skepasti21 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2014 Καλησπέρα παίδες και καλή χρονιά να έχουμε .... έχω έναν μεγάλο προβληματισμό και θα ήθελα να τον μοιραστώ μαζί σας μήπως μπορείτε να ρίξετε λίγο φως στο θέμα......Εδώ και 1 βδομάδα έχω βάλει μια αγγελία στη χρυσή ευκαιρία για ένα λαπτοπ το οποίο προτίθεμαι να πουλήσω, μέχρι στιγμής είχα 3 υποψήφιους αγοραστές από το εξωτερικό εκ των 2 μου είπαν ότι θέλουν να αγοράσουν το λαπτοπ για κάποιον δικό τους σαν δώρο, που σημαίνει ότι δεν θα το στείλω σε αυτούς αλλά σε κάποιο συγγενή τους (συγχωρήστε με αν γίνομαι κουραστικός με παραπάνω λεπτομέρειες αλλά θέλω να γίνω όσο γίνεται πιο συγκεκριμένος) και οι 2 μου είπαν ότι τα χρήματα θα μπουν σε όποια τράπεζα επιθυμώ εγώ εδώ στην Ελλάδα αφου πρωτα τους στείλω τον αριθμό λογαριασμού μου.... και ερχομαι και αας ερωτω τωρα εγω , προκειται περι "μουφας"? τι πρέπει να προσεχω για να μην πέσω "θύμα" ηλεκτρονική απάτης? Υπάρχει κάποιος τροπος πληρωμή χωρίς να χρειαζεται να αποκαλύψω προσωπικά στοιχεία?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 5, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Scam, μην ασχοληθείς καν. Μήπως σου είπαν κάτι για Νιγηρία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Ιανουάριος 5, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Scam, μην ασχοληθείς καν. Μήπως σου είπαν κάτι για Νιγηρία;ΝΑΙ! , κατάλαβα .. μεγάλη μουφα.... όμως τι παιζει με αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Ιανουάριος 5, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΕΜΒΑΣΜΑ Ή ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ.ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΑΝ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιανουάριος 5, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 πες του μαυρου πως αν θελει λαπτοπ να στειλε πρωτα τα λεφτα και μεσω paypal και μετα του στελνεις το laptop. https://www.google.gr/search?q=nigirian+scam&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:unofficial&client=firefox&gws_rd=cr&ei=W7PJUvCnLbHL0AX0kIGgDg Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Ιανουάριος 5, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΕΜΒΑΣΜΑ Ή ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ.ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΑΝ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.Αν τους πω να μου βάλουν τα χρήματα πρωτα και μετα να τους το στείλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 5, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Θα σου πουν οτι εβαλαν παραπάνω και οτι τα εχουν μπλοκαρει. Και για να φανεί το ποσό σε εσενα θα πρεπει να τουσ στείλεις την διαφορά. Sent from my GT-I9505 Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Ιανουάριος 5, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Οτι και να κανεις λεφτα δεν παιρνεις και στο τελος αν το πραγμα στριμωχνεται, δεν θα σου απαντανε κιολας. Πες τους στην τελικη οτι το εστειλες ,που και παλι δεν νομιζω να σου κανουν κατι. Εστω να δουμε τι θα σου πουν μετα απο αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Ιανουάριος 5, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Οτι και να κανεις λεφτα δεν παιρνεις και στο τελος αν το πραγμα στριμωχνεται, δεν θα σου απαντανε κιολας.Πες τους στην τελικη οτι το εστειλες ,που και παλι δεν νομιζω να σου κανουν κατι. Εστω να δουμε τι θα σου πουν μετα απο αυτο. Ασε δεν κανω τπτ,που να παω να μπλέξω τωρα... ευχαριστω παιδες πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 5, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Ενα ενδιαφέρον topic από διπλανό φόρουμ σχετικά με το nigerian scamΣυνομιλία με έναν απατεώνα - Bla bla bla - iPhonehellas.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιανουάριος 6, 2014 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Ebola Monkey Man: Nigerian 419 Scam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.