panzaxa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2014 Καλημέρα στην παρεα θελω να ρωτησω εχω ένα λαπτοπ acer μετα από πτωση ενώ ηταν μεσα στην βαλητσα του δεν δουλευει η οθονη αμα όμως ριξης φως με φακο βλέπεις την επιφανεια εργασιας . τι να κοιτάξω και τι μπορει να είναι ?? Εχεις δικιο αλλα δεν μπορω η δεν ξερω να τον αλλαξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 5, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Άλλαξε τον τίτλο, για να σε βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 5, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Καλημέρα στην παρεα θελω να ρωτησω εχω ένα λαπτοπ acer μετα από πτωση ενώ ηταν μεσα στην βαλητσα του δεν δουλευει η οθονη αμα όμως ριξης φως με φακο βλέπεις την επιφανεια εργασιας . τι να κοιτάξω και τι μπορει να είναι ?? Εχεις δικιο αλλα δεν μπορω η δεν ξερω να τον αλλαξω Οθόνη τα έπαιξε μάλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 5, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 οχι η οθονη , αλλα το blacklight της, πηγαινε το σε εναν μαστορα , και να ελπιζεις πως με την πτωση , απλα βγηκε το βησμα τροφοδοσιας της λαμπας .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Ιανουάριος 5, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 ανεξαρτητα απο αυτο μηπως οταν το ακουμπας καιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzaxa Ιανουάριος 6, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 εντελει είναι το blacklight ξερει κανεις από που να το παρω να το αλλαξω μονος μου κανα σαιτ ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 6, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Ψάξε σε ebay ή screenmasters στη Καλλιθέα Sent from my GT-S7562 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.