Jump to content

Προβληματισμός!!!

skepasti21

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες και καλή χρονιά να έχουμε .... έχω έναν μεγάλο προβληματισμό και θα ήθελα να τον μοιραστώ μαζί σας μήπως μπορείτε να ρίξετε λίγο φως στο θέμα......

Εδώ και 1 βδομάδα έχω βάλει μια αγγελία στη χρυσή ευκαιρία για ένα λαπτοπ το οποίο προτίθεμαι να πουλήσω, μέχρι στιγμής είχα 3 υποψήφιους αγοραστές από το εξωτερικό εκ των 2 μου είπαν ότι θέλουν να αγοράσουν το λαπτοπ για κάποιον δικό τους σαν δώρο, που σημαίνει ότι δεν θα το στείλω σε αυτούς αλλά σε κάποιο συγγενή τους (συγχωρήστε με αν γίνομαι κουραστικός με παραπάνω λεπτομέρειες αλλά θέλω να γίνω όσο γίνεται πιο συγκεκριμένος) και οι 2 μου είπαν ότι τα χρήματα θα μπουν σε όποια τράπεζα επιθυμώ εγώ εδώ στην Ελλάδα αφου πρωτα τους στείλω τον αριθμό λογαριασμού μου.... και ερχομαι και αας ερωτω τωρα εγω , προκειται περι "μουφας"? τι πρέπει να προσεχω για να μην πέσω "θύμα" ηλεκτρονική απάτης? Υπάρχει κάποιος τροπος πληρωμή χωρίς να χρειαζεται να αποκαλύψω προσωπικά στοιχεία??

ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΕΜΒΑΣΜΑ Ή ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ.ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΑΝ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

πες του μαυρου :upside::p πως αν θελει λαπτοπ να στειλε πρωτα τα λεφτα και μεσω paypal και μετα του στελνεις το laptop.

https://www.google.gr/search?q=nigirian+scam&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:unofficial&client=firefox&gws_rd=cr&ei=W7PJUvCnLbHL0AX0kIGgDg

ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΕΜΒΑΣΜΑ Ή ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ.ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΑΝ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αν τους πω να μου βάλουν τα χρήματα πρωτα και μετα να τους το στείλω?

Οτι και να κανεις λεφτα δεν παιρνεις και στο τελος αν το πραγμα στριμωχνεται, δεν θα σου απαντανε κιολας.

Πες τους στην τελικη οτι το εστειλες ,που:p και παλι δεν νομιζω να σου κανουν κατι.

Εστω να δουμε τι θα σου πουν μετα απο αυτο.

Οτι και να κανεις λεφτα δεν παιρνεις και στο τελος αν το πραγμα στριμωχνεται, δεν θα σου απαντανε κιολας.

Πες τους στην τελικη οτι το εστειλες ,που:p και παλι δεν νομιζω να σου κανουν κατι.

Εστω να δουμε τι θα σου πουν μετα απο αυτο.

Ασε δεν κανω τπτ,που να παω να μπλέξω τωρα... ευχαριστω παιδες πολυ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.