησαν τα εξής 1)Μόλις μπαίνω στα windows μου ζητά κωδικό δικτύου . Ναι μεν με esc απενεργοποιείται αλλά θέλω να το καταργήσω , πως γίνεται?2) το ίδιο με παραπάνω αλλά ξαναβγαίνει η οθόνη μολις μπαίνω στο internet (μολις συνδεθώ)3)εξαφανίστηκαν τα passwords απο τις συνδέσεις μου και κάθε φορά που θέλω να συνδεθώ πρέπει να τα ξαναγράφω .Μάλιστα το κουμπί "save password" δεν λειτουργεί και ακόμη και αν πάω στο internet options απο control panel και βάλω τα paswords χειροκίνητα , τίποτα δεν αλλάζει και πάλιΠως σταματάνε όλα αυτά ?Ξερει κανείς?Φταίει όντως η κάρτα δικτύου (για τα 2 πρώτα σίγουρα)Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
miror Οκτώβριος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Για το 1) σβύσε τα αρχεία με κατάληξη .pwl στο c:\windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Οκτώβριος 13, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 να τα σβήσω ???? τι ακριβως κάνουν ? πρωτη φορά ακούω τέτοιο extension λες να διορθωθούν όλα 100% ???? ειπαμε win 98 se sp1 ευχαριστώ παρα πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
miror Οκτώβριος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Είναι password file για κάθε χρήστη του Η/Υ. Το έχω κάνει για το 1) που λες και δουλεύει. Επίσης δες αν βάλεις κενό password μπορεί να μην στο ξαναβγάλει. Φαντάζομαι ότι το ίδιο θα γίνει αν αντί το Εναρξη-Ρυθμίσεις-Δίκτυο-Κύρια συνδεση στο δίκτυο-Πελάτης για δίκτυα Microsoft βάλεις Εναρξη-Ρυθμίσεις-Δίκτυο-Κύρια συνδεση στο δίκτυο-Σύνδεση στα Windows. Καλή τύχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Οκτώβριος 14, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 το κενο password ηταν το πρωτο που εκαναδεν δουλεψετωρα θα κανω και τα αλλα και θα δωσε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.