panzaxa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2014 Καλημέρα στην παρεα θελω να ρωτησω εχω ένα λαπτοπ acer μετα από πτωση ενώ ηταν μεσα στην βαλητσα του δεν δουλευει η οθονη αμα όμως ριξης φως με φακο βλέπεις την επιφανεια εργασιας . τι να κοιτάξω και τι μπορει να είναι ?? Εχεις δικιο αλλα δεν μπορω η δεν ξερω να τον αλλαξω
gdp77 Ιανουάριος 5, 2014 #2 Ιανουάριος 5, 2014 Άλλαξε τον τίτλο, για να σε βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει.
PetranEVO Ιανουάριος 5, 2014 #3 Ιανουάριος 5, 2014 Καλημέρα στην παρεα θελω να ρωτησω εχω ένα λαπτοπ acer μετα από πτωση ενώ ηταν μεσα στην βαλητσα του δεν δουλευει η οθονη αμα όμως ριξης φως με φακο βλέπεις την επιφανεια εργασιας . τι να κοιτάξω και τι μπορει να είναι ?? Εχεις δικιο αλλα δεν μπορω η δεν ξερω να τον αλλαξω Οθόνη τα έπαιξε μάλλον...
kpetros Ιανουάριος 5, 2014 #4 Ιανουάριος 5, 2014 οχι η οθονη , αλλα το blacklight της, πηγαινε το σε εναν μαστορα , και να ελπιζεις πως με την πτωση , απλα βγηκε το βησμα τροφοδοσιας της λαμπας ....
Lord_mystery Ιανουάριος 5, 2014 #5 Ιανουάριος 5, 2014 ανεξαρτητα απο αυτο μηπως οταν το ακουμπας καιει?
panzaxa Ιανουάριος 6, 2014 Author #6 Ιανουάριος 6, 2014 εντελει είναι το blacklight ξερει κανεις από που να το παρω να το αλλαξω μονος μου κανα σαιτ ??
o polonos Ιανουάριος 6, 2014 #7 Ιανουάριος 6, 2014 Ψάξε σε ebay ή screenmasters στη Καλλιθέα Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.