Tazzz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2014 Λοιπον.. ο παρον Η/Υ θα ειναι για gaming και δεν θα γινει ocτα χρηματα γυρω στα 700Ε +/- (και 20-30 ευρα παραπανω αν αξιζουν δεν χαθηκε κ ο κοσμος)χωρις ΗDD, οθονη και περιφερειακα. Μονο ο πυργος.απο ενα καταστημα ωστε να ερθει ετοιμος και στην θεσσαλονικη..θα μπει SSD samsung evo 120gb τωρα απο αυτα που ειδααπο cpu :amd 8320mobo: MOTHERBOARD :: Gigabyte Socket AM3+ GA-990XA-UD3 GLan Audio Raid - Visionstudio.grή MOTHERBOARD :: Asus Socket AM3+ M5A97 R2.0 GLan Audio Raid - Visionstudio.grgpu: r9 270x gigapsu: PSU :: XFX Power Supply 550W ATX 24 pin Core Edition PRO550W Active-PFC Retail - Visionstudio.grram: G.Skill RipjawsX F3-14900CL8D-8GBXM | Skroutz.grπως ακουγεται? τι θα αλλαζατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιανουάριος 5, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Εχε υπόψιν και το παρακάτω παντως:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=njgEgOa6slY]GRaming PC με 750 ευρώ (Σεπτέμβριος 2013) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 5, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/neos-ypologistis-650-epitelous-129992-8.htmlόρμα εδώ εμένα μου βγήκε 710€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazzz Ιανουάριος 5, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/neos-ypologistis-650-epitelous-129992-8.htmlόρμα εδώ εμένα μου βγήκε 710€.βασικα δεν μπορω να κανω την αγορα απο εξωτερικο και ουτε καταλαβα τελικα τι pc πηρες.. intel? amd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 5, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Για ram εδώ : G.SKILL F3-2400C11D-8GXM 8GB (2X4GB) DDR3 2400MHZ CL11 RIPJAWSX DUAL CHANNEL KIT - RAM -2400mhz στα ίδια λεφτά περίπουΤροφοδοτικό θα έλεγα το Thermaltake Smart SE 630W Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 5, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Ορίστε η δικιά μου πρόταση (από 1 κατάστημα όπως ζήτησες). Δυστυχώς, πιστεύω ότι για gaming pc (με discrete gpu) η intel είναι μονόδρομος atm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιανουάριος 5, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Λοιπον.. ο παρον Η/Υ θα ειναι για gaming και δεν θα γινει ocτα χρηματα γυρω στα 700Ε +/- (και 20-30 ευρα παραπανω αν αξιζουν δεν χαθηκε κ ο κοσμος) χωρις ΗDD, οθονη και περιφερειακα. Μονο ο πυργος. απο ενα καταστημα ωστε να ερθει ετοιμος και στην θεσσαλονικη.. θα μπει SSD samsung evo 120gb τωρα απο αυτα που ειδα απο cpu :amd 8320 mobo: MOTHERBOARD :: Gigabyte Socket AM3+ GA-990XA-UD3 GLan Audio Raid - Visionstudio.gr ή MOTHERBOARD :: Asus Socket AM3+ M5A97 R2.0 GLan Audio Raid - Visionstudio.gr gpu: r9 270x giga psu: PSU :: XFX Power Supply 550W ATX 24 pin Core Edition PRO550W Active-PFC Retail - Visionstudio.gr ram: G.Skill RipjawsX F3-14900CL8D-8GBXM | Skroutz.gr πως ακουγεται? τι θα αλλαζατε? Απο visionstudio.gr Αυτό νομίζω είναι ότι πρέπει. RADEON 280X επάνω γιατί μιλάμε για gaming μηχάνημα . Πλήρες με SSD, 8GB RAM, πλήρη και αξιόπιστη μητρική, κουτί καλό και οικονομικό με usb III στο front panel και παράθυρο αν θες, τροφοδοτικό με 46A στην +12v, + τα υπόλοιπα . Δεν σου χρειάζεται ο FX8320 , ούτε ο samsung EVO (δεν θα δεις διαφορά σχέση με τον Kingston, τους έχω και τους δυο), ούτε μνήμες υψηλότερα χρονισμένες από 1600Mhz CL9 αν και η ίδια σειρά στα 1866Mhz CL9 έχει + 3€. Σου χρειάζεται όσο το δυνατόν καλύτερη κάρτα γραφικών. Όσο καλύτερη κάρτα γραφικών βάζεις τόσο ποιο ελεύθερος είσαι να μαξάρεις τις ρυθμίσεις /φίλτρα χωρίς να πέφτεις σε FPS, έχοντας καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Μαξάροντας τις ρυθμίσεις ο φόρτος πέφτει πάνω στην κάρτα γραφικών όλο και περισσότερο οπότε δεν σε νοιάζει τόσο τι υπάρχει από πίσω ... στο υπόλοιπο setup. Αρα συμπιέζεις όσο το δυνατόν τα υπόλοιπα για χάρη της GPU, χωρίς να χάσεις σε πληρότητα- αξιοπιστία . Aν δεν έβαζες SSD ένα σετάκι με GIGABYTE RADEON R9 290 4GB DDR5 AMD FX 8320 GIGABYTE 970A-UD3P (8+2 VRM) GEIL 8GB DDR3 1600MhZ THERMALTAKE COMMANDER GS-III (για τις πολλές θέσεις ανεμιστήρων) XFX 650Watt ή παρόμοιο ---------------------------- Κάπου πάνω από τα 700€ (δεν τα υπολόγισα) θα σε ανέβαζε σε άλλο επίπεδο πάντως και με πολύ μεγάλες ικανότητες overclock αργότερα αν θελήσεις και με πολύ πιο μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Εννοείται πως σε αυτή την περίπτωση παίζεις τα πάντα σε max ρυθμίσεις για πολύ καιρό. Πάντως εγώ έναν 8320 με το καλημέρα θα τον έτρεχα στα 4,2Ghz (εκεί που παίζει το αδερφάκι του ο 8350) χωρίς πολλά πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 5, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 βασικα δεν μπορω να κανω την αγορα απο εξωτερικο και ουτε καταλαβα τελικα τι pc πηρες.. intel? amd?Ιντέλ πήρα και όλα απο Ελλάδα και συγκεκριμένα Θεσσαλονίκη.Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 5, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 [MENTION=31639]Tazzz[/MENTION] Δεν κατάλαβα αν τον SSD τον έχεις ή θέλεις να τον αγοράσεις.Πάντως για gaming pc δεν θα πάρεις παραπάνω frames από τον SSD, ενώ λόγω μεγέθους δεν θα μπορέσεις να βάλεις πάνω από 2 (3 το πολύ) AAA games πάνω του. Χρειάζεται να δώσεις τα ρέστα σου για gpu και cpu.[MENTION=7477]adpanos[/MENTION]Η σύνθεση πού είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιανουάριος 5, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 @Tazzz Δεν κατάλαβα αν τον SSD τον έχεις ή θέλεις να τον αγοράσεις.Πάντως για gaming pc δεν θα πάρεις παραπάνω frames από τον SSD, ενώ λόγω μεγέθους δεν θα μπορέσεις να βάλεις πάνω από 2 (3 το πολύ) AAA games πάνω του. Χρειάζεται να δώσεις τα ρέστα σου για gpu και cpu.@adpanosΗ σύνθεση πού είναι;Στο screen. Εμένα την προβάλει, σε εσένα όχι ? Από visionstudio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 5, 2014 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Όχι. Προβάλλει ένα chieftech τροφοδοτικό...Σώσε screenshot καλύτερα και ανέβασέ το σαν συνημμένο, όπως εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιανουάριος 5, 2014 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Όχι. Προβάλλει ένα chieftech τροφοδοτικό...Σώσε screenshot καλύτερα και ανέβασέ το σαν συνημμένο, όπως εγώ. Screenshot είναι πάνω από το chieftec .. ανεβασμένο στο http://postimg.org/image/4oogi6qe9/ To ξαναβάζω από κάτω. Αν δεν φαίνεται θα το ανεβάσω αλλού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 5, 2014 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Τϊποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιανουάριος 5, 2014 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Τϊποτα... Το πέρασα σε εμάς. Από πάνω ακριβώς. Τώρα πρέπει να φαίνεται ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 5, 2014 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Το πέρασα σε εμάς. Από πάνω ακριβώς. Τώρα πρέπει να φαίνεται ... εγώ εδώ και ώρες τα βλέπω Ωραία σύνθεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 5, 2014 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Απο visionstudio.gr Αυτό νομίζω είναι ότι πρέπει. RADEON 280X επάνω γιατί μιλάμε για gaming μηχάνημα . Πλήρες με SSD, 8GB RAM, πλήρη και αξιόπιστη μητρική, κουτί καλό και οικονομικό με usb III στο front panel και παράθυρο αν θες, τροφοδοτικό με 46A στην +12v, + τα υπόλοιπα . Δεν σου χρειάζεται ο FX8320 , ούτε ο samsung EVO (δεν θα δεις διαφορά σχέση με τον Kingston, τους έχω και τους δυο), ούτε μνήμες υψηλότερα χρονισμένες από 1600Mhz CL9 αν και η ίδια σειρά στα 1866Mhz CL9 έχει + 3€. Σου χρειάζεται όσο το δυνατόν καλύτερη κάρτα γραφικών. Όσο καλύτερη κάρτα γραφικών βάζεις τόσο ποιο ελεύθερος είσαι να μαξάρεις τις ρυθμίσεις /φίλτρα χωρίς να πέφτεις σε FPS, έχοντας καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Μαξάροντας τις ρυθμίσεις ο φόρτος πέφτει πάνω στην κάρτα γραφικών όλο και περισσότερο οπότε δεν σε νοιάζει τόσο τι υπάρχει από πίσω ... στο υπόλοιπο setup. Αρα συμπιέζεις όσο το δυνατόν τα υπόλοιπα για χάρη της GPU, χωρίς να χάσεις σε πληρότητα- αξιοπιστία . Aν δεν έβαζες SSD ένα σετάκι με GIGABYTE RADEON R9 290 4GB DDR5 AMD FX 8320 GIGABYTE 970A-UD3P (8+2 VRM) GEIL 8GB DDR3 1600MhZ THERMALTAKE COMMANDER GS-III (για τις πολλές θέσεις ανεμιστήρων) XFX 650Watt ή παρόμοιο ---------------------------- Κάπου πάνω από τα 700€ (δεν τα υπολόγισα) θα σε ανέβαζε σε άλλο επίπεδο πάντως και με πολύ μεγάλες ικανότητες overclock αργότερα αν θελήσεις και με πολύ πιο μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Εννοείται πως σε αυτή την περίπτωση παίζεις τα πάντα σε max ρυθμίσεις για πολύ καιρό. Πάντως εγώ έναν 8320 με το καλημέρα θα τον έτρεχα στα 4,2Ghz (εκεί που παίζει το αδερφάκι του ο 8350) χωρίς πολλά πολλά. To ετοίμασα εγώ για να βοηθήσω απο μεριάς μου Ορίστε συννημένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιανουάριος 5, 2014 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Ναι πάει πολύ .... το μαλί ... αλλά παίζει να είναι η πιο VFM λύση για πολύ δυνατό gaming (και όχι μόνο) ... με ορισμένα μείωνεκτήματα ... που δεν θα αναφέρω .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazzz Ιανουάριος 5, 2014 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Βασικα για amd ειχα στο μυαλο μου. αλλα μια επιλογη σε ιντελ θα ηθελα. Περιμενα κατι σε Ι5 να πω την αληθεια. Θα ψαξω την προσφορα απο vision να μου πειτε την γνωμη σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 5, 2014 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Βασικα για amd ειχα στο μυαλο μου. αλλα μια επιλογη σε ιντελ θα ηθελα. Περιμενα κατι σε Ι5 να πω την αληθεια. Θα ψαξω την προσφορα απο vision να μου πειτε την γνωμη σας. Επιλογή με το i5 μπορείς να κάνεις το εξής αυτό που παρήγγειλα εγώ. Αν θες στο στέλνω με ΡΜ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Ιανουάριος 5, 2014 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Για άλλη μια φορά ο adpanos τα λέει όλα, όταν φτιάχνουμε ένα gaming pc, αυτό που θέλουμε να είναι όσο γίνεται καλύτερο πάνω του είναι η κάρτα γραφικών, μετά έρχεται ο επεξεργαστής, ο δίσκος κτλ.. όταν έφτιαξα το δικό μου, επειδή και εγώ είχα ένα συγκεκριμένο ποσό που δεν ήθελα να το ξεπεράσω, δεν πήρα ssd (τον πήρα 2 μήνες μετά που μάζεψα τα λεφτά), δεν πήρα Intel αλλά έκανα την υπερβολή στην κάρτα γραφικών και αν το έκανα σήμερα πάλι (ένα χρόνο μετά), θα έκανα το ίδιο και θα επέλεγα τα ιδία εξαρτήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.